OOC
Neved?:
~Tamási Máté~
Korod?:
~13 éves vagyok.~
Játszott perc:
~23500~
Volt-e már bannod?: (UCP)
Volt-e már jailed?: (UCP)
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?: (100 szó)
~Mert már voltam a NAVba és visszaszeretnék jönni. Szeretem ezt a frakciót és szeretném az én tehetségemmel erősíteni ha lehetséges. Amikor bennt voltam akkor nem jött rám panasz+minuszpontot sem kaptam. +-ba azért szeretnék jönni ide mert ez egy rendvédelmi frakció és szeretek üldözni stb.~
Miért téged válasszunk?: (70 szó)
~Aktivitásom miatt+Terhelhető vagyok segítőkész, nyugalmas.+ Voltam már itt, engem nem kirúgtak hanem én léptem ki mert akkor volt egy nagyobb inaktivitásom. Megbízható vagyok sokat segytek álltalában feleslegesen nem szoktam igazoltatni csak akkor ha szabálysértés vagy kőrözés van a bizonyos kocsin.~
Mesélj magadról: (150 szó)
~Tamási Máté a nevem. 13 éves vagyok. 3 éve játszom RP szerveren. Hobbim focizok. Pesten lakom. Az SSC egyesületbe focizok.
Hét közben az aktivitásom 3 óra. Hét végén akár 6 is. Ha nem tudnék lenni akkor azt jelezném(mindig előre). A NAVba a 3. rangon voltam az az Őrmesteren. Bátor ember vagyok. Álltalános iskola 7. osztályába járok. Ha fennt vagyok szerveren akkor TS3on is fennt vagyok. Sok Frakcióba voltam már.A Jaileknél a 2 FK jump a 2. a taxi volt az azért van mert Takibával összevesztem kicsit. és a semmiért kirúgott.~
IC
Neve:
~Tyler D Johns~
Születési éve:
~1994~
Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?:
~Szerintem a Nemzeti-Adó és Vámhivatal feladata. azaz NAVnak a feladata az hogy a cégeket rendbe tertsa és akik szabálytalanok azokra pénzbirságot kiszabni.~
Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Leállítom az előttem lévő urat/hölgyet egy felszólítással. Kiszállok elkérem a személyes adatokat. Ha egyezik akkor visszaadom és belenézek a csomagtartóba hogy van-e benne eü. doboz. aztán ha megvan az is akkor elköszönök és megyek tovább.~
Csatoljon be a személyi igazolványáról egy képet:
Van-e ismertsége az állományba?:
~Igen persze! A Szervezet tagja voltam egyszer, őrmesteri rangon voltam és fejeztem be.~
Miért pont önt válasszuk?
~Mert sokat dolgozok és segyítőkész vagyok. könnyen ismerkedek, de a rádiófóniákat még át kell néznem mert régen voltam rendvédelmi szervezet tagja.~
Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~Ha jól értem a kérdést akkor San Fiero.~
Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~sokkoló csak akkor ha valami kőrözés van egy kocsin. Éles vegyvert csak éles vegyver ellen lehet használni.~
Mit csinál ha lövöldözésbe keveredik?
~Először is a sürgősségi rádión írom a C0t és a 10-20at.~
Önéletrajz: (180 szó)
~Tyler D johns vagyok. bátor ember vagyok! Szeretek vakmerőségekbe keveredni. A szüleim meghalltak, testvérem nincs, feleségem nincs. Azért is szeretnék ide jönni mert így lesznek ismerőseim barátaim. Otthon szabadidőmben játszani szoktam. A pénzemből vettem egy jó gépet, azon álltalában mindenki elér. Rengeteg barátom van.~
Aláírás és dátum:
~Tyler D Johns, 2019.01.26.~
Utoljára szerkesztve: