Neved:
< Tristin Dodson >
Kitiltás időpontja:
< 2022. 08. 02. 02:30 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Tobi >
A kitiltás indoka:
< Játékos naivságának kihasználása haszonszerzés céljából [1x466 1x464] >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szia Tobi! Az alábbi sorokban szeretném kifejteni az örök bannom feloldására irányuló kérelmemet. Azon a bizonyos dátumon, 2022. augusztus 2-án 02:30-kor került kivetésre a bannom a SeeMta V4 Las Venturas szerverén, amelynek oka a "játékos naivságának kihasználása haszonszerzés céljából" volt, a 1x466 és 1x464 szabály megsértése miatt. Először is, szeretném leszögezni, hogy nagyon sajnálom az esetet, és teljes mértékben elismerem, hogy hibáztam. Azonban szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy az adott helyzetben nem volt szándékos szándékom megsérteni a szabályokat vagy más játékosokat bármilyen módon is károsítani. Az eset során, amely miatt a bannomat kivetették, tévedtem a játékmenetben és nem volt teljesen tisztában a szabályokkal. Azóta alaposan megvizsgáltam a szabályokat, és megtettem azokat az intézkedéseket, hogy megérthessem és betartsam azokat. Ígérem, hogy jövőbeni játékaim során maximálisan betartom a szabályokat, és mindent megteszek az ilyen helyzetek elkerülése érdekében. Arra kérlek hogy nézd el ezt a helyzetet, és adjanak nekem egy második esélyt a SeeMta V4 Las Venturas szerveren való részvételre. Nagyon szeretném folytatni a közösség részét, és megígérem, hogy ezután felelősségteljesen fogok viselkedni és tiszteletben tartom a szabályokat. Kérem, fontolják meg kérelmemet, és hálás lennék, ha újra csatlakozhatnék a szerverükhöz. >