Neved:
< Tyga S Wayne >
A ban időpontja:
< 2017-12-30 19:53:42 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Nojel >
A ban oka:
< OOC Kereskedelem kísérlete >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Nagyon rég volt már, és azóta is csak bizonyítani szeretném, hogy nem akartam OOC kereskedni. Ismét leírom mert nem szeretném annyiba hagyni ezt az ügyet, nagyon vissza szeretnék menni. Beszélgetés történt aznap este, hogy LV és V3 között OOC kernek számít-e ha részletes RP szituáció lenne, elvégre LS és LV egy pár 10m-es hídak választják el és ezért voltam kíváncsi. Ezt kérdeztem meg sok embertől és egy sráctól aki ezt az egészet videóra vette és Nojelnak megmutatta ami egyből OOC kernek lett minősítve. V3-ról aznap vagy talán legkésőbb másnap le lett véve a bann, megbeszéltük és vissza engedtek. Sohasem kereskedtem OOC-n nem is gondoltam rá soha, szerintem ez alapból nem is élvezet mert nincs megdolgozva érte és ez az egész meg is látszik a vagyonaimon mert nem 100autó van a nevemen több 10 milliós vagyonnal, az OOC kereskedők általába teli vannak szerintem. Nem szeretném ragozni viszont annál jobban szeretnék vissza menni. Egy utolsó esélyt szeretnék kérni akárki is bírálja és akármi van 1AJ bármi, bevállalom hogy visszamenjen a tényleges örök. Köszönöm hogy elolvastad!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!☺??
Utoljára szerkesztve: