ts3 ip cím/ kitilt az mta

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HalaszZ

Újonc
2021. 12. 29.
24
4
27
Mélykút
V4 karakter
Elija Mikaelson
LV karakter
Leland Jayson
V2 karakter
Salvatore Demon
ts3-ra felszeretnék menni de sehol sem találom az ip címet hogy fel tudjak menni.
a seelauncher kitiltot a szerverről mert modolt a GTA SA alkalmazásom.
már töröltem a gta-t is meg a launchert is meg újra is telepítetttem lejárt az idő is és ujra elkezdődött 15 percnél és fogalmam sincs mit csináljak hogy fel tudjak csatlakozni megint a szerverre.
TS-en könnyebbben megoldom ha kapok ip címet mert jobban tudnak segiteni. köszönöm szépen. Azért várom itt is az ötleteket.

justcody

trónon a király, vígan dúl a lakoma
Globális Moderátor
v4
2021. 08. 19.
833
2 220
V4 karakter
Cody_Bishop 🦆 🇯🇲
Itt éred a V4es TS szervert: ts.see-game.com

• Tetszik
Reactions: Rodney

Ethan

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 09.
723
1 080
V4 karakter
Ethan Chambley
Hali, ilyen esetben írj a supportnak emailben (support@see-game.com), írd bele az esetszámot is. Nekem pár perc alatt segítettek.
Amúgy a TS IP: ts.see-game.com

• Tetszik
Reactions: lane

Jani

Támogató
2019. 04. 05.
42
119
jani.hu
V4 karakter
Luna Kieran 🌒
Hali!
Ha nem babráltál a launcherrel akkor a C:\SeeMTA\mta\logs\mods.log megmondja hogy melyik fájl a ludas.
Ha másik mappát választottál neki akkor ott keresd meg a mods.log fájlt. Ha magadtól nem sikerülne megtalálni hogy melyik fájl a ludas, akkor tedd fel pastebinre a mods.log fájlt és küld el kérlek. Utána a "hibás" fájlokat egyszerűen ki kell cserélni és már játszhatsz is.

• Szomorú
Reactions: Asztal

HalaszZ

Újonc
2021. 12. 29.
24
4
27
Mélykút
V4 karakter
Elija Mikaelson
LV karakter
Leland Jayson
V2 karakter
Salvatore Demon
köszönöm szépen sikerült megcsinálnom. az inditóalkalmazása volt módolt a GTA-nak. van 3 fajta telepítőm hozzá a másik elepítővel egyből elfogadta.

• Menő
Reactions: Jani
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.