Toretto_Joshua Jelentkezése a Nemzeti Adó- és Vámhivatal-hoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 11.
4
0
V4 karakter
Joshua Toretto
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Kazai Norbert! ~

[#2] Korod:
~ 19! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Jelenleg ezzel az accountal kb 1000 percem van. Viszont kiskorom óta játszom a Seemta-n. Még v1-en is toltam, bár ahhoz nem sok emlékem van. V2-n többet játszottam. Viszont munka miatt most volt egy hatalmas kihagyásom, és márcsak nosztalgia miatt is a v2 szerverre térek vissza. Nem tagadom kopott a tudásom, de folyamatosan fejlesztem vissza magamat. Eddigi jeveim IG ( Josh Hill / Joshua Toretto )! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Még nem voltam. http://kepkezelo.com/images/ygjrkwroz99st93h64jv.png ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Nem tudok többet mint más, sőt. Játszott perceim is kevesek ezzel a karakterrel. De hatalmas érdeklődéssel vagyok a szerveren a rendvédelem felé. Mindig megáltam és néztem a navos autókat is, mert tetszettek. Igaz valóságban nem vagyok a rendvédelemmel túl jóban, és jó pár havi fizetésemet kifizettem már nekik. De szeretném legalább egy játékban a rendvédelemre vetett képemet színesebbé tenni, és kivételesen karakteremen belül, egy jó fej kadétnak lenni. Van még mit tanulnom, kicsit kopott a tudásom RP terén. De folyamatosan fejlesztem vissza magam. Köszi hogy elolvastad, és bármi legyen a bírálat. Én boldog vagyok, hogy megpróbálhattam! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Szeretem az RP minden formályát. Nem vagyok jobb mint más egyáltalán, sőt talán lassabb is vagyok. De szeretek minden szekciót rendesen átgondolni mielőtt cselekedem. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Nos hát én egy Budapesti lakos vagyok. Jelenleg 19 éves, adózó fiatalember.A párommal és a kutyánkkal élünk együtt. Autószerelő a szakmám. A hobbim az autóm, egy utcai 2107-es ladám van jelenleg. Elötte TDi 1.9 volt, de azt hagyjuk inkább. Sajnos a rendőrségnél vannak a papirok. Na de a lényeg. A Seemta nagyban hozzájárult az én 'boldog' gyerekkoromhoz. Nem mondanám magam veteránnak mert mindig voltak kisebb kihagyásaim. De Seemta-n régóta játszom. Ez most egy friss karakterem. Sajnos megszakadtak az eddigi kapcsolataim játékon belül. Munka végett, nem volt időm sajnos játszani. Ez most megváltozik, sajnos vagy nem sajnos. Én örülök hogy újra itt lehetek. Már csak nosztalgiából is V2-n játszom, kellemes emlékeim kötnek ide Amit tudnotok kell hogy nem vagyok egy ts moly. Természetesen ha szükséges felmegyek szívesen. De alap esetben én szeretek csak az RP-re öszpontosítani. Remélem ez nem probléma! Nos hát köszönöm a figyelmet, remélem megismerhetem a csapat többi tagját is. Köszönöm hogy elolvastátok és legyen szép napotok! Ja és MaradjatokOtthon! :D ! ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Toretto Joshua! ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ LosSantos 1990.08.15! ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Elsősorban a határokon lévő illegális forgalom minimálisra, ha nem teljes megszüntetése. Kamion és rakományforgalom felügyelete. Továbbá az Adó -Vám pénzforgalom felügyelete, és kordában tartása. A lakossági és Állami adózással kapcsolatos tevékenységek, magas fokú felügyelete.~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítom megafonon az illetőt hogy húzódjon félre és állítsa le a gépjárművét / motorját. Ezt megelőzően felkapcsolom a megkülönböztető jelnzést. Miután sikeresen megtörtént az út szélén a megállás ezt követően kiszállok és oda sétálok. Közlöm hogy a NAV-tól xy vagyok, xy rendfokozattal és a papirokat szeretném ellenőrizni, egy rutin közúti igazoltatás címszóval. Közlöm vele hogy mivel a határhoz közel van San Fierro területén, ezert szeretném átnézni a csomagtartót is, miután a papirokat rendben találtam. Hogyha ott is minden rendben van, papirokat vissza adom és baleset mentes utat kívánok. Hogyha nem akkor kiszabom a kötelező bírságokat. Esetlegesen elkobzom az illegális tárgyakat. ! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen! ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Nem vagyok jobb mint a többi kolléga akik jelentkeztek, sőt talán ők jobban is. Viszont elszánt vagyok, és határozott. Tudom mit akarok és azt is hogy szeretnék a NAV csapatának a tagja lenni. Hogyha ez sikerül, megteszek mindent hogy értékes tagja legyek az állománynak!! ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ SanFierro és a határ területe. Ám esetenként hogyha szükséges és a városi szervekkel is megtörtént az egyeztetés, a városba is szükséges lehet bemennünk!! ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Amikor egyértelmű ellenállást tapasztalok, illetve én és kollégáim valamint a közszemélyek épsége a tét. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Nevem Toretto_Joshua. LosSantosi lakos vagyok születésem ( 1990.08.15) óta. Szakmám az életem. Autószerelő vagyok, viszont érettségim is megvan. Dolgoztam már biztonsági őrként, szerelőként illetve sofőrként is. Vezetési tapasztalatom kiemelkedő. PÁV II-es vizsgával rendelkezem. Édesanyám Sophia Toretto. Szül: 1971.07.01. Édesapám magánnyomozó. Mindig is szerettem azt amit csinál, ezért is szeretnék én is valami hasonló téren elhelyezkedni. Rugalmas vagyok, és határozott.Gyerekeim nincsenek egyenlőre, párom sem. Eddig a munkámnak éltem, és ez nem fog változni a továbbiakban sem!! ~

Angelo válasza:
12 órád van frissíteni az ig neved

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
Halo. Lapod egesz jol sikerult. Viszont a ts az rendkívül fontos. Azert megadom az esélyt. Elfogadva. Ts en keress fel leadert tovabbiakert

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.