- 2023. 08. 29.
- 23
- 5
- LV karakter
- Tyler Flora
Neved:
< Tyler Mawley >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 09. 18. 18:13>
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Wexen >
A kitiltás indoka:
< Pénzmozgások tisztázásával keress fel >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< szia/sziasztok! Fel kerestem Wexen-t, azt mondta hogy kérjek unban kérelmet hátha kapok unbant, szóval az történt hogy egy régi ismerősőm tartozott nekem pénzel, de ő pénzel nem tudott szolgálni csak egy E60-as BMW-je volt, és én akkor nem voltam elérhető csak a haverom és haveromnak oda adta, majd mikor én haza értem, akkor a haverom oda adta nekem. így én azt eladtam mivel kellett a pénz játékba asszem 3.000.000$-ba adtam el, majd haverom elment külföldre és mondta hogy addig oda adja nekem a kocsiját meg a pénzét mert tudja hogy én függő vagyok szeretek játszani hogy addig nyugodtan lehetnek nálam a cuccok ((hozzá teszem teljesen ő mondta, semmit nem kértem tőle, ő meg bizott bennem!)) mondtam hogy okés, majd másnap takaritottam a farmot és kaptam a bant hogy pénz tisztázással keress fel, én úgyan ezt le irom ide mint amit Wexennek le irtam! remélem kapok esélyt, tanultam a hibámból, bár szerintem nem követtem el nagyon nagy hibát, mert akár a haveromat meg tudom kérni hogy mondja el ő is a ő szempontját, további szép napot mindenkinek, sziasztok! >