Tucker Black jelentkezése a büntetés végrehajtáshoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jonesy1

Újonc
2020. 10. 31.
8
3
Miskolc
V4 karakter
Roberto Buscetta
test3.png

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány

A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.

Hogyan neveznek IRL?

〈 János 〉

Jelenleg hány éves vagy?

〈 15 〉

Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?

〈 napi 3-4 órát〉

Hány játszott perced van jelenleg?

〈 4089 perc 〉

Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 〉

Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.

〈 〉

Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.

〈 Igen, Black Tucker volt a korábbi nevem https://imgur.com/ZMtqDd4

Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 Még nem voltam adminjailben https://imgur.com/BKe0GWQ

Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.

Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.

〈 Még nem voltam kitiltva https://imgur.com/BKe0GWQ

Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.

〈 Mert szeretnék egy legális szervezethez csatlakozni ahol jó a közösség és még ismerősöm is van ott. Már rég óta szemezgetek egy frakcióval és ez fogott meg a legjobban, mert rendvédelmi frakció és nagyon izgalmas és menő. Anyagiakban elég rosszul állok tehát nem jönne rosszul a fizetés ennek ellenére nem ez a legvonzóbb a frakcióban. Ezek mellett szeretnék egy jó közösséghez tartozni, ahol a kezdőket, újoncokat szeretettel fogadják, segítik az öregebbek. Továbbá a barátom aki benne van a frakcióba nagyon sok jót mondott erről a frakcióról és ez is segített döntésemben. 〉

Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?

〈 Mind a kettővel rendelkezek 〉

A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.

Teljes neve:

〈 Tucker Black 〉

Édesanyja leánykori neve:

〈 Anna Williams 〉

Születési helye és a pontos dátum:

〈 Los Angeles, 2000. 11. 17. 〉

Bejelentett lakcíme:

〈 Jelenleg egy albérletben lakok see cityben 〉

Jelenlegi telefonszáma:

〈 38761120183446 〉

Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):

〈Los Angeles egyik leggazdagabb környékén születtem és egészen 2 éves koromig itt nőttem fel erről az időszakról nem sok emlékem maradt meg. 2 évesen anyukám meghalt egy autóbalesetben. Magam alatt voltam és nem tudtam mi legyen és mit kezdjek életemmel. Nagyon hamar, 2 vagy 3 hónap után anyám halála után elköltöztünk comptonba, mivel leszegényedtünk. Akkor már sokat hallottunk comptonról és az ottani helyzetekről, de mivel apám csak ott talált munkát így nem volt más választásunk. Az iskolában súlyos helyzetek uralkodtak már azért ötöst kaptam ha nem szóltam vissza a tanárnak. Az iskolát egy-két kisebb verekedéssel megúsztam a feketeleves a gimnáziumban volt. Itt nem volt olyan gyerek, aki legalább 1-szer nem bukott volna meg. Az osztály 80 %-a drogozott, piált. Gimnáziumban követtem el életem legnagyobb hibáját. A legjobb barátom akinek megmondtam hogy én ki akarok maradni az illegál cuccokból ő mutatott be az ismerősének és ő rántott magával a bandájába. Itt már nem érdekelt hogy jó jegyem legyen, nem érdekelt a tanulás. Mindennapi volt a lövöldözés, ittunk, drogoztunk, szexeltünk. Nem volt célja az életemnek és nem tudtam mit kezdjek magammal, de akkoriban azt hittem hogy most kezdtem el élni. Apámnak nem tetszett hogy illegálkodunk és nem egyszer leszidott. Apámnak lépnie kellett, mert már annyira eldurvult a helyzet. Gyorsan keresett egy állást Los Santosban és megszervezett mindent a költözéssel kapcsolatban. Elköltöztünk Los Santosba és új életet kezdtünk..... 〉

Százezredes

Barangoló
2019. 01. 13.
145
72
V4 karakter
Dr. Cristobal Billingslay
test3.png
Büntetés-végrehajtás Tisztelt Jelentkező! Ezen üzeneten keresztül értesítem, hogy jelentkezési lapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának vezetősége feldolgozta. Tájékoztatom, hogy a lapja elfogadásra került. Kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen keresztül! ((Fórum privát üzenet. Ilyenkor jelölni kéne ki által szeretnél jönni a frakcióa,TS-en pótoljuk.))
Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, Easter Bay Chemicals

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.