- 2025. 02. 04.
- 3
- 1
- V4 karakter
- Tyler Bond
- LV karakter
- Tyler Bond
- V2 karakter
- Tyler Bond
I. Személyes adatai
Teljes neve:
Tyler Bond
Születési hely, dátum:
Los Santos, 1989.08.14
Lakcím:
Fort Carson
Telefonszám:
+38-76-899-0312
E-mail cím:
tyler@seemail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Érettségi
A jogosítvány száma:
208630HZ
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 03. 15.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
OOC információk
Neved:
Zsombor
Életkorod:
16
AccountID:
10731
Játszott perc:
3681
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Ezen a szerveren még nem
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Szeretnék egy legális frakcióba tartozni meg szeretek vezetni tetszik ez a munka mert engem is sokszor feldűhit amikor valaki tilosban parkol.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Szeretnék minnél több embert megismerni ic és hogy minnél jobban végezzem a munkámat ezáltal magasabb rangokba lépjek.
A várost úgy ismerem mint a tenyeremet ezáltal elég sok olyan helyet tudok ahol hemzsegnek a tilosban parkolók és úgy gondolom hogy ezt orvosolni tudnám. Nagyon magabiztos és elszánt vagyok ha valamit meg akarok csinálni akkor azt megcsinálom. Engem szintén nagyon zavar amikor valaki tilosban parkol és szeretném ezt orvosolni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
heti 20-30 óra de szerintem többet is
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív: Kitartó, megbizható, barátságos, jó konfliktuskezelő, gyorsan tanulok, figyelmes.
Negatív: Perfekcionista, türelmetlen, nehezen kérek segítséget, Nem szeretem a monoton munkát,maximalista (ez olykor rossz is lehet)
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Teljes neve:
Tyler Bond
Születési hely, dátum:
Los Santos, 1989.08.14
Lakcím:
Fort Carson
Telefonszám:
+38-76-899-0312
E-mail cím:
tyler@seemail.com
II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély
Legmagasabb iskolai végzettség:
Érettségi
A jogosítvány száma:
208630HZ
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025. 03. 15.
III. Büntetett előélet
Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
OOC információk
Neved:
Zsombor
Életkorod:
16
AccountID:
10731
Játszott perc:
3681
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Ezen a szerveren még nem
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Szeretnék egy legális frakcióba tartozni meg szeretek vezetni tetszik ez a munka mert engem is sokszor feldűhit amikor valaki tilosban parkol.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Szeretnék minnél több embert megismerni ic és hogy minnél jobban végezzem a munkámat ezáltal magasabb rangokba lépjek.
A várost úgy ismerem mint a tenyeremet ezáltal elég sok olyan helyet tudok ahol hemzsegnek a tilosban parkolók és úgy gondolom hogy ezt orvosolni tudnám. Nagyon magabiztos és elszánt vagyok ha valamit meg akarok csinálni akkor azt megcsinálom. Engem szintén nagyon zavar amikor valaki tilosban parkol és szeretném ezt orvosolni.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
heti 20-30 óra de szerintem többet is
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív: Kitartó, megbizható, barátságos, jó konfliktuskezelő, gyorsan tanulok, figyelmes.
Negatív: Perfekcionista, türelmetlen, nehezen kérek segítséget, Nem szeretem a monoton munkát,maximalista (ez olykor rossz is lehet)
Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Sziasztok! Zsombor vagyok, 16 éves. Jelenleg középiskolába járok, és egy városban élek. Szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni, így sok időt fordítok a sportolásra, a videojátékokra, valamint a barátaimmal való közös programokra. Emellett természetesen a tanulás is fontos számomra, hiszen szeretném a legjobb eredményeket elérni az iskolában. A SeeMTA már hosszú ideje érdekel, és korábban is játszottam vele. Nagyon tetszett a játékmenet és a közösség, viszont egy időre szünetet tartottam. Most azonban ismét nagy lelkesedéssel tértem vissza, és szeretném még jobban fejleszteni a játékkal kapcsolatos tudásomat és tapasztalataimat. Eddig még nem voltam frakció tagja, de nagyon érdekel ez a lehetőség, mert úgy érzem, hogy ezáltal még több élményt és kihívást élhetek át a játékban. Az illegális frakciók világát nem igazán érzem magamhoz közel állónak, ezért inkább a Parking Enforcement frakciót választanám, mivel úgy gondolom, hogy ez az a terület, ahol a legjobban el tudnám képzelni magam. Fontos számomra, hogy egy olyan frakcióban legyek, ahol hasznos munkát végezhetek, és ahol folyamatosan fejlődhetek, valamint új embereket ismerhetek meg. Ha sikerül bekerülnöm, igyekszem a legjobb tudásom szerint teljesíteni, és aktívan részt venni a frakció életében. Az MTA mellett más játékokkal is szoktam játszani, például Rainbow Six Siege-vel, de jelenleg az MTA köt le a legjobban. Ennek ellenére kezdem egy kicsit unni a detektor és a bánya monotonitását, ezért is döntöttem úgy, hogy egy frakcióhoz csatlakozom, ahol sokkal változatosabb és érdekesebb feladatok várnak rám. Összességében nagyon motivált vagyok, és remélem, hogy lehetőséget kapok arra, hogy bizonyítsak a frakcióban. Köszönöm, hogy elolvastátok a jelentkezésemet!
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:
Utoljára szerkesztve: