- 2019. 04. 29.
- 73
- 238
- V4 karakter
- Fedir Belous
Panasztevő InGame neve:
► Trayvon Mathers ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Brian D Gross ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► MG ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► , , , , , , ◄
Megjegyzés:
► Helló. Nos akkor kifejteném a problémám az érintettel kapcsolatban. Alapvetőleg ő rendszeresen járkál a streamjeimre MG-zni illetve trollkodni.
Kezdeném a trollkodással. Egy ideig teljesen normálisan viselkedett és segítő hozzáállása volt az élőadásokon.
Aztán 1-2 nappal ezelőtt azért tiltottam ki a stream chatről mert a beolvasós bottal random mindenkit lebuzizott. (Minden különösebb indok nélkül) Az egyéb hozzászólásáról pedig már ne is beszéljünk.
Az MGre kitérve annyit tennék hozzá hogy rendszeresen oda járkál hozzánk mindezt úgy hogy semmi IC előzménye nincs a dolognak.
Tehát rendszeresen megjelenik az élőadásokban a frakció helivel és világít ránk a reflektorral aztán ott repked fel-alá egy ideig.
Követ minket majd ha megunta akkor elmegy és 1-2 óra múlva ismét vissza jön ugyan ezt folytatni.
Illetve amióta kiraktam a streamről az elfogadhatatlan stílusa miatt úgy tűnik hogy még morcibb lett rám/ránk mert azóta még egy PK is született az ő részéről.
( https://forum.see-game.com/threads/brian-d-gross-trayvon-mathers-speedy.397052 )
Ami végül csak annyit eredményezett hogy a streambe a játék helyett azzal kellett foglalkoznom hogy az admin ügyet intézzem de gondolom ő ezen is igazán jót szórakozott.
Viszont mivel teljesen korrekt volt Speedy ezért viszonylag gyorsan sikerült lezárni az ügyet illetve ő sem értette hogy egyáltalán miért született meg a srác PKja.
Végösszegben mivel még a kitiltás óta napok elteltével is oda járkál hozzánk a frakció helivel ezért szeretnék az ügyben segítséget kérni. Mert őszintén szólva már kezd nagyon unalmas lenni a sok MG meg a stream snipe stb.
Hogy mit várok ettől a PKtól? Örülnék ha végre eltudna engedni minket a srác és befejezné az MGket meg a többi megkérdőjelezhető dolgot.
Hisz hiába tudjuk mi is az IC nevét mégsem járkálunk oda hozzá baszogatni csak mert le buzizott minket és a nézőinket az egyik streamünkben.
Arra pedig gondolom már ki sem kell térnem hogy egy ilyen játékos az mégis milyen fényt vet a honvédség frakcióra. Illetve a mellette ülő kollegái mit gondolna amikor oda járkál hozzánk a helivel?
De akár abba is bele lehetne menni hogy mi viszonylag sokat illegálozunk a teamel és ez magát az RP szálat is eléggé befolyásolja ha egy rendvédelmi heli mindig a seggünkben van és minket követ minden indok vagy cél nélkül.
Igazából én csak annyit várnék el tőle amit mi is nyújtunk. Ingnorációt. Hisz szerintem egyáltalán nem kell kedvelnünk vagy szeretnünk egymást. Viszont a másik játékélményét igazán nem kéne elrontani ilyen gyerekes dolgokkal.
Rengeteg SeeMTA streamer van még rajtunk kívül is. Tehát jó lenne ha őket nézné és nem minket ha ennyire felkavarják a tartalmaink és ezt váltják ki belőle.
Ha megbeszélésre kerül a sor akkor szívesen részt veszek rajta és akár ott is újra kifejtem a történteket ha szükséges.
Viszont annak tekintetében hogy én már évek óta nem használok TS és nem is szeretném leszedni örülnék ha máshol pl Discordon tudnánk ezt a beszélgetést kivitelezni.
Előre is köszönöm az adminisztrátor idejét. Csók puszi pá mindenkinek. ◄