Trevon jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Trevon

karcok a felhőkön
2019. 04. 02.
501
2 107
V4 karakter
Donnie Montagne
LV karakter
Yasam Zorlu
Glob-lis-Moder-tor-Jelentkez-s.png
Játékbeli, és fórum neved:
A karakterem, amivel szerepjátékozom Vincent Brookman névre hallgat, fórum pedig a Trevon nevet használom.

Előző fórum neveid:

Régebben használtam a 18Pixel nevet, viszont egy jó ideje már ezt a Trevon felhasználónevet használom. Az előző fórumra nem voltam regisztrálva.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?

A szerverre 2018 márciusában regisztráltam, viszont ebben az időben még egyáltalán nem játszottam aktívan.
Idén februárban kezdtem el komolyabban venni a játékot, ekkor az elsődleges célom a RolePlay tudásom fejlesztése volt. Tudom, hogy nem játszom nagyon régen, de azt gondolom, hogy ez idő alatt a hozzáállásom, és a motiváltságom egyaránt megmutatkozott.

Miért válasszunk téged a csapatban?
Szeretném magamat őszintének, korrektnek tartani. Azt gondolom magamról, hogy - attól függetlenül, hogy milyen szerepkört töltök be a közösségben, ha egyáltalán betöltök bármilyet - szívesen segítem a játékostársaimat, ha ők azt igénylik. Azt sejtem, nem egy-két hónapra kerestek moderátorokat, hiszen ez egy nagyon sok felelősséggel járó feladatkör, ahova összeszokott csapatot szeretnétek kialakítani. A frakcióban, ahol játszom több, mint hat hónapja folyamatosan, megszakítás nélkül tag vagyok, illetve több, mint 205 napja fórumon Aláírás Készítő vagyok. Szerintem ez megfelelően megmutatja a dedikációmat, kitartásomat azon dolgok, projektek iránt, amelyekbe belekezdtem eddig.

Miért szeretnél a csapat tagja lenni?
Nagyon sokat fórumozom egy átlagos nap, és arra gondoltam, hogy amennyiben Globális Moderátorként tevékenykedhetnék, még hasznosabban tölthetném a már egyébként is a fórumon eltöltött időmet. Szeretnék még aktívabb, hasznosabb játékos lenni, és azt gondolom, hogy ez egy remek módja lenne annak, hogy én is hozzáadjak valamit ehhez a játékosközösséghez.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Egy átlagos nap elég aktív vagyok fórumon, napi több órát töltök a weboldalon. Ha fórum privát üzenet formájában keres valaki, általában néhány percen belül válaszolok.
Azt gondolom, hogy az aktivitásommal, fórumon töltött időmmel nem lenne probléma, hogyha lenne lehetőségem ebben a feladatkörben segíteni a játékostársaimat.

Referenciáid? Rendelkezel TeamSpeak3-al?

Mindenki máshogy definiálja magában azt, hogy mi a valid referencia számára, mi az említésre méltó, amivel meggyőzhetjük a másikat. Én a következő dolgokat sorolnám fel magammal kapcsolatban:
- Több, mint fél éve megszakítás nélkül a Katasztrófavédelem frakciót erősítem, soha nem kaptam hibapontot ezen időintervallum alatt. A frakciótársaimat gyakran segítem karakteren belüli oktatásokkal, de
előfordulnak leírások, oktatóanyagok is, amelyeket én hozok létre társaim segítésének érdekében.
- Azt, hogy milyen szerepjátékot képviselek a szerveren képek formájában szoktam megmutatni, a karakterem életét bemutató téma megtalálható a Karakter Életének Bemutatása alfórumban.
- Haladó Aláírás Készítő vagyok, ezzel segítve azokat a fórumfelhasználókat, akik nem értenek a BBCODE-hoz, vagy csak szívesen megnéznék, más hogyan készíteni el nekik egy aláírást. Elég gyakran nekem lett a hónapban a legtöbb elkészített igénylésem, ezek látszanak is
a drakeN és Ethan által írt értékelésekből. Szerintem ez egyébként mutatja azt, hogy mennyi időt töltök fórumon egy átlagos nap.
- Nem olyan rég lehetőségem lett TeamSpeaken moderátori feladatokat ellátni, szerintem nem volt még probléma azzal, amit csinálok, és ahogyan csinálom.

Természetesen rendelkezem TeamSpeak 3 kilinessel, és amennyiben lehetőségem lesz Globális Moderátori feladatkört betölteni, ezen a platformon is szívesen segítem majd a játékostársaimat, amennyiben igénykéik.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Mindennapi fórumozóként is napi szinten találkozom kezdő fórumfelhasználókkal, akik nem értik a fórum működését, a fórumon megtalálható alfórumok funkcióját, vagy a minták jelentőségét, és azoknak használatát. Ilyenkor megpróbálok segítőkészen viselkedni, hiszen én is belátom, hogy elég zavarosnak, bonyolultnak tűnhet a fórum felülete, ha először használja azt valaki. Az egyik olyan terület, ahol sok kezdő játékos és / vagy kezdő fórumozó kérdéseket tesz fel, az a ChatBox, hiszen ide tudnak írni legegyszerűbben, gyakran itt tesznek fel a fórum, vagy a szerver működésével kapcsolatos kérdéseket. Szerintem itt sok alapvető kérdésre választ tudnék adni azoknak az embereknek, akik éppen csak most ismerkednek a közösséggel, vagy weboldallal. A másik dolog, amit gyakran látok, hogy sok kezdő rossz helyre nyit témákat, amelyek abba az alfórumba teljesen irrelevánsak, nem oda illőek. Ilyenkor véleményem szerint az a legjobb, ha a téma lezárása mellett az adott felhasználónak egy rövid üzenetben leírásra kerül, hogy alapvetően rendben van, hogy ezzel kapcsolatban fórumon szeretné felvenni valakivel a kapcsolatot, de rossz helyre nyitotta a témát. A leghasznosabb szerintem, ha megpróbáljuk megérteni, hova kéne valójában nyitni az adott topikot, és elnavigáljuk a játékost vagy felhasználót a megfelelő helyre.

