Elutasítva Ts 3 unban

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2020. 04. 26.
10
11
V4 karakter
Richard Müller
V2 karakter
Adam Washington
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Adam Whasington >

UID-d:
< Nem tudom hol kell megnézni >

Bann pontos időpontja:
< 2020.12.23 >

Bann pontos indoka:
< Indokolatlanul nem jössz be ügyfélbe.-Alax >

AKi bannolt:
< Alax >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Nem értem miért bannolt, egy kérdést szerettem volna fel tenni és hívtak mondtam pillanat csak hívnak és utána amikor vissza jöttem géphez akkor már bannolva voltam, és ezt nem értem helyesnek. >

Megjegyzés:
< Bannoljanak mert van egy fontos elintézni valom tsen meg barátokkal is szeretnék beszélgeteni ott szóval kérlek unbannoljanak. >

Alax

Az év Globális Moderátora 2021-ben.
Veterán Globális Moderátor
v2
2019. 01. 10.
1 007
1 374
Borsod
V4 karakter
Bob Wallenberg
LV karakter
Nil Valery
V2 karakter
Alax D Xavier
Bejöttél, elkezdtél hebegni habogni, feltettél egy full értelmetlen felesleges kérdést, hogy valamivel kiékeld az indokolatlan bejövetelt hogy hangtorzítózok-e. Erre bevágtad, hogy húú hirtelen dolgom van és elmentél a géptől. TS-el kapcsolatban egy kérdést nem tettél fel, és céltalanul jöttél be, gondolom azért hogy megvitasd a PD lapod elutasításának okát mert bent voltak nálam a PD leaderek. A BAN marad várd le ezt az egy napot. NINCS UB!

2020. 04. 26.
10
11
V4 karakter
Richard Müller
V2 karakter
Adam Washington
Mondom mégegyszer. Hívtak engem. És azt mondtam hogy pill és jövök csak hívnak. És utána tettem volna fel a kérdésemet. Oktalan ban.

Alax

Az év Globális Moderátora 2021-ben.
Veterán Globális Moderátor
v2
2019. 01. 10.
1 007
1 374
Borsod
V4 karakter
Bob Wallenberg
LV karakter
Nil Valery
V2 karakter
Alax D Xavier
Panaszkönyv jogával élhetsz! Velem együtt volt bent két PD leader, és egy volt moderátor az ügynél végig akik alá tudják támasztani a történteket. Újra felhívnám figyelmedet, hogy a BAN marad!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.