Tony Williams -> SzuperAdmin

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tony_Williams

Újonc
2019. 01. 27.
2
1
LV karakter
Tony_Williams
zoldlogo.png

Neved:
< Tony Williams >

A ban időpontja:
< 2018 /*\ 08 /*\ 27 >

A ban időtartama:
< /*\ Örök /*\ >

Neve, aki bannolt:
< /*\ Martinez /*\ >

A ban oka:
< /*\ Adminszidás, Adminminősítés by: Marquis /*\ >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép napot kedves SzuperAdmin! Igazából,én úgy gondolom saját magam szerint, jogtalanul bannolt ki, sőt még inkább ő szegte meg a szabályt, mert kihasználta az admint, de nekem ehez semmi közöm! Igen tisztában vagyok vele, nem is ez a lényeg, egyébként egy kisebb RP szituációs szösszenet volt, mentem a kocsimmal ment előttem Marquis természetesen nem ismertem! Véletlenül nekimentem majd IC elkezdtem vele káronkodni, hogy fizesse ki stb stb.. Erre ő megfogta, és belépett Admin Szoplgálatba- ezért a kis szösszenetért, majd irtam neki hogy jöjjön TeamSpeak szerverre fel! Aztán mondtam neki , hogy tisztában vagy te az admin szabályokkal? És meg kérdeztem, hogy hány éves vagy? - Erre ő azt mondta , nincs közöm hozzá , és kibannolt! Nos igen bevallom egy kicsit indulatos voltam , közöm nem volt hozzá, csak szimplán megkérdeztem hány éves?! Szerintem semmiféle csúnya szót nem mondtam neki, nem vagyok egy ilyen stílusú gyerek, de amint már látom nem admin a Kedves Marqius, illetve a Martinez sem, így hozzátok kell, fordulnom! Nem, nem érzem magam bűnösnek a Bann iránt, főleg *örök*-bann iránt. Nem tudom esetleg szábályt szegtem-e, hogy megkérdeztem ezeket? Egyébként azt hiszem bent volt Martinez is a szobába, ő nem tudom mit szolt hozzá. A szerveren egyáltalán nem káromkodtam!, Üdvözlettel: Gábor! További szép napot! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.