Tűzoltósággal kapcsolatos ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Sziasztok!

A tűzoltóságon egy ingatlanos dezső npc-n keresztül legyen lehetőség bejelenteni interiorokat.
Amennyiben be van jelentve, úgy a tűzesetek redukálódjanak nullára.
Be nem jelentett ingatlanok, lángra kapására egy 5-10% esély. Befeketedik az interior beléptető jele. Amit a Tűzoltóság vagy maga a játékos egy bizonyos összeg befizetésével tudjon “felújítani”. 50-150 ezer$.
Ha a játékos javítja meg akkor 4 óráig tartson
Ha a tűzoltóság végzi, akkor 1 órás időzítővel készüljön.
A bejelentések interioronként hasonló összeggel történhetne mint Dezső úrnál, a befizetett pénz a tűzoltóság számlán landolhatna.

Eduard.

everything will end someday
Támogató
2021. 04. 13.
472
743
16
Kaposvár
V4 karakter
stanislav bryant
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Szia! Úgy gondolom hogy az ötleted nem rossz. Én mint volt OKF es el is tudnám képzelni egy részét. De azt hogy városházán történjen meg az egy kicsit azért gondolom szürreálisnak. Mert az OKF-et megnézve egy kicsit monoton. És ők inkább ezekkel az alosztályokkal próbáljak meg színesíteni az rp-jüket, mint a valóságban is. És ez nekik egy rész ők nem egy rendvédelmi frakció hogy osztogathatják a ticketeket és milliók jönnek-be, Ők a fraki pénzük 60-százalékát ebből a. Hatósági osztályos bejelentésekből szerzik. Viszont amit nagyon Támogatok az a bolt leégés ez szerintem egy nagyon jó ötlet.

• Tetszik
Reactions: Kiko. és Nyikhajlo

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Szia! Úgy gondolom hogy az ötleted nem rossz. Én mint volt OKF es el is tudnám képzelni egy részét. De azt hogy városházán történjen meg az egy kicsit azért gondolom szürreálisnak. Mert az OKF-et megnézve egy kicsit monoton. És ők inkább ezekkel az alosztályokkal próbáljak meg színesíteni az rp-jüket, mint a valóságban is. És ez nekik egy rész ők nem egy rendvédelmi frakció hogy osztogathatják a ticketeket és milliók jönnek-be, Ők a fraki pénzük 60-százalékát ebből a. Hatósági osztályos bejelentésekből szerzik. Viszont amit nagyon Támogatok az a bolt leégés ez szerintem egy nagyon jó ötlet.
Nem a városházán történne a bejelentés. Csak hasonló módszerrel mint a városházán.

• Tetszik
Reactions: Kiko.

Eduard.

Támogató
2021. 04. 13.
472
743
16
Kaposvár
V4 karakter
stanislav bryant
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Én értem csak ahogy említettem is. Ők ebből szerzik vagyonuk nagy részét és ők ezzel a bejelentésekkel színesebbé az RP-jüket

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Aki nem akarja hogy “leéghessen” a háza megy befizeti a tűzvédelmi cuccot.

Több interior van mint cég. Több pénzt hozna.
Nem kellene egy papír miatt 100 ezreket elkérni miközben semmi haszna a tűzvédelmi vizsgálatnak 🤷🏻‍♂️

• Tetszik
Reactions: TrockenSocken

Eduard.

Támogató
2021. 04. 13.
472
743
16
Kaposvár
V4 karakter
stanislav bryant
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Lehet mások ezt így érzik de nekik van. Mert ha te lennél OKF-es tudnád milyen monoton. És ők ezzel oldják fel a monotonitást. Arról meg nem beszélve hogy IRL-is ezek az ellenőrzések megtörténnek.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Nem gondolnám, hogy egy olyan dologgal kell megbontani a monotonitást aminek abszolult nincs kihatása a szerveren.
Fölösleges köröket kell futni miatta. Havi 50-100 ezreket kérnek el. 🤷🏻‍♂️ De miért is?

De lehet a v4 ben érkezik rá valami.
Addig viszont nem ártana ezt átgondolni.

TrockenSocken

BigJoe
2019. 01. 10.
233
1 652
dahoam
V4 karakter
Mario Badalamenti
LV karakter
Jonathan Azzini
Jó az 100%-nak is. Azért kell automatizálni, mert ha minden ingatlanra kiterjesztjük, ahhoz nincs elég ember aki a bejelentésekkel foglalkozik. Azért is fasza ötlet, mert így lenne fix bevètelük, plusz a lakástüzek reálisabak, mintha a gabona tàblát kellene oltani, de ezt persze lehet csak èn látom így, soha nem voltam kasztasztrófavédelmis. Mondjuk havonta kène bejelenteni garázst/házat/lakást ami ha nincs bejelentve akkor kigyulladhat. És ha minden ingatlan be van jelentve, vagy leègett (ami úgyse lesz soha), akkor marad a gabonatábla. A cégeket pedig ugyanúgy extrába lehetne bejelenteni ahogy eddig, csak jelentősen olcsóbban.

• Tetszik
Reactions: Kiko. és makszi

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Viszont!
Az interior tüzek komplikáltak lehetnek.
Sok interior az interiorban van így a CP tűz is furcsa lenne.
🤷🏻‍♂️ Hátha ez is változik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.