Trey Owerson - Matteo Winters [Wuki]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
253
25
Kaposvár
V4 karakter
Blake Winslow
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Trey Owerson

Panaszra tett személy InGame neve:
Matteo Winters

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP(üldözés) alóli kilépés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2023-08-07 14:22:02] [Output] : Camilla Hristov mondja (járműben): Nem mérhető. [2023-08-07 14:22:03] [Output] : [SeeMTA - Hiba]: Nem mérhető be az adott telefonszám! [2023-08-07 14:22:06] [Output] : [SeeMTA]: Több játékos található ezzel a névrészlettel: [2023-08-07 14:22:06] [Output] : (67) Torricelli Matteo [2023-08-07 14:22:06] [Output] : (24) James D Matteo [2023-08-07 14:22:06] [Output] : (294) Matteo Presti [2023-08-07 14:22:14] [Output] : [R1] Hadnagy Lars Kubik mondja: Fagyott, vagy kilépett ))

Ennél az időpontnál veszítettük szem elől: [2023-08-07 14:19:26] [Output] : [SeeMTA - Egység]: NNI-D-25 lemondta az erősítést.

Megjegyzés:
NNI buktatás lett volna, üldözőbe vettük 1 autóval, majd erősítés kérésre csatlakozott a többi rendvédelem. Egyik pillanatról a másikra eltűnt a jel, és a játékos nem volt már a szerveren. 14 óra 45 perckor továbbra is semmi nyoma. Célom nem a büntetés hanem az RP folytatás.

Kevinnn

Újonc
2023. 08. 03.
25
3
V4 karakter
Matteo Winters
LV karakter
Matteo Winters
Sziasztok! Én vagyok a panaszkönyv célba vett embere. Én ahogy leráztam az alfás egységet, ami rendőrség volt, és nem NNI, a helikoptert is leráztam egy erdő szélén. Amint leráztam, elindultam Angel Pineba, ahol nem ismert fel egy rendőregység, később fordult utánam a kelleténél, tehát simán otthagytam. Utána teljesen nyílt utam volt 4-5 percig, megálltam 2 percre az autóval, körülnéztem, nem volt senki. Utána kiléptem, mert nem volt senki Opsezna rádión, se senki a szerveren aki tud segíteni egy menekülés terén.

Kevinnn

Újonc
2023. 08. 03.
25
3
V4 karakter
Matteo Winters
LV karakter
Matteo Winters
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 pont #Mich
Egyébként mikor megálltam az autóval, letettem telefonomat.

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
253
25
Kaposvár
V4 karakter
Blake Winslow
Az alfás egység NNI volt egyrészről. Másrészt az alfás egység ebben az időpontban veszített szem elől: [2023-08-07 14:19:26] [Output] : [SeeMTA - Egység]: NNI-D-25 lemondta az erősítést.
Te már [2023-08-07 14:22:02] időpontban nem tartózkodtál a szerveren, hiszen a logban is látszik, hogy le lett kérve az összes Matteo nevű játékos a szerveren. Ha megnézed szűk 3 perc telt el a kettő esemény között, amibe ha belegondolsz igazából semmi. Szerinted reális, hogy ha a NAV, PD, ARMY, NNI egységei vannak a nyomodban nem találnak meg SF-ben? Telefonszámod adott, illetve a körözés a karaktereden ami ugye egy ellenőrzőpontnál bejelzett volna. Szerintem az a kilépés nagyon korai volt várhattál volna még egy keveset, és ha egy 15-20 perc sikeres bújkálást követően kilépsz azt mondom, hogy oké, semmi gond. De ezt így nem tartom fair-play -nek.

