Elutasítva Tucker Moss - Dexter

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 03. 23.
62
63
V4 karakter
Seiz Delacroix
LV karakter
Gonzelo Jose Ordonez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Tucker Moss >

Kitiltás időpontja:
<
2024.04.08 >

Kitiltás időtartama:
<
2 hónap. >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Dexter >

A kitiltás indoka:
<
RP tagadás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Az eset este fél 12-kor történt mikor is detektorozás közben Blueberry mögött kiakartak rabolni amit én nem gondoltam jogosnak ugyanis forgalmas területnek gondoltam a helyet mivel kaszinótól 100 méterre van kereken , zacistól 200 méterre. Miután nem mentem bele így az rp-be kijött Dexter , adta a szankciót. Na most , én kissé túlzónak gondolom ezt a 2 hónapos kitiltást. 1 hónapnak indult , majd miután kiálltam az álláspontom előtt valamiért ezt megemelted 2 hónapra (amit nem értek) és kaptam a bant. Belátom hibáztam , ott kirabolhattak volna a srácok amit én még akkor nem vágtam , de azóta körbekérdeztem , utánanéztem és lehet. Elnézést kérek a kellemetlenségért , mint ott is említettem belemegyek abba hogy odaadom a srácoknak az itemeket/esetlegesen így már az RP-be is belemennék. Köszönöm előre is. >

Dexter

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
782
942
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy
Hello! Alapból egy rp tagadás minimum 1 hónap kitiltás ezért is indult a szankció 1 hónapról. Nincs gond azzal, hogy kiállsz magadért itt inkább azzal volt a gond ahogyan kiálltál magadért. Folyamat a te igazadat mondtad és esélytelennek tartottad azt, hogy egy akkor 4-es adminnak igaza legyen. Akik adminok nem véletlen vannak azon a pozíción amin, ezek mellett a stílusodat meg sem említem.
Nem adok erre UB-t várd le.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.