Miért ezen a fórumon szeretnél Globális Moderátor lenni?
Ennek a szervernek értem a legjobban működését, hiszen itt játszom aktívan, napi szinten. Szerintem ebből egyértelműen következik, hogy itt tudnám a legeredményesebben, legjobban ellátni a Globális Moderátori feladatokat.

Ismeretséged a csapaton belül?
Sajnos senkivel nem ápolok baráti viszonyt a csapat tagjai közül, de azt remélem, a jövőben lesz lehetőségem megismerkedni a moderátorokkal, hiszen amennyiben lehetőségem lesz Globális Moderátorként segíteni a fórumozókat, elengedhetetlen lenne a csapatunka.

Magamról:
Dávidnak hívnak, a tizenötödik életévemet töltöm jelenleg, decemberben leszek tizenhat. Budapesten élek a családommal, egy zuglói gimnáziumban töltöm a mindennapjaimat, itt kilencedik osztályba járok. Egy kétnyelvű programban tanulok, többek között nemzetközi vállalkozást, és alapvetően általában élvezem a tanulmányaimat. Magamat abszolút humán beállítottságúnak tartom, mindig is érdekeltek a nyelvek, nagyon szeretem őket. Felsőfokon angolul, és kommunikációs szinten franciául beszélek, igazából az utóbbit még a gimnáziumi kötelező nyelvválasztás előtt kezdtem el tanulni, mert személyes érdeklődést mutattam felé. Szeretem a szabadidőmet Roleplay szervereken tölteni, igyekszem komolyan venni a játékot, és minőségi szerepjátékot folytatni. Játékostársaimmal, és a környezetemmel mindig próbálkozom tisztelettudóan viselkedni, persze nem vagyok tökéletes, de inkább abbahagyom a játékot, amikor ideges vagyok, mert realizálom, hogy nem éri meg ilyesmin idegeskedni. Úgy gondolom, hogy a korom ellenére elég érett, és komoly vagyok egy ilyen feladatkör betöltésér. Érzek magamban elég motivációt arra, hogy segítsem a játékostársaimat ezen a platformon is. Azt gondolom magamról, hogy őszinte, és segítőkész vagyok, és remélem, hogy ti is úgy látjátok, hogy alkalmas lennék erre a lehetőségre.

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Szia @Trevon!
Nem ismerlek személyesen, csak különböző IC (és néha OOC) megnyilvánulásaidból tudok valamiféle véleményt alkotni.
Amit eddig láttam belőled, az az, hogy egy jó fej, normális, alázatos srác vagy, aki tud RP-zni, és tényleg a szerver mivolta (role play) miatt jár fel. Ez nálam alapból egy szimpatikus dolog, de nyilván lehet valaki rohadt jó gmod úgy is, hogy fogalma sincs az rp-ről, csak krúzolni jár fel a szerverre.
A lap formázása egyszerű, de tartalmilag megfelelő. Nem is baj, hogy nem csicsáztad túl, én pl. a letisztult dolgokat jobban élem.
Szerintem alkalmas lennél a feladatra, legalábbis és adnék neked egy esélyt, de jelen helyzetben nem én döntök.
Erős a mezőny, és nekem is vannak favoritjaim amelyek közé nehéz bekerülni, de nem sokkal vagy csak lemaradva.
Sok sikert, és jó szerencsét kívánok a jelentkezésedhez!

dzsoi

prada dem
2019. 01. 10.
601
3 884
V4 karakter
Grant Cazalla
LV karakter
Allen Nicks
Cső, eléggé régóta ismerjük a másikat. Nagyon érett vagy a korodhoz képest, illetve rendkívül alázatosan, becsületesen csináltad az eddigi munkáidat is (lásd.: aláráskészítés). Egyértelműen csak támogatni tudlak!

Utoljára szerkesztve:

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
23
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
@Trevon megleptél a lapoddal, formázás tetszik már nekem kissé a két szürke árnyalat összefolyik, de ettől függetlenül valóban letisztult és tetszik. Szerintem egyáltalán nem okozna gondot ez poszt, korrekt, segítőkész, kreatív srác vagy. Hajrá, részemről egy hatalmas pacsi.

• Tetszik
Reactions: dzsoi

Arnold_Montgomery

Pletykafészek
Támogató
2019. 01. 10.
949
945
V4 karakter
Arnold Montgomery
Átolvastam a lapod, szépen, igényesen készítetted el. A frakcióban nyújtott teljesítményed alapján tudlak értékelni. Rendkívül aktív vagy, segítőkész, nyitott az új ismeretekre. A rád bízott feladatokat mindig pontosan, kiváló minőségben készíted el. Úgy gondolom, hogy a globális moderátori feladataidat is megfelelően tudnád elvégezni, így teljes mértékben támogatom.

• Tetszik
Reactions: Ricco és dzsoi

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Szia!

Nem vitted túlzásba a szerkesztést, ami nem feltétlen baj, nekem bejön ez a minimál stílus. Tartalmilag nagyon ott van a lapod, rendesen kifejtetted a mondandódat, referenciáiddal abszolút tudok azonosulni, így szeretnék bizalmat szavazni számodra a csapatban. Kérlek keress majd fel privátban, hogy átbeszéljük a dolgokat.

További szép napot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.