Elutasítva Tony Weston - Eriik

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Huan Pablo

Újonc
2019. 12. 24.
24
7
V4 karakter
Anthony D White
LV karakter
Tony Weston
V2 karakter
Huan Pablo
zoldlogo.png

Neved:
< Tony Weston >

A ban időpontja:
< 2022.07.01 >

A ban időtartama:
< 3 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Eriik >

A ban oka:
< Nonrp >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem tudtam hogy Non-rps amit teszek és így utólag megbántam hogy nem gondolkoztam mielött cselekedtem volna. Story: páran azt rp-ztük hogy futtatunk egy nőt majd kihirdettük hogy örömlány várja a hívásokat mikor egy rendőr egyedül elrabolta (egyedül volt fent rendőr) majd mikor elrabolta mi követtük végig és le rp-ztük hogy vissza vesszük, többiek jöttek utánunk mindenkinél voltak fegyverek majd mikor berohantunk elkezdtük keresni az emberkét majd mikor megtaláltuk fegyvert fogott ránk úgy hogy legalább 3-an fegyvert fogtunk rá ő elkezdett lőni ránk ami szerintem pg mégha nonos volt amit tettünk. Majd persze később tovább rp-ztünk. Bevallom őszintén tényleg nem tudtam hogy hibát követünk el, ha tudtam volna nem csinálom ezt meg egy játékbeli nő miatt csupán rp-re vágytam és némi izgalomra. De ha tudtam volna hogy ilyen ára van annak a kis izgalomnak akkor nem követem el. Őszintén sajnálom amit tettem, ha esetlegesen is elfogadják akkor némi szankciót is elfogadok a szerveren mert bevallom hibás voltam. Szeretnék a szerveren játszani és tovább építeni a csapatot és tanulni az rp-t, hisz a hibákból tanul az ember. A ti szervereitek az egyetlen ahol érdemesnek tartom azt hogy játszak és rp-zek hisz elég régóta a szervereken játszok még akkor is ha nem vagyok milliárdos és hiába rakom magam minuszba. Aki elolvasta annak további szép estét/napot kívánok és köszönöm bárhogyan is döntöttek! Tiszteletem >

Huan Pablo

Újonc
2019. 12. 24.
24
7
V4 karakter
Anthony D White
LV karakter
Tony Weston
V2 karakter
Huan Pablo
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! @Skylot
Remélem hogy nem baj hogy formázási hiba miatt újra küldtem!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.