- 2019. 04. 02.
- 501
- 2 107
- V4 karakter
- Donnie Montagne
- LV karakter
- Yasam Zorlu
A karakterem, amivel szerepjátékozom Vincent Brookman névre hallgat, fórum pedig a Trevon nevet használom.
Előző fórum neveid:
Régebben használtam a 18Pixel nevet, viszont egy jó ideje már ezt a Trevon felhasználónevet használom. Az előző fórumra nem voltam regisztrálva.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A szerverre 2018 márciusában regisztráltam, viszont ebben az időben még egyáltalán nem játszottam aktívan.
Idén februárban kezdtem el komolyabban venni a játékot, ekkor az elsődleges célom a RolePlay tudásom fejlesztése volt. Tudom, hogy nem játszom nagyon régen, de azt gondolom, hogy ez idő alatt a hozzáállásom, és a motiváltságom egyaránt megmutatkozott.
Miért válasszunk téged a csapatban?
Szeretném magamat őszintének, korrektnek tartani. Azt gondolom magamról, hogy - attól függetlenül, hogy milyen szerepkört töltök be a közösségben, ha egyáltalán betöltök bármilyet - szívesen segítem a játékostársaimat, ha ők azt igénylik. Azt sejtem, nem egy-két hónapra kerestek moderátorokat, hiszen ez egy nagyon sok felelősséggel járó feladatkör, ahova összeszokott csapatot szeretnétek kialakítani. A frakcióban, ahol játszom több, mint hat hónapja folyamatosan, megszakítás nélkül tag vagyok, illetve több, mint 205 napja fórumon Aláírás Készítő vagyok. Szerintem ez megfelelően megmutatja a dedikációmat, kitartásomat azon dolgok, projektek iránt, amelyekbe belekezdtem eddig.
Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Nagyon sokat fórumozom egy átlagos nap, és arra gondoltam, hogy amennyiben Globális Moderátorként tevékenykedhetnék, még hasznosabban tölthetném a már egyébként is a fórumon eltöltött időmet. Szeretnék még aktívabb, hasznosabb játékos lenni, és azt gondolom, hogy ez egy remek módja lenne annak, hogy én is hozzáadjak valamit ehhez a játékosközösséghez.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Egy átlagos nap elég aktív vagyok fórumon, napi több órát töltök a weboldalon. Ha fórum privát üzenet formájában keres valaki, általában néhány percen belül válaszolok.
Azt gondolom, hogy az aktivitásommal, fórumon töltött időmmel nem lenne probléma, hogyha lenne lehetőségem ebben a feladatkörben segíteni a játékostársaimat.
Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Mindenki máshogy definiálja magában azt, hogy mi a valid referencia számára, mi az említésre méltó, amivel meggyőzhetjük a másikat. Én a következő dolgokat sorolnám fel magammal kapcsolatban:
- Több, mint fél éve megszakítás nélkül a Katasztrófavédelem frakciót erősítem, soha nem kaptam hibapontot ezen időintervallum alatt. A frakciótársaimat gyakran segítem karakteren belüli oktatásokkal, de előfordulnak leírások, oktatóanyagok is, amelyeket én hozok létre társaim segítésének érdekében.
- Azt, hogy milyen szerepjátékot képviselek a szerveren képek formájában szoktam megmutatni, a karakterem életét bemutató téma megtalálható a Karakter Életének Bemutatása alfórumban.
- Haladó Aláírás Készítő vagyok, ezzel segítve azokat a fórumfelhasználókat, akik nem értenek a BBCODE-hoz, vagy csak szívesen megnéznék, más hogyan készíteni el nekik egy aláírást. Elég gyakran nekem lett a hónapban a legtöbb elkészített igénylésem, ezek látszanak is a drakeN és Ethan által írt értékelésekből. Szerintem ez egyébként mutatja azt, hogy mennyi időt töltök fórumon egy átlagos nap.
- Nem olyan rég lehetőségem lett TeamSpeaken moderátori feladatokat ellátni, szerintem nem volt még probléma azzal, amit csinálok, és ahogyan csinálom.
