Toyota Camry 1988 Wagon V6 LE - 2.0 GLI

Admtur

Barangoló
2019. 10. 05.
112
56
18
V4 karakter
Van Dam Andres
LV karakter
John Roberts
Sziasztok!
A téma címében említett autó, a valóéletben egy sokkal gyakoribb kocsi az USA-ban, mintsem egy VW Passat B6.
Én úgy gondolom ez az autó mondhatni tökéletesen beillene a szerverre,talán body kittel,vagy akármilyen optikai módosítással,másik gyári felnivel/anélkül.
Vagy ha nem is tökéletesen illene be ,de egy B6-os Passatnál mindenféleképpen karakterisztikusabb és jobban a szerverre illő autó volna.

Utoljára szerkesztve:

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
335
554
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Itt az a baj, hogy az USA-ra egyáltalán nem jellemző, hogy kombi autókat vásárolnának az emberek. A Passat előtt pont a kettő egyik legelterjedtebb/ismertebb amerikai kombik voltak bent (Ford Country Squire, Chevrolet Caprice Wagon). Ha valami újabbat keresnénk akkor szerintem egy Subaru Outback, vagy egy bármilyen kombi Volvo jobban illene.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Én szeretem az USA-ra jellemző régi kombikat, de ez IRL sem tetszik,nem tudom IG elképzelni

• Tetszik
Reactions: Alpár és béencé

elvio

Barangoló
Támogató
2021. 05. 11.
135
112
Salzburg
LV karakter
Elvio Aguirre
Lehet hogy jobban illene a szerverre, de tényleg valami borzalmasan néz ki. Nem támogatom!

• Tetszik
Reactions: béencé

Padawan180

Aktív fórumozó
2019. 01. 23.
289
658
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
A camry az USA papír swiftje. Ezerszer inkább látnék akármilyen camryt passat helyett, támogatok minden ilyen ötletet!

• Imádom
Reactions: Admtur

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

• Tetszik
Reactions: Admtur