Trayvon Mathers vs Brian D Gross (helyette) [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Osas

Újonc
2019. 04. 29.
73
238
V4 karakter
Fedir Belous
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Trayvon Mathers

Panaszra tett személy InGame neve:
Brian D Gross

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, , , , , ,

Megjegyzés:
Helló. Nos akkor kifejteném a problémám az érintettel kapcsolatban. Alapvetőleg ő rendszeresen járkál a streamjeimre MG-zni illetve trollkodni.

Kezdeném a trollkodással. Egy ideig teljesen normálisan viselkedett és segítő hozzáállása volt az élőadásokon.
Aztán 1-2 nappal ezelőtt azért tiltottam ki a stream chatről mert a beolvasós bottal random mindenkit lebuzizott. (Minden különösebb indok nélkül) Az egyéb hozzászólásáról pedig már ne is beszéljünk.
Az MGre kitérve annyit tennék hozzá hogy rendszeresen oda járkál hozzánk mindezt úgy hogy semmi IC előzménye nincs a dolognak.
Tehát rendszeresen megjelenik az élőadásokban a frakció helivel és világít ránk a reflektorral aztán ott repked fel-alá egy ideig.
Követ minket majd ha megunta akkor elmegy és 1-2 óra múlva ismét vissza jön ugyan ezt folytatni.
Illetve amióta kiraktam a streamről az elfogadhatatlan stílusa miatt úgy tűnik hogy még morcibb lett rám/ránk mert azóta még egy PK is született az ő részéről.
( https://forum.see-game.com/threads/brian-d-gross-trayvon-mathers-speedy.397052 )
Ami végül csak annyit eredményezett hogy a streambe a játék helyett azzal kellett foglalkoznom hogy az admin ügyet intézzem de gondolom ő ezen is igazán jót szórakozott.
Viszont mivel teljesen korrekt volt Speedy ezért viszonylag gyorsan sikerült lezárni az ügyet illetve ő sem értette hogy egyáltalán miért született meg a srác PKja.
Végösszegben mivel még a kitiltás óta napok elteltével is oda járkál hozzánk a frakció helivel ezért szeretnék az ügyben segítséget kérni. Mert őszintén szólva már kezd nagyon unalmas lenni a sok MG meg a stream snipe stb.
Hogy mit várok ettől a PKtól? Örülnék ha végre eltudna engedni minket a srác és befejezné az MGket meg a többi megkérdőjelezhető dolgot.
Hisz hiába tudjuk mi is az IC nevét mégsem járkálunk oda hozzá baszogatni csak mert le buzizott minket és a nézőinket az egyik streamünkben.
Arra pedig gondolom már ki sem kell térnem hogy egy ilyen játékos az mégis milyen fényt vet a honvédség frakcióra. Illetve a mellette ülő kollegái mit gondolna amikor oda járkál hozzánk a helivel?
De akár abba is bele lehetne menni hogy mi viszonylag sokat illegálozunk a teamel és ez magát az RP szálat is eléggé befolyásolja ha egy rendvédelmi heli mindig a seggünkben van és minket követ minden indok vagy cél nélkül.
Igazából én csak annyit várnék el tőle amit mi is nyújtunk. Ingnorációt. Hisz szerintem egyáltalán nem kell kedvelnünk vagy szeretnünk egymást. Viszont a másik játékélményét igazán nem kéne elrontani ilyen gyerekes dolgokkal.
Rengeteg SeeMTA streamer van még rajtunk kívül is. Tehát jó lenne ha őket nézné és nem minket ha ennyire felkavarják a tartalmaink és ezt váltják ki belőle.
Ha megbeszélésre kerül a sor akkor szívesen részt veszek rajta és akár ott is újra kifejtem a történteket ha szükséges.
Viszont annak tekintetében hogy én már évek óta nem használok TS és nem is szeretném leszedni örülnék ha máshol pl Discordon tudnánk ezt a beszélgetést kivitelezni.
Előre is köszönöm az adminisztrátor idejét. Csók puszi pá mindenkinek.

vaLaki.

Barangoló
2021. 06. 06.
118
135
V4 karakter
Fernando Martinus
LV karakter
Kordell Holmes
V2 karakter
Martin Rodriguez
Halihó, Szép napot a résztvevőknek!
Gondolom tik is jót szórakoztok ezen a PK-n viszont most nem cica harcozni jöttem.

Ez tegnapi streamben történt nem tudom vissza lehet-e nézni minden is benne van abba a LIVE-ba. Amihez csak szintén tudok gratulálni hogy éppen te valamilyen képeket csináltál a taxis cégedhez ezzel semmi gond nincs viszont, még ha oda is mentem világítással rendesen örültetek hogy ott vagyok a lámpával mert: 'uhh hallod maradj már egy kicsit még' stb, stb. mondatok hangoztak el.

Amire őszintén nem tudok mit mondani hogy örüljek vagy sírjak azon amit tik is csináltatok azon idő alatt mikor ott voltatok, de mondom ezek benne vannak a LIVE-ba ha visszanézhető. Az meg hogy miket irkálok a LIVE-od chatjére az szerintem teljesen OOC ügy. Amit írtam oda azt is FUN-ból írtam mert gondolom nem fogjátok komolyan venni, de megtörtént.

