Neved:
< NedaSimic >
Az észrevétel időpontja:
< Amióta bejött a Camry. >
Kép, videó, log:
< >
Részletes leírás:
< Sziasztok, szeretnék szemléltetni egy számomra erős problémát, ami a Camry-hez kapcsolódik.
Nekünk van egy ilyen autónk, elég rég óta, és a pontos megnevezése ennek a facelift-nek XV 70, nem V70, de ez csak másodlagos. Nem értem, miért kapható ez az autó dízellel? Soha nem volt belőle elérhető dízellel autó, ezt az autót a toyota a Lexus alá szánta, ez egy csendes, luxuslimuzin gyakorlatilag, ami nem mellesleg rettentően takarékosan is tud működni, ugyanis az EU-ban csak hybrid van belőle, kérdem én, miért van belőle dízel a szerveren? A toyota cca. 10 éve nem gyártja az autóit dízel motorral. Amerikában van belőle sima benzines, ami ugyanazt a 2.5-es sor4-es erőforrást használja mint amit hybridként, de még az USA-ban is nagyon ritka a sima benzines, plána a trd belőle, az már 3.5-es V6-os.
Szeretném megkérni a fejlesztőket, ha van rá mód, és szeretnénk megtartani az autók reálisságát, akkor ne legyen már belőle dízel, szerintem annyira illúzióromboló.
Másik észrevételem, hogy ennek az autónak egyébként hátul egy nagyon szép lámpája van, amit szerintem nem is lenne nehéz lemodellezni, és ezzel lényegesen jobban mutatna az autó. Az executive felszereltséghez van ez a lámpa RL, a nem exe-ken csak a felső sor világít, de szerintem sokkal szebb lenne így az autó a szerveren, elől a nappali menetfény egyébként szuper lett, nemtudom ez miért maradhatott ki. Hátsólámpa
Tényleg, semmi rosszindulat, de ne legyen ebből az autóból dízel, mikor megláttam hogy elmegy előttem egy és okádja a füstöt, hát, akkor döntöttem el hogy megírom ezt a topicot, lehet másnak nem szúrná a szemét, aki nem ismeri annyira a toyota-kat, de a camry az, amiből soha nem volt dízel amióta 30+éve van ez a modell. Köszi ha végigolvasod. >
Egyéb megjegyzés:
< Szerk: Kérlek ne helyezd át, ez nem járműmoddal kapcsolatos ötlet, hanem komoly gond. Direkt ide nyitottam. >