- 2019. 08. 18.
- 154
- 126
- 20
- V4 karakter
- Treek Greek Jafar
- LV karakter
- Dominika Mendez
- V2 karakter
- Treek Greek Leila
Neved:
< Treek Greek Benton >
Kitiltás időpontja:
< 2022.09.10 >
Kitiltás időtartama:
< Örökös >
Admin neve, aki kitiltott:
< Vigil >
A kitiltás indoka:
< Adminszidás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szia Vigil! Körülbelül egy hónappal ezelőtt írtad, és mondtad a barátaimnak, hogy írjak ekkor majd egy UB kérelmet. Megpróbálkozok így hát ismét, egy kicsit összeszedettebben átgondoltabban. Vissza olvastam a régebbi UB kérelmeimet is, hogy okuljak belőlük és tanuljak. És nagyjából emlékszem is a történésekre, az első UB kérelmem miatt. Sokáig nem írtam kérelmet, csak az utóbbi időben, hisz a barátaim újra elkezdtek itt játszani, kijött a V4, és ugye emiatt szeretnék velük több időt tölteni. Ezért el is feledkeztem róla mi történt körülbelül 1 évvel ezelőtt. Félreértés történt az indokkal kapcsolatban, hisz amit leírtam egy admin ügy során a játékostarsaimnak, hogy "losers", azt nem neked szántam, hisz egy adminnak aki segíti a játékosokat sosem írnék ilyet. Rosszul alakult egy adminügy számomra, rossz napom is volt valószínűleg, ami nem mentség, de ez miatt történt amit írtam. Eltelt 1 év, sikerült átgondolnom ezt az egészet, konkrétan mindennap rágodok ezen hogy feszültebb napokon lehet nem kéne leülni játszani, de sajnos megtörtént nem tudom visszafordítani. Szeretnék elnézést kérni tőled is, hisz lehetséges úgy gondolhattad neked írtam ezt a dolgot, de nem, és ezekmellett sajnos már nem emlékszem kikkel történt ez az ügy, de tőlük is szeretnék Bocsánatot kérni a tettemért, hisz senkivel nem beszélünk így, szóval tényleg nagyon sajnálom hogy ezeket a szavakat használtam. Tudom nem mentség, de eltelt egy év, tényleg úgy gondolom sikerült változnom, érettebben állok a dolgokhoz, és soha nem fog ilyesmi vagy akár ehhez hasonló történni ezt megígérhetem. Szeretnék együtt játszani a barátaimmal, végre élvezni az RP adta lehetőségeket, végre jól érezni magam ebben a közösségben. V4el új lehetőségek adódtak, így hát én is bízok egy új lehetőségben és, abban hogy kaphatok tőled Vigil egy új és akár utolsó esélyt arra, hogy kipróbálhassam magam, és bizonyíthathassam, hogy megváltoztam. Leülnék akármennyi jailt, több 1000et is, csak hogy végre ténylegesen együtt tölthessem az időt a barátaimmal. Ha megengeded, és időd engedi, akár egy TS vagy Discord beszélgetés keretein belül is örülnék, ha esetleg megtudnánk beszélni ezt az egészet, hisz ahogy fentebb írtam tényleg komplikáltabb a dolog, hisz nem volt szándékomban admint szidni és ez a része félreértés. Köszönöm, hogy elolvastad, és reménykedem benne, hogy kaphassak egy második és egyben utolsó esélyt a bizonyításra! További Szép Reggelt/Napot/Estét! >