Tulio Calvo Suarez- Jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jason Malhone

Újonc
2019. 05. 17.
38
16
V2 karakter
Brenton Tarrant
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Zsolt! ~

[#2] Korod:
~ 15! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ kb 2 éve, 14000-játszott perc. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Voltam,jailbe egy párszor, de bannolva nem! https://imgur.com/a/GOxa9lC

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék mivel látom hogy nyitva van a jelentkezés, és amúgy is szeretném kipróbálni a Nav-ot, és azért is mert szeretem az akciókat, stb...! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Hát a türőképességem az eléggé jó, csapatmunkába is jó vagyok, kommunikációs képességeim is jók, illetve értek az rp- minden formájához! ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok, Zsolti vagyok 15 éves, jelenleg Szerbiában élek azon belül is Vajdaságban.Nemrég fejeztem be az általános iskolát , és szeptemberbe megyek majd a középiskolába, tüzvédelmi technikus-szakra.Hobbijaim közé sorolható: Gépezés (főként), horgászat, lővészet,kocsikázás.Szeretem az akciófilmeket meg a sportal kapcsolatos dolgokat meg a vadászós dolgokat is. A másik kedvenc játékom az mta-mellet az Arma 3 . ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Tulio Calvo Suarez! ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1985.04.10 Los Santos Korház.! ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Főként a Cégekért felel iletve a vám-ért..! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Előszőr is egy gépjármüvel, a kiszemelt gépjármü mögé állnék bekapcsolnám a villogókat, ekkor megaphone-ba közölném az iletővel hogy álljon félre és állitsa le a motort.Ekkor kiszállnék és odamennék, köszönnék neki és elkérném az iratait, illetve átnézném a csomagtartóját,ha minden jól lenne akkor elengedném és köszönnék neki! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Jól tudok az emberekkel beszélni, Amit feladatot szánnak nekem azt a lehető legjobb módon próbálom kivitelezni,vezetési képességeim is elég jók, fizikumom is elég jó. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Céges adatok áttekintése,Határok figyelése, Csempészárúk megtalálása ill. lefoglalása, igazoltatások SF-részein! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Az esetben ha tüzharcba keveredek, vagy önvédelmi szituációban. Illetve akkor ha valaki akadályozz egy intézkedés végrehajtását. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Tulio Calvez Suarez, 33 éves férfi vagyok Los Santos-ban születtem 1985-ben.Végzettségeimet a Los Santos-I Általános Iskolában, illetve Középiskolában végeztem el.Hobbijaim közé sorolható:Sportlővészet,Horgászat,Könyvolvasás.Kiskoromtól fogva bennem volt az hogy én szeretnék a Nav-nál szolgálni, vagy egyéb rendvédelmi szervnél, volt úgy hogy katona akartam lenni, de később megváltozott a véleményem.Lővészeti képességeim jók, fizikumom is mondhatni jó, bár van még mit alakitani rajta. ~

Utoljára szerkesztve:

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Most már jobb lett a lap támogatom

Utoljára szerkesztve:

Adzsii

Újonc
2019. 01. 11.
61
7
21
Szolnok
V4 karakter
Eric D Winchester
LV karakter
Adam Mugen
V2 karakter
Adam Winchester
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Tulio Calvo Suarez!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

((Ma gyere TS-re 14.00-kor!))
Tisztelettel:

Adam Winchester

Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.