Toyota G86 !

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Sziasztok !

Ezt a Toyota G86-t a Subaru BRZ helyére gondoltam volna, mivel nincs sok különbség a két autó között, de mégis valahogy ez az autó jobban néz ki. Legalább személyszerint a mostani Subaru BRZ mod eléggé gyatra/furcsa (imo), ezért gondoltam, hogyha a többiek is úgy gondolják kilehetne cserélni erre a Toyota-nak a helyére.

Mod a kocsiról: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/96689-toyota-gt86-hq.html

Illetve erre lehetne bodykit aminek a neve Rocket Bunny, link: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/130381-toyota-gt86-rocket-bunny-v1/

Két kocsi között a /különbség/:

Subaru BRZ:
  1. brz2.png
  2. brz1.png
Toyota G86:
  1. toyota.jpg
  2. toyota2.jpg
Toyota G86 Rocket Bunny (Bodykit):
  1. rocket1.jpg
  2. rocket2.jpg

Utoljára szerkesztve:

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Az ötletet támogatnám is, DE sajnos túl nagy az autó fájlja, ahhoz, hogy bekerülhessen a játékba. :( Azok az emberek, akik azt írják, hogy nem kell autó, azok akár járhatnának gyalog és RP-zhetnének busszal járó civileket, ezzel megoldva a "nem kell kocsi, inkább RP-zz" szúrkálódást, ugyanis már nagyon unalmas, hogy bárki bármilyen kocsimodellel jön, rögtön támadják az emberek ezzel a hülyeséggel. Engem is zavar, hogy a szerver már csak nyomokban tartalmaz RP-t, de az nem megoldás rá, ha nem kerülnek be új jarművek.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Az ötletet támogatnám is, DE sajnos túl nagy az autó fájlja, ahhoz, hogy bekerülhessen a játékba. :( Azok az emberek, akik azt írják, hogy nem kell autó, azok akár járhatnának gyalog és RP-zhetnének busszal járó civileket, ezzel megoldva a "nem kell kocsi, inkább RP-zz" szúrkálódást, ugyanis már nagyon unalmas, hogy bárki bármilyen kocsimodellel jön, rögtön támadják az emberek ezzel a hülyeséggel. Engem is zavar, hogy a szerver már csak nyomokban tartalmaz RP-t, de az nem megoldás rá, ha nem kerülnek be új jarművek.
Csak egy ötlet volt, hátha másnak is tetszene de ha nem akkor nem. De köszi a normális hozzászólást! :D

• Tetszik
Reactions: KwEiN

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
A bent lévő brz 4mb és tuningolható lökösökkel stb, ez pedig nem. Cserébe alapon 10.95mb.
A rocket bunnyra inkább már nem mondok semmit...
Mekkora a fájl azt nem is figyeltem, de azért köszönöm a választ. :)

Botka123

Újonc
2019. 02. 28.
26
15
LV karakter
Jose Carman
Ahogyan már korábban is mondták fölösleges ezzel foglalkozni, maximum olcsóbb kocsik jöhetnének modolatlan autókra. Jó lenne az RP-hez igazán fontos dolgokkal foglalkozni.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Van a szerveren BRZ ami kb ugyanaz csak Subaru logo van rajta nem Toyota..

• Tetszik
Reactions: Kolozs

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Ez teljesen felesleges ide, ha már van BRZ. A két autó között nagyon nincs különbség. Tehát ez felesleges, NEM TÁMOGATOM!

Ed_Morlizz

Újonc
2019. 01. 10.
34
6
V4 karakter
Ed Morlizz
LV karakter
Ed Morrlizz
Fölösleges, nem kell újabb vas van elég amiből lehet hegeszteni..

DARON

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
89
57
KECSKEMÉT
V4 karakter
George Philip
LV karakter
Gregory M Mayhall
nem is csak az a gáz, hogy van bent elég vas, hanem szinte egy ugyan úgy kinéző BRZ van bent, és ha már új kocsi akkor legyen "új".
Hamár új kocsi akkor olyan kocsi helyére amit alig használ valaki.

• Tetszik
Reactions: Wice

Kolozs

Barangoló
2021. 12. 15.
112
106
V4 karakter
Gary Sunshine
LV karakter
Jarek Gaston
Szerintem felesleges, Nem támogatom.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
3,5 év elteltével én is rájöttem hogy felesleges, szerintem már réges rég zárható a téma.