Trevor Blackbourn > Denis Syringe, Kis Csanad [Soap]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Trevor

Don't **** with my city.
2019. 01. 10.
1 005
585
23
Győr
V4 karakter
Bronson Sullivan
LV karakter
Adam Redmond

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Trevor Blackbourn

Panaszra tett személy InGame neve:
Denis Syringe (a társa Kis Csanad, ha szükséges lenne)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PP-s item csomagtartózása

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Lepakoltam a csomagtartóba, hosszabb időre ott hagytam a kocsimat. Ha jól emlékszem bezártam, mert mindig be szoktam, de most kétséges. Amint visszajövünk, azt látom, hogy a srác a kocsimtól távolodva szál fel a motorra. A kocsiból hiányoznak a lepakolt cuccaim. Köztük a jogosítványom, a skines késem. Ezek a legfontosabbak, de volt ott egy csomó elsősegély doboz és egyéb dolgok.
Erősen kételkedem, hogy az kellően le lett RP-zve, hogy ő azt eltulajdonítja. Illetőleg mégis csak eltűnt a skines késem és a jogsim.

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Sziasztok! Én fogom bírálni a panaszt! uVárom Denis Syringe és Kis Csanad válaszát 24 órán belül! Én pedig a holnapi nap folyamán a biztonság kedvéért utánna járok valóban ők vették e ki.

Utoljára szerkesztve:

yoi

Újonc
2019. 04. 14.
1
0
Szeged
V4 karakter
Denis Syringe
LV karakter
-
V2 karakter
-
Kedves Trevor!

A tegnapi nap folyamán a barátommal az én bérelt farmomra mentünk dolgozni, mikor meglátta az autódat és, hogy nyitva van az ajtaja. Először ő nézett bele és tulajdonította el a jogosítványodat, de kést már mi sem találtunk benne. Ezúton is szeretnék elnézést kérni a történtek miatt, természetesen visszaadjuk az elvett dolgokat.

Tisztelettel,

Denis

Trevor

Don't **** with my city.
2019. 01. 10.
1 005
585
23
Győr
V4 karakter
Bronson Sullivan
LV karakter
Adam Redmond
Értem, ezesetben szeretném kérvényezni a további kivizsgálást az üggyel kapcsolatban.
A felajánlásodat köszönöm és elfogadom, hogy visszaadjátok az általatok elvett dolgokat, sokat segít nekem!
Mindenképp megvárom a bíráló adminisztrátor döntését és eljárását.

EDIT: Elnézést, a késemet mégsem a kocsiba raktam. Most találtam meg a széfemben, tehát azzal nincsen gond!

Utoljára szerkesztve:

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Akkor ezek szerint a skines fegyveres téma rendezve lett. A cuccok visszaadásában ha kell segítség PM-eljetek rám és segítek. A panaszt következmények nélkül zárom és helyezem!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.