Elutasítva Tyga S Wayne - Nojel

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tie

Újonc
2019. 01. 11.
16
2
Győr
zoldlogo.png

Neved:
< Tyga S Wayne >

A ban időpontja:
< 2017-12-30 19:53:42 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Nojel >

A ban oka:
< OOC Kereskedelem Kísérlete >

Amiért szeretnéd az unbant:

< KÉRLEK OLVASD EL ÉS NE AZ OOC KERESKEDELEM ALAPJÁN ÍTÉLJ MEG! Sziasztok! Ismét megírom az Unbann kérelmemet, sokadik már nagyon de próbálkozok, nem szeretném annyiba hagyni, nagyon-nagyon sok idő telt el azóta és szeretném tisztázni az ügyet. Leírom a Storyt hogy tényleg érthető legyen és tényleg higyjetek nekem. Előző Unban kérelmeimbe is leirtam, hogy az egész úgy történt, hogy egy sráccal beszélgettem TS-en arról hogy v3 és LV között OOC kereskedelemnek számítana-e ha lenne valami. De tényleg és itt is el szeretném mondani mint Nojelnek hogy nem akartam OOC kereskedni csupán tényleg csak beszélgetés volt hogy mi lenne. Ezt moderátoroktól is megkérdeztem és ott is azt mondták hogy igen, elvégre olyan minthogyha LS és LV között lenne mondjuk valami csere, két külömböző város vagy ilyesmi. Eszem ágában sem volt OOC kereskedni tényleg. De a srác akivel beszélgettem TS-en nem tudom miért, nem mondom hogy az ő hibája mert nem, de csinált videót és a videóban az hangzott el hogy "mi lenne ha V3 és LV között csere történne" ez természetesen OOC kereskedelemnek hangzik. Próbáltam magyarázni Nojelnek, és a srácnak is hogy nem akartam OOC kereskedni, sohasem kereskedtem még OOC 5 éve RPzek már de 1x sem, még csak gondolatban sem és nem is akarnék, meg nem is lett volna mit el OOC kereskednem mert igazából semmim sincs egyik szerveren sem ha úgy vesszük. Sosem voltam az a gazdag típus de látható is az accountomon. Szóval csak azt szeretném mondani hogy tényleg csak egy beszélgetés volt. Sokáig könyörögtem Nojelnek az elején is, később is de aztmondta hogy még egy darabig pihentessem a dolgot. Tartom az igazamat és még mindíg próbálom bebizonyítani mert nagyon-nagyon szeretnék LV-n játszani! V3-on meg tudtam beszélni az ügyet és fel is oldották az OOC kereskedelem bannt mert be bizonyítottam, de itt Nojel aztmondta hogy várjunk még. Nagyon örülnék ha visszaengednétek, és hálás lennék. Senki sem csalódna bennem, ha utolsó esélyes lennék, ha nem. Egy szem panasz sem lenne rám, akármi van. Nagyon szépen köszönöm hogy elolvastad, remélem ennyi idő után valaki szemet huny és ad egy esélyt. Köszönöm. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.