• Tetszik
Reactions: Browniee

Kevinnn

Újonc
2023. 08. 03.
25
3
V4 karakter
Matteo Winters
LV karakter
Matteo Winters
Az alfás egység NNI volt egyrészről. Másrészt az alfás egység ebben az időpontban veszített szem elől: [2023-08-07 14:19:26] [Output] : [SeeMTA - Egység]: NNI-D-25 lemondta az erősítést.
Te már [2023-08-07 14:22:02] időpontban nem tartózkodtál a szerveren, hiszen a logban is látszik, hogy le lett kérve az összes Matteo nevű játékos a szerveren. Ha megnézed szűk 3 perc telt el a kettő esemény között, amibe ha belegondolsz igazából semmi. Szerinted reális, hogy ha a NAV, PD, ARMY, NNI egységei vannak a nyomodban nem találnak meg SF-ben? Telefonszámod adott, illetve a körözés a karaktereden ami ugye egy ellenőrzőpontnál bejelzett volna. Szerintem az a kilépés nagyon korai volt várhattál volna még egy keveset, és ha egy 15-20 perc sikeres bújkálást követően kilépsz azt mondom, hogy oké, semmi gond. De ezt így nem tartom fair-play -nek.
Egy komplett videóm van az egészről, ami azt bizonyitja, hogy a menekules utan 5 percet legalább vártam kilépés előtt. És egyébként nem SF-be voltam.
Ha valahogy megtudnánk beszélni az ügyet, örülnék neki. Nem szeretnék semmiféle büntetést, ahogy te sem senkinek. Felőlem folythathassuk az üldözést, amint szerveren vagyok!

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
253
25
Kaposvár
V4 karakter
Blake Winslow
Én beleírtam, hogy nem a büntetés a célom. Nem azért nyitottam a PK-t, hogy ha IG nem tudtalak elkapni akkor legalább itt megfogjalak valamivel, csupan a fair-play a szándékom. Mi is mindig kötelezően 15-20 percet várunk valakire egy crash miatt vagy, hogy egy rossz döntés miatt kilép és még megtudja gondolni magát, akkor igazából mi is kérhetjük cserébe ugyanezt a fairséget, főleg az után, hogy LS-ben 3-man fegyvert tartottunk rád és csak simán elhajtottál🤧

Kevinnn

Újonc
2023. 08. 03.
25
3
V4 karakter
Matteo Winters
LV karakter
Matteo Winters
Én beleírtam, hogy nem a büntetés a célom. Nem azért nyitottam a PK-t, hogy ha IG nem tudtalak elkapni akkor legalább itt megfogjalak valamivel, csupan a fair-play a szándékom. Mi is mindig kötelezően 15-20 percet várunk valakire egy crash miatt vagy, hogy egy rossz döntés miatt kilép és még megtudja gondolni magát, akkor igazából mi is kérhetjük cserébe ugyanezt a fairséget, főleg az után, hogy LS-ben 3-man fegyvert tartottunk rád és csak simán elhajtottál🤧
Sokkolók voltak, legalább is egy embernél fixen, de már mikor előttem megálltatok, indultam. Smsbe is leurtam, hogy nagy bűzölög ez valahonnan

Gyu

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
323
253
25
Kaposvár
V4 karakter
Blake Winslow
Sokkolók voltak, legalább is egy embernél fixen, de már mikor előttem megálltatok, indultam. Smsbe is leurtam, hogy nagy bűzölög ez valahonnan
Egyedül csak a sofőrnél volt sokkoló ahogy a protokoll is leírja. Bevágtunk eléd, miközben épp álltál az út közepén és 2 azaz kettő darab MP5 csövébe néztél, te simán nyomtál egy kövér gázt🙄 onnan már nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy neked bűzlött a dolog vagy sem. Innen kellene folytatni az RP-t szerény véleményem szerint. Erre az eseményre van 2 másik tanúm. Azt meg kétlem, hogy a videó ütné a logot de megvárjuk.

Utoljára szerkesztve:

Kevinnn

Újonc
2023. 08. 03.
25
3
V4 karakter
Matteo Winters
LV karakter
Matteo Winters
Egyedül csak a sofőrnél volt sokkoló ahogy a protokoll is leírja. Bevágtunk eléd, miközben épp álltál az út közepén és 2 azaz kettő darab MP5 csövébe néztél, te simán nyomtál egy kövér gázt🙄 onnan már nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy neked bűzlött a dolog vagy sem. Erre van 2 másik tanúm. Azt meg kétlem, hogy a videó ütné a logot de megvárjuk.
Valamiért laggol a videó, de feltöltöm úgy is! Pontosabban így történt az eset, a pontos ügyintézésért: https://streamable.com/l0bjop

Kevinnn

Újonc
2023. 08. 03.
25
3
V4 karakter
Matteo Winters
LV karakter
Matteo Winters
De az üldözés folytatásában nagyon simán benne lennék, szerintem nem kell húzni senkinek sem az idejét. Én most fentvagyok a szerveren.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.