De minél többet nézem ezt a PK-t annál jobban azt érzem, hogy ez egy bosszú PK az enyémre, ez az én szemembe nagyon nem álja meg a helyét, hogy már ha valaki PK-t tesz a másikra akkor már egyből visszatámad az az illető egy másik PK-val.

Az meg hogy a Honvédség Frakció-ra hogy vett ez a dolog ezt majd a LEADER-ség eldönti mindenképpen kapni fogok tőlük egy fejest vagy bármi mást.

Most fölösleges hazudgálnom az MG indokra megtörtént akkor megtörtént nincs mit hazudgáljak hogy ez igy meg úgy történt.

Mást nem tudok mondani a részemről, ha vissza lehet nézni a tegnapi LIVE-ot minden benne van és remélhetőleg vissza nézhető.

Utoljára szerkesztve:

Osas

Újonc
2019. 04. 29.
73
238
V4 karakter
Fedir Belous
Egyáltalán nem értem hogy miért lovagolsz még mindig egy olyan PK-n amit már eleve elbírált és lezárt egy másik admin.
Ráadásul még a Speedy is úgy zárta le azt az ügyet hogy a teljes adásból nézte vissza a történteket. De mégsem sem talált benne semmi problémát.
De igazából ezen ne múljon. Ha FalleN igényt tart rá akkor az elejétől a végéig eltudom küldeni neki is azt a részt ahol a korábbi PKval kapcsolatos dolog történt.
Habár én még mindig azt vallom hogy az egy lezárt PK ez pedig egy teljesen más ügy ami jelen esetben rólad szól. Szóval megköszönném ha nem más irányba próbálnád meg elterelni a panaszt.
Arra pedig hogy te csak poénból irkáltad a streamre a dolgokat csak annyit reagálnék hogy te nálam nem véletlenül vagy messengeren és discordon is már több éve tiltó listán. Mind a ketten jól tudjuk.
Ez a tény önmagában szerintem alapból eléggé sokat elárul. Ebből adódóan én nem hiszem hogy mi ketten olyan kapcsolatban lennék hogy te ilyen vicceket engedhess meg magadnak velem szemben. A nézőimmel szemben pedig végképp nem.
Illetve abban teljes mértékben egyet értek hogy az OOC ügy hogy te miként nyilvánulsz meg adott streamekben. Hisz ez csakis téged minősít.
Viszont az hogy te rendszeresen oda járkálsz hozzánk miközben épp a streamet nézed és MGzel az nagyon is problémás és azis hogy 8-10 órás SeeMTA streamekből kell nekünk ezeket a pillanatokat összeválogatni és bizonygatni csak mert te ezeket elkövetted.
Én úgy gondolom hogy az első pár alkalommal amikor megjelentél és elkezdtél ránk világítgatni meg minket campelni már akkor is úgy nyilvánultunk meg hogy nem tudjuk kiez és azt sem tudjuk hogy mit akar de mindegy. Hagyjuk rá. Biztosan csak unatkozik tehát ne foglalkozzunk vele.
Aztán később már csak akkor tudtuk meg hogy te vagy az aki oda járkál hozzánk miután lebuktattad saját magad azzal hogy leírtad a stream chaten a dolgokat. Idézem: "Rátok megyek helivel xd mint tegnap"
Részemről ennyi hozzáfűznivaló van az ügyhöz. Én elfogadom ha te ezt másképp látod. Azt is leírtam hogy az sem gond ha valaki nem kedvel minket. De lehetőleg ne is baszogassuk a másikat.
Végösszegben bármi is lesz az eredmény én most is csak annyit tudok kérni tőled hogy vedd figyelembe a tényeket. Nálam te mindenhol le vagy tiltva. Tehát ez nyilván nem oknélkül van. Én nem vagyok vevő a társaságodra. Tehát ne keress. Se IC se OOC. Köszönöm.
(By:Trayvon)

Utoljára szerkesztve:

vaLaki.

Barangoló
2021. 06. 06.
118
135
V4 karakter
Fernando Martinus
LV karakter
Kordell Holmes
V2 karakter
Martin Rodriguez
Nem szeretném elterelni a panaszt, én csak szimplán a tényeimet hoztam fel. A másik meg hogy én is tisztában vagyok vele, hogy mik történtek akkoriban és miért vagyunk letiltva egymásnál, de ez most nem ide tartozik a kettönk dolga. Nem kereslek és eddig sem kerestelek se IC se OOC, nem szeretnélek baszogatni ezt megértem illetve elfogadom azt is hogy én ne téged.

Nincs más hozzáfűzni valóm, várom a bírálatot.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 181
6 453
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Itt nem lényeges, hogy mi történt az előző PK -nál, mivel az Speedy elbírálta.
Viszont az, hogy te nézed a streamet és folyamatosan egy honvéd helikopterrel rajtuk vagy és világítasz rájuk nem csak MG -ztél, hanem ellehetetlenítetted a srácok illegális tevékenységeit.
Mondanom sem kell, hogy ezért szankciót fogsz kapni, ami nem más lesz mint 300 perc MG jail, nyilván ha ezt a közeljövőben is folytatod már kitiltással fogjuk jutalmazni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.