Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Tóth Szabolcsnak hívnak, jelenleg 14 éves (Tisztában vagyok vele, hogy a korhatár 15 életév de érettnek érzem magamat.)>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap írásakor 84.820 játszott percel. >>
Mi az SGH feladata?
<< Segítsen a játékosokon válaszoljon kérdéseikre illetve segítse az admin munkáját. Mind mellesleg TeamSpeak-en, Fórumon és a szerveren való játékosok segítése.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Rég óta szeretnék bekerülni a csapatba illetve sokszor voltam már Ideiglenes Adminsegéd, szerintem megvan a kellő tapasztalatom ezen a téren. Szeretném segíteni a játékosokat.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom fiatal korom ellenére rendelkezem a kellő értelmiséggel ami ehez a feladathoz szükséges. Mint az imént is említettem megvan a kellő tapasztalatom ezen a téren. Most nem azt mondom, hogy pont engem válasszatok, csak én úgy gondolom, hogy mindenki más személyiség, mindenki különbözik a másiktól. Lehet, hogy másoknál jobb de meglehet, hogy rosszabb vagyok némely dologban.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 2-4 órát is de ez változó. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen sajnos voltam már bannolva, lassan másfél éve.
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam már adminjailben, de ebből csak 2-t lát az UCP-m.
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív tulajdonságok: Magam módján lusta, makacs, illetve hirtelen haragú. Pozitív tulajdonságok: Jó probléma megoldó képesség, szorgalmas, segítőkész. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Megvallom az őszintét igen! Nagyon is szeretnék lenni, igaz kissé félek tőle de szeretném kipróbálni a szerveren az adminkodást. Olyan dolgokat megismerni amiket eddig még közelről sem hallottam/láttam. Megismerkedni új emberekkel, bekerülni egy jó és kitartó közösségbe. Szeretnék beletekinteni mások RP-ibe, okulni belőlük. Mindenkinek van még mit tanulni és ezt másoktól tudja elérni illetve saját akaratából. Saját tapasztalataimból segíteni másokat netán tőlük tanulni egy-két újdonságot. Szeretek embereken segíteni és ezek engem mind jó érzéssel töltenek el. Szeretek jó benyomásokat kelteni másokban. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Hát először is elmagyaráznám mit jelent a RolePlay kifejezés. Ezután kifejteném neki az alap dolgokat pl.: parancsok, dashboard használata, mit is tud pontosan csinálni városházán, fórumon hogyan tud tevékenykedni és még lehetne sorolni.. Megmondanám neki, hogy kisebb kérdésekkel keresse az SGH/IDG Adminsegédeket. Illetve megmondanám, hogy szánjon pár percet a teamspeak/fórum/szerverszabályzat elolvasására amit természetesen fórumon talál meg. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel én egy S.G.H. Adminsegéd vagyok ezért nincsen jogosultságom a parancs használatára, hogy segíteni tudjak a játékoson ezért először is megkérdezném tőle, hogy megbizonyosodjak arról, pontosan miért is kér vhspawnt. pl.: Bement egy interiorba és kiesett a világból, más dimenzióba került. Ezek után beküldeném a pm-et as chatre, hogy ez a kérés eljusson adminhoz, segíteni tudjon rajta.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< /vá 93 Szia! Amennyiben a fegyver skines akkor ha van rá bizonyítékod akkor akár írj egy pk-t fórumon netán szólsz egy adminisztrátornak, segíteni fognak neked. De ha a fegyver nem skines és úgy vertek át akkor semmilyen szabályszegés nem történt. >>
Utoljára szerkesztve: