Tyga S Wayne - Nojel [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tie

Újonc
2019. 01. 11.
16
2
Győr
zoldlogo.png

Neved:
< Tyga S Wayne >

A ban időpontja:
< 2017-12-30 19:53:42 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Nojel >

A ban oka:
< OOC kereskedelem kísérlete >

Amiért szeretnéd az unbant:
< Sziasztok! Hihetetlen régen kaptam a bannt és úgy gondoltam most jött el az idő, hogy megírjam a kérelmet. Rengeteg minden történt azóta és az ügy előtt, se után nem csináltam/kíséreltem meg OOC kereskedni 1x sem, Sosem tettem!! Szerintem ez egy elég kényes ügy amit igazából itt nem is tudok teljesen kifejteni rendesen...Nem akartam OOC kereskedni ezt Nojelnak is elmondtam és a srácnak is. Az egész annyi volt hogy én bementem TS-en egy sráchoz és elkezdtem vele beszélgetni, és elkezdtünk arról beszélgetni, hogy v3 és LV közt lehet-e cserélni vagy hogy ez OOC-kernek számít-e?! Körbekérdeztem moderátoroknál és valaki azt mondta hogy nem tudja valaki pedig azt hogy elvégre egy és ugyan az a tulajdonos, és hogy nem más szerver vagy játék közt megy a csere... szóval mintha egy másik város részbe lenne juttatva a cserélendő tárgy vagy eszköz! Ennyit mondtak! Aztán megkérdeztem tőle, hogy benne lenne-e. És igazából ez már elegendő indok ahoz, hogy félreérthető legyen bárki számára és a srác hangfelvételt csinált és megmutatta Nojelnak. Akkor el is fogadtam a büntetést és bele is törődtem hogy azért a 2 szóért megérte-e nekem a büntetés?... Nem igazán. Kicsivel több mint egy év után, hát megjön azért a kedv és a "Honvágy" és nagyon tud hiányozni az a szerver amit szeretünk! Nekem is nagyon hiányzik és vissza szeretnék menni, újra játszani, újra élvezni a társakkal a játékot, mert aki egyszer MTA-s lesz az az is marad :giggle::love: Természetesen ha van rá lehetőség akkor sokkal bővebben kifejtem a storyt TS-en vagy esetleg PÜ-ben!!! Nagyon szépen köszönöm ha elolvastad és remélem elég meggyőző és átérezhető amit írtam :giggle: Jó játékot addig is mindenkinek!
U.I: Tényleg nem volt semmiféle kereskedés, csak a beszélgetés, és még a beszélgetésben sem volt róla szó hogy én OOC kerbe adok el valamit meg semmi, hirdetve sem volt sehol, csupán csak egy beszélgetés. Tényleg!! :) >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.