Traffipax fehér villanása!

Szeretnéd hogy a Traffipax villanása ki/be kapcsolható legyen?

• Összes szavazat
    276
  • Szavazás lezárva .
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2021. 05. 15.
0
30
V4 karakter
Drake Gambino
Kérvényezni szeretném a Traffipax fehér villanásának ki/be kapcsolható választási lehetőséget.
Ugyanis akik már átestek epilepszián esetleg epilepszia szerű tüneteken nekik nem kellemes egyáltalán.
Ezek a hirtelen fehér felvillanások súlyos epilepszia rohamot is okozhatnak különösen a fiatal még szellemileg nem fejlett testnek.
Ráadásul a játék maga nem készít fel minket ezekre a villanásokra, nem szól előre hogy várhatóak a játékban ilyen villanások mikor ezeket szerintem mindenféle képen jelezni kellene.
Szeretném ha ezek a villanások ki/be kapcsolhatók legyenek. Tisztában vagyok azzal hogy ezek a fények a Traffipax fényképezését próbálja imitálni a büntetésnél, de ez már sok és túlzás.
Figyelemmel arra hogy biztosan sok munkátok van, ezért szavazással szeretném eldönteni a játékosok körében, kik lennének azok akiknek tetszik ez az ötlet, mondjuk ez az ötlettől távol áll, szerintem ez egy elhanyagolhatatlan teendő.

Epilepszia jelentése: Az epilepszia az agy olyan működési zavara, melynek során elektromos túlműködés alakul ki, bizonyos agysejtek gátlásuk alól felszabadulnak. Ennek következményeként elektromos kisülések, illetve kisülési hullámok keletkeznek melyek tudatzavarban (akár eszméletvesztésben), zavartságban, izomgörcsben, vizelet/széklettartási képtelenségben nyilvánulnak meg.
Epilepsziás gyermekben a televízió vagy a számítógép villogó/villanó képernyője az agyban lévő idegsejtek fokozott ingerelhetőségéhez vezet, és rohamokat válthat ki (fény kiváltotta - fotogén epilepszia).
Forrás-bethesda.hu/kisokos/az-epilepsziarol-2

A villanás: Kattints ide a probléma megtekintéséhez.

benceh

Zöldfülű
2020. 10. 15.
163
498
V4 karakter
gisle volle
Nem rossz ötlet. Nem sok értelme van, hogy villan egyet a képernyő, ha meg valakinek annyira fontos, akkor meg tök jó lenne, ha erre volna egy külön parancs.

U.I.: Sokkoló nem hasonló? Vagy az nem elég hirtelen villanás?

A sokkólás-nál egy lassabb animáció van, de amit feljebb is írtak, este ez nagyon zavaró tud lenni amikor egy szinte teljesen sötét szobában az arcunkba villan a fehér képernyő.

Támogatom, biztosan hasznos lenne néhány ember számára!

ervinka2002

Zöldfülű
Támogató
2019. 11. 17.
159
477
22
V4 karakter
Ervin Kaufmann
LV karakter
Ervin Kaufmann
Teljes mértékben támogatom.Egy /traffi parancs vagy valamivel jó lenne megoldani.Vagy szimplán kivenni.Nekem néha pl fps droppal is jár eme csodás villanás.S nem is reális a villanás, szóval mehetne a levesbe :D

• Tetszik
Reactions: lajarel és trpk

Kel3menRS

Újonc
Támogató
2020. 04. 26.
35
10
V4 karakter
Sanchez Huanito
Ez az ötlet nagyon hasznos. Szerintem kikéne venni a fehér villanást és csak a trafipax eleje vilanna egyet. Ez tök reális is lenne.

• Tetszik
Reactions: lajarel és trpk

Spatulka

Újonc
Támogató
2019. 07. 23.
69
212
17
Veresegyház
www.youtube.com
V4 karakter
Dr. John Spatula
Engem is nagyon tud zavarni, amikor sötét van és ilyenkor vagy becsukom a szemem(ami több óra játék után mind tudjuk mennyire "fáj") ami egyrészt veszélyes, vagy pedig hagyom hogy kiégesse a retinám.

Teljes mértékben támogatom.

• Tetszik
Reactions: lajarel

Legacy

Zöldfülű
Támogató
2020. 04. 26.
161
599
21
V4 karakter
Nico Walker
LV karakter
Bobby McBride
V2 karakter
Ryan Evans
Tényleg zavaró a villanás, és különösebb haszna nincsen, sőt, ezek szerint problémákat is okoz. Én támogatom!

• Tetszik
Reactions: lajarel és makszi

Desert

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 18.
325
380
23
V4 karakter
Dimitrij Sokolova
Támogatom, azt bevállalom én is hogy bele repülök egy kettő trafipaxba, viszont ilyenkor megvakulok szinte azt mindig berepülök valami bokorba. :D

• Tetszik
Reactions: lajarel

Vitos

Barangoló
2020. 05. 15.
75
103
Németország, Baden-Wüttemberg
V4 karakter
Lulo Blasio
LV karakter
Lia Hicks
V2 karakter
Vito L Hicks
Tiszteletem!
Hogyha valóban már ennyire elsúlyosodott ez a helyzet, akkor már nyitottak volna topicot erről, de ha valakit megmenthetünk a "Támogatom az ötletet." mondattal, akkor közöttük leszek én is.
Üdvözlettel:
BigLu

lajarel

Barangoló
Támogató
2021. 03. 20.
117
165
21
V4 karakter
Verneri Niskanen
LV karakter
Tyrone Lowe
Engem speciel nem zavar, de ha ezzel tudunk segíteni másokon ám legyen. Támogatom.

• Tetszik
Reactions: Stricimobil2100

Taliannoo

Újonc
Támogató
2021. 03. 01.
51
55
V4 karakter
🇩🇪 Aiden Bierbauer
Nos, szerintem egy nagyon jó ötlet, egyébként engem is nagyon zavar a villanás, főleg este felé. Illetve mint ahogy említetted másokon is tudnánk evvel segíteni. Véleményem szerintem nagyrészt mindenkinek tetszene.
Teljes mértékben támogatom!

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Stricimobil2100

szabixd

Újonc
2019. 02. 10.
74
205
Nem lenne rossz ötlet,
mellesleg pár betegséggel élő embertársunknak is segíthetnénk vele.
Jó ötlet, korábban lehetséges, hogy amolyan "bűntetésre" / figyelemfelkeltésre szolgált, kisebb player számnál régen lehet volt haszna, lehet nem. Esetleg az új játékosoknak segíthet megtanulni, melyik trafipax merre található, viszont régebbi játékosok, akik körülbelül már fejből tudja ezeknek elhelyezkedését, eléggé haszontalan ez.
De egy ki-/bekapcsolási lehetőség nem ártana mellé, hogy legalább akinek problémája adódhat belőle vagy netán zavarja, annak meglegyen a lehetősége ennek kikapcsolására.

Támogatom ezt. ✌️

Janivagyok

Barangoló
2020. 12. 27.
75
263
18
Amerre a szél fúj
V4 karakter
Edgardo Marino.
LV karakter
Olivia S Zicari
V2 karakter
Olivia Zicari
Ezt én is csak támogatni tudom, bőven elég azis hogy más játékokban a Flash-robban, itt ezt ki lehetne venni. Mert tényleg nem kényelmes 19:00-óra után hogy villogjon a képernyő.

• Tetszik
Reactions: Kiko. és Plafon
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.