Természetesen rendelkezem TeamSpeak 3 kilinessel, és amennyiben lehetőségem lesz Globális Moderátori feladatkört betölteni, ezen a platformon is szívesen segítem majd a játékostársaimat, amennyiben igénykéik.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Mindennapi fórumozóként is napi szinten találkozom kezdő fórumfelhasználókkal, akik nem értik a fórum működését, a fórumon megtalálható alfórumok funkcióját, vagy a minták jelentőségét, és azoknak használatát. Ilyenkor megpróbálok segítőkészen viselkedni, hiszen én is belátom, hogy elég zavarosnak, bonyolultnak tűnhet a fórum felülete, ha először használja azt valaki. Az egyik olyan terület, ahol sok kezdő játékos és / vagy kezdő fórumozó kérdéseket tesz fel, az a ChatBox, hiszen ide tudnak írni legegyszerűbben, gyakran itt tesznek fel a fórum, vagy a szerver működésével kapcsolatos kérdéseket. Szerintem itt sok alapvető kérdésre választ tudnék adni azoknak az embereknek, akik éppen csak most ismerkednek a közösséggel, vagy weboldallal. A másik dolog, amit gyakran látok, hogy sok kezdő rossz helyre nyit témákat, amelyek abba az alfórumba teljesen irrelevánsak, nem oda illőek. Ilyenkor véleményem szerint az a legjobb, ha a téma lezárása mellett az adott felhasználónak egy rövid üzenetben leírásra kerül, hogy alapvetően rendben van, hogy ezzel kapcsolatban fórumon szeretné felvenni valakivel a kapcsolatot, de rossz helyre nyitotta a témát. A leghasznosabb szerintem, ha megpróbáljuk megérteni, hova kéne valójában nyitni az adott topikot, és elnavigáljuk a játékost vagy felhasználót a megfelelő helyre.
Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
Ennek a szervernek értem a legjobban működését, hiszen itt játszom aktívan, napi szinten. Szerintem ebből egyértelműen következik, hogy itt tudnám a legeredményesebben, legjobban ellátni a Globális Moderátori feladatokat.
Ismeretséged a csapaton belül?
Sajnos senkivel nem ápolok baráti viszonyt a csapat tagjai közül, de azt remélem, a jövőben lesz lehetőségem megismerkedni a moderátorokkal, hiszen amennyiben lehetőségem lesz Globális Moderátorként segíteni a fórumozókat, elengedhetetlen lenne a csapatunka.
Magamról:
Dávidnak hívnak, a tizenötödik életévemet töltöm jelenleg, decemberben leszek tizenhat. Budapesten élek a családommal, egy zuglói gimnáziumban töltöm a mindennapjaimat, itt kilencedik osztályba járok. Egy kétnyelvű programban tanulok, többek között nemzetközi vállalkozást, és alapvetően általában élvezem a tanulmányaimat. Magamat abszolút humán beállítottságúnak tartom, mindig is érdekeltek a nyelvek, nagyon szeretem őket. Felsőfokon angolul, és kommunikációs szinten franciául beszélek, igazából az utóbbit még a gimnáziumi kötelező nyelvválasztás előtt kezdtem el tanulni, mert személyes érdeklődést mutattam felé. Szeretem a szabadidőmet Roleplay szervereken tölteni, igyekszem komolyan venni a játékot, és minőségi szerepjátékot folytatni. Játékostársaimmal, és a környezetemmel mindig próbálkozom tisztelettudóan viselkedni, persze nem vagyok tökéletes, de inkább abbahagyom a játékot, amikor ideges vagyok, mert realizálom, hogy nem éri meg ilyesmin idegeskedni. Úgy gondolom, hogy a korom ellenére elég érett, és komoly vagyok egy ilyen feladatkör betöltésér. Érzek magamban elég motivációt arra, hogy segítsem a játékostársaimat ezen a platformon is. Azt gondolom magamról, hogy őszinte, és segítőkész vagyok, és remélem, hogy ti is úgy látjátok, hogy alkalmas lennék erre a lehetőségre.