OOC Magamról
Dávidnak hívnak, Szerbiában élek.17 éves vagyok kb. 3 éve rpzek.Szabadidőmben motorozok és szeretek számítógépezni.
Egy műszaki középiskolába járok számítógépes elektrotechnikus szakra.
A szakmát azért választottam mert érdekelődést mutatok iránta.
Nem rpztem túl sokat v2-n, most kezdtem újra aktívan játszani előtte átmentem egy kis időre gta v-rp re és volt egy időszakom amikor lvztem ezzen kivűl rengeteg szerveren megfordultam. Ekkora szerveren még nem vezettem frakciót, csak pár kisebb szerveren de látok magamba potenciált.
Voltam már illegális frakció tagja, illetve vezetője is.
Iskola mellet is tudok aktív lenni.
Nyugodt természetű és a maximálisra törekedő személyiségem van, mindenből a legjobbat próbálom kihozni és pozitívan tekinteni a jővőre.
Alapvetően nehéz felbosszantani, nem vagyok hirtelen haragú és könnyen megbocsájtok. Szeretek humorizálni, viccelődni, de csak mértékkel.
Negatív tulajdonságaim közé tartozik, hogy érdekel az emberek vélemény és ebből adódóan néha türelmetlen vagyok és szeretek a központban lenni.
Frakció történet
Eleinte a 17.században a Ming-dinasztia bukásánal a Csing-dinasztia került hatalomra, amikor is a kormány a saolin papok kivégzését rendelte el.
Legendák szerint 5 papnak sikerült elmenekülnie. Az öt papot úgy emlegetik, mint "A triád öt Véne".
Ők Kína szent hegyeiben kerestek menedéket.
Az 1760-as években a Menny és Föld Szövetséget, egy testvéri szervezetet alapítottak. Ahogy a szervezet hatása kiterjedt Kínára,
több kisebb csoportra oszlottak fel.
Ezek közül az egyiket A Három Harmónia Szövetségének nevezték.A céljuk az volt, hogy megbuktassák a Csing-dinasztiát,
és újra visszahozzák a hatalomra a Ming-dinasztiát. Mivel Hong Kong brit fennhatóság alá tartozott
a brit kormány a Menny és Föld Szövetséget vád alá helyezte és tagjait bebörtönözte. A triád csoportok kommunista ellenesek.
1949-ben Kínában a Kínai Kommunista Párt lépett hatalomra. A törvényeket megszigorították. A kormány szigorúan lépett fel a bűnszövetkezetek ellen,
így a triádnak kénytelen volt átköltöznie az akkori Brit fennhatóság alá tartozó Hong Kongba.
Becslések szerint az 1950-es években körülbelül 300000 triád tag volt Hong Kongban.
A legtöbb társaságot 1914 és 1939 között alapították és több mint 300 ilyen társaság létezett.
Ezek száma 50 körülire csökkent azóta. Kilenc fő triád működik. Már nagyon sok várost meghóditoták és aktívan tevékenykednek rajta
Shanghai, Beijing, Tianjin, Dalian, Hangzhou mostani céljuk, hogy beszálljanak, illetve átvegyék az amerikai piacot.
Triád tevékenységei:
Védelem nyújtás.
Gyilkosság.
Fenyegetőzés.
Illegális szerencsejáték.
Prostitúció.
Rablások.
Ember rablások.
Politikai korrupció.
Pénzmosás.
Beavatási ceremónia:
A triád tagoknak át kell esniük egy beavatási ceremónián.Egy hagyományos beavatási ceremónia egy oltárnál történik.
A ceremónián kivéreztetnek egy csirkét, vagy kecskét esetleg disznót, amit a beavatás előtt álló tagnak borral keverve kell meginnia.
Ez azért szükséges mert ezzel mutatja elkötelezettségét a triád felé.
Kézjelek
Karakter történet (IC)
Zhao Huang Hong Kong-ban született, nem sokat találkozott az apjával, mivel illegális fegyver birtoklás és ember ölési vádjával letartoztatták.
Anya nevelte fel, nem voltak túl szegények, de gazdagok sem. Zhao Huang egyke volt. Tinédzser éveiben elkezdte tovább tanulását egy neves kínai iskolában, ahonnan kirúgták agresszív természete miatt, ezután elkezdte érdekelni az éjszakai élet, ahol is megismerkedett apja barátjával, aki egy igen kihagyhatatlan üzletet ajánlott, ezután beindultak a dolgok Zhao Huang a triádba lépet, ahol ezek után igen magasra jutott jó vezetői képessége miatt.
Triád tagjaként nagyon keresett lett a rendőrségnél, mivel illegális tevékenységeket
folytatott. Miután már az egész kínai rendőrség kereste a tirád vezetősége arra az elhatározásra jutott,
hogy elküldik Zhao Huangot Los Santosba, hogy elkezdje ott is a triád dolgait.
Őt küldték előre, hogy kapcsolatokat építsen ki és beszervezzen egy pár tagot akivel eltudják kezdeni Los Santos meghódítását.
Rangok:
Mountain Master 山主 (Leader)
Deputy Mountain Master 副山主 (Al leader)
White Paper Fan 白紙扇 (Adminisztrátor)
Red Pole 紅棍 (Végrehajtó)
Straw Sandal 草鞋 (Összekötő tiszt)
49ers 四九仔 (Beavatott tagok)
Blue Lanterns 藍燈籠 (Beavatatlan tagok)
Szavak amiket használnánk:
Üdv-Ni hao
Üdvözlet-Wenhou
Rendőr-Jingcha
Fegyver-Wuqi
Gondolom-Wo renwei
Talán-Yexu
Rendben-Hao de
Értetem-Wo dongle
Indulok- Wo zoule
Terveim a frakcióval:
Egy aktív együtt működő társaságot, akik tudnak csapatban rpzni,segíteni a másikon.
Azt szeretném, hogy a szerver játékosai elégedettek legyenek a frakcióval, és ne legyen ránk semmi panasz.
Szeretnék olyan embereket felvenni a frakcióba akik tisztában vannak az illegális rp fogalmával. Olyan közösséget kialakítani,
akik nem csak "darálni" illetve atm rabolni jönnek fel, ezen kivűl szeretném a fórumot élményképekel
bőviteni. Idővel frakció fejlesztési ötleteket adni. Szeretnék minél aktívabb és minőségi rpket a szerveren.
Hogyan lehetsz tagja a frakciónak?
Amennyiben megkapom a frakciót lesz egy nyílt felvétel teamspeaken.
Utána pedig az egész tgf ic fog történni, pl ha ic találkozunk lespannolunk, üzletelünk.
Elvárások belépésed során:
TeamSpeak 3 használata. (Nem kötelező, de jó ha van.)
Értelmes hozzáállás.
5. Szint megléte.
RP szabályok teljes körű ismerete.
TeamSpeak szabályzat ismerete. (Amennyiben használod.)
3 nap vagy annál több inaktivitást jelenteni kell, amennyiben nem történik meg a jelentés automatikus kirúgással jár.
Frakció igénylései:
2db Audi A8
1db JEEP
Köszönöm a figyelmet, remélem elnyerte a tetszésed!
Utoljára szerkesztve: