Tony Siems jelentkezése az S.G.H csapatába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tony.

Újonc
2019. 02. 07.
59
39
V4 karakter
Tony Siems
V2 karakter
Jason Stuart
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Roland-nak hívnak, Tony Siems az IG nevem. 21 éves vagyok jelenleg. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelen állás szerint pontosan 113616 játszott percem van a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Első, és legfontosabb feladata a játékosoknak való segítségnyújtás. Ebbe beletartozik a panaszok, egyszerű kérdések, kérések, igénylések továbbítása az adminisztrátorokhoz. Ezzel, hogy övéké ez a részleg, feladat nagyban megkönnyítik az adminisztrátorok munkáját. Úgy gondolom, azzal, hogy mi vállaljuk ezt a feladatot szükséges a játékosok számára a teljes rendelkezésre állás, ami állhat akár egy kezdő játékos oktatásából is. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, segítséget nyújtani számukra, jó érzéssel tölt el. Emellett fontos számomra az is, hogy a "munkámmal" segítsem, jobbá tegyem a szerveren játszó közösséget. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Elég régóta a szerverhez tartozom, 2014-ben regisztráltam a felhasználómat, azóta játszom kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Én úgy gondolom, hogy rendelkezem már kellő tapasztattal, érettséggel, és több jó pozítív tulajdonsággal, hogy betölthessem ezt a pozíciót. Egy ideje már rengeteg időt töltök a szerveren, amit szívesen kitöltenék azzal karöltve, hogy ezzel közben segítek másoknak is. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 3-4 órát töltök a szerveren átlagosan, aminek a 100%-át tudom fordítani az S.G.H-ra, mivel ez gördülékenyen tud működni egy esetleges RP szituáció alatt is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< A látható egy ban, azonban van még egy, amit még 2016-ban kaptam. A két kitiltásom félreértések végett következtek be, szándékosság nem volt mögöttük, emiatt is lettek deaktiválva. >>

ban
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Az UCP Clear miatt bár nem látszik, van azért egy pár Jail-em. Számszerint nem tudok konkrétat mondani, de egyiket sem mostanában kaptam. >>

jail
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Segítőkésznek, kedvesnek és rugalmas-nak tartom magam.
Negatív: Olykor némi lustaság, bizalmatlanság és makacsság jellemez.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen igen, mindenképpen szeretnék élni majd a lehetőséggel, amint meg lesz az erre megfelelő alkalom. Ennek elsődleges oka nem más, mint az, hogy segíthessek a játékosok olyasfajta problémát is megoldani, ami már adminisztrátori segítséget igényel. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Mivel nem az a cél, hogy untassuk a játékost, ezért mindenféleképpen fontos, hogy a legfontosabb és a legalapvető dolgokat tudassuk vele a szerverrel kapcsolatban. Fontos tudnia, hogy ez egy Roleplay szerver, ami nem más mint az, hogy az esetek nagy részében ugyanúgy kell cselekednie, viselkednie mint a való életben. Ezt követően megismertetném vele az alap RP parancsokat, majd az oktatás végén arról témázgatnánk, hogy milyen szankciók, büntetések járnak a szerveren abban az esetben, ha nem a szabályzat szerint ténykedünk. Ebből kifolyólag figyelmébe ajánlanom a szabályzat elolvasását, hiszen már abból önmagában rengeteg mindent megtudhat. Végül, de nem utolsó sorban, ha igényt tart rá az illető egy kis segítséget nyújtok neki arról, hogyan tudja az RP-t oly módon folytatni, hogy abba ne unjon bele egy hamar, és esne néhány szó a frakciókról, és az oda való jelentkezés menetéről, módjáról. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel egy adminsegéd nem jogosult a parancs használatára, ezért átirányítanám egy másik adminsztrátori kollégához, aki biztosan tud már neki segíteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Csáó! Ebben esetben nincsen konkrétan megszabva hanyas szinttől rabolhat valaki. Az a része pedig, hogy IC szid, az pedig már teljes mértékben IC ügy, ő dolga, hogy milyen stílust képvisel a karaktere. >>

Utoljára szerkesztve:

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.