Elutasítva Tyga S Wayne - (Nojel)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tie

Újonc
2019. 01. 11.
16
2
Győr
zoldlogo.png

Neved:
< Tyga S Wayne >

A ban időpontja:
< 2017-12-30 19:53:42 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Nojel >

A ban oka:
< OOC kereskedelem kísérlete >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Nem is tudom hol kezdjem... Kegyetlen rég történt már, én pedig elég sokmindent ügyködtem azóta... Újra elkezdtem MTA-zgatni és gondoltam itt meglenne a helyem :) Az előző unbannkérelmembe ami el lett utasítva nem győztem hangsúlyozni, hogy nem egészen így történt, és nem is szerettem volna hogy félreértés történjen... Nem kereskedtem OOC és nem is kíséreltem meg. Csak egy beszélgetés volt. Valamilyen szinten előnyömre szolgálhat...: Amikor kaptam a bannt természetesen mindkét szerverről offoltak, Nojel nem foglalkozott igazából sokat velem és az üggyel, de V3-on meghallgattak, rengetek PÜ után TS beszélgetés stb..stb... és sikeresen meg lett beszélve a dolog, meg is kaptam onnan az unbannomat ( sajnos egy nonscriptes frakcióban szerepeltem és egy utcai lövöldözés során megölve egy PD-s fiatalembert megint kaptam a kokit ). Akkoriban V3-on többet játszottam mint LV-n és nem is nagyon kínoztam magam további könyörgésekkel mert el voltam V3-on is és úgy gondoltam úgysem lenne semmi LV-n mert nem kaptam igazat, ezért is hagytam fel a reménnyel :) De most hogy 2 év után megírom ezt az UB-t nem adom fel... Elmesélem az elejéről szóról szóra az egész storyt ha kell de unbannt szeretnék kapni... Játszani szeretnék itt veletek :) Remélem kapok lehetőséget hogy bizonyítsam hogy igazam van és keveredés is volt ebben az ügyben! Biztos, hogy kihagytam valamit a kis szövegemből de igény esetén kiegészítem ha valamire kiváncsi lenne az olvasó. Köszönöm hogy elolvastad!! Béke ? >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.