Elutasítva Tristin Dodson - Tobi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Milan0

Barangoló
2022. 07. 19.
97
49
1drv.ms
V2 karakter
Blake Xander
zoldlogo.png

Neved:
< Tristin Dodson >

A ban időpontja:
< 2022. 08. 02. 02:30 >

A ban időtartama:
< 2030. 01. 01. 01:00 >

Neve, aki bannolt:
< Tobi >

A ban oka:
< Játékos naivságának kihasználása haszonszerzés céljából [1x466 1x464] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szóval mindenkinek szép napot/estét! na, azért szeretném az UB-t mert én olyan nyár vagy Szeptember környékén kaptam ami akkor nem eset jól mivel nem tudtam semmivel se játszani ezért sokszor beszéltem @Tobi-val! de akkor úgy volt hogy nem kapok UB-t és majd később kapok de azóta várok rá de sehol semmi (nem admint hibáztatom) szóval most így úgy gondoltam hogy írok egy UB-t hátha most vissza kerülök a szeróra, de azóta meg is bántam amit tettem nem volt szándékos/nem is tudtam hogy ez tilos mivel akkor még nagyon kezdő voltam ezért fogalmam se volt hogy mi ott a szabály és nem voltam vele tisztában de most már mindent tudok mert V2-n eléggé sokat játszok és ott egy kedvelt ember vagyok! ott voltam már sok frakcióban tudom hogy mit szabad és mit nem. De itt és most megmondom ha vissza mehetek lv-re akkor soha többet nem csinálok bajt! és ha csinálnék netán bant kapnék újra akkor ne engedjetek vissza. De most mindennel tisztába vagyok és tudom hogyha valamit csinálok akkor tisztában vagyok hogy mit csináltam és elfogadom hogy mit is csináltam, de ez most tényleg nem volt szándékos dolog hogy egy olyan embertől loptam/vettem el dolgokat aki bennem megbízott és én ezt kihasználtam mert azt hittem hogy ez nem kitiltás-al jár hanem hogy rendőrségi ügyekkel! ennyi lenne amit most írni akartam szép estét/napot! hali (remélem elolvasod @Tobi) ÉS szerintem az UCP-m is jó nyilván nincs ott admin jail de azért is lehet mert új vagyok ott! De ezt nem tudom hányszor írom le hogy nem volt szándékos és ha lehetőség van rá akkor vissza is adom akivel csináltam a dolgokt, és ha még akkor az összes vagyonomat is. És már várom hogy játszak lv-n mert már régóta játszok rajta és nem szeretném ha lv-ről ki legyek bannolva mert rossz úgy rá nézni hogy kivagyok bannolva és tudom hogy magamnak köszönhetem de akkor még nem voltam tisztában hogy mi a szabály de most már mindent tudok ha lehet akkor ts-n beszélek @Tobi-val hogy ezt tisztázni tudja! köszönöm hogyha elolvastad további szép estét/napot! Hali >

Utoljára szerkesztve:

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
Nem fogok UB-t adni továbbra sem, az hogy pedig átverjél valakit az nem szinttől függ.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.