Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1.
Életkorod: 182.
Mesélj magadról pár mondatban. A nevem Zsombor 18 éves vagyok. Miskolcon élek és jelenleg itt is járok iskolába, kereskedő és webáruház szakmát tanulok. Szabadidőmben időtöltésként szeretek számítógépen játszani, zenét hallgatni, a barátaimmal vagy a családommal lenni. Megbízható, tisztességes, segítőkész vagyok, törekszem mindig, hogy a legjobbat hozzam ki magamból, igyekszem másoknak megfelelni.3.
Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azt gondolom, hogy megfelelő lennék a feladatra. Szabálykövető és szófogadó vagyok. Sok tapasztalatom van a szerveren, jól dolgozom csapatban,4.
Mióta játszol a szerveren? Több mint 5 éve4.1
Játszott perceid száma: 349 2614.2
Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 órát.5.
Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: A rendvédelmi frakciók közül a TEK a legszimpatikusabb, V4-ben még nem voltam rendvédelemben, ki szeretném próbálni.6.
Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) NAV-ban voltam 2022. 07. hó végén, kicsit többet mint egy hónap, Marco Prado névvel. Azért léptem ki, mert nem tetszett annyira, hogy jelentéseket kellett szerezni és jelentős részét a szolgálatnak az tette ki.7.
Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Olyan karaktert alkotnék aki komolyan veszi a munkáját, a megbízásokat teljesíti és szigorú önmagával. Munkája közben tisztelettudó, szorgalmas és cselekvőképes. A csapatát igyekszik mindig erősíteni és az illegális tevékenységet végző személyeket lekapcsolni.8.
Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9.
Csatolj egy képet az adminjaileidről:
Megjegyzés: A Brian által adott PG jail az panaszkönyv után jogtalannak lett bírálva, a friss PG jail pedig egy hiba volt, de tanultam belőle.
10.
Csatolj egy képet a banjaidról: 11.
Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK feladata, hogy az illegális fegyveres tevékenységeket megfékezze. Ha behatolásról van szó akkor irányítják az akciót.Személyes információk
Általános adatok
1.
Teljes neve: Tony Pedroso2.
Születés helye: Olaszország, Szicília3.
Születés ideje: 1995.01.05.4.
Nem: Férfi5.
Családi állapota: Egyedülálló7.
Foglalkozása: Pénz és vagyonőr.Elérhetőségek:
9.
Bejelentett lakcíme: Los Santos, Akácfa utca 63.11.
Telefonszáma: +38-76-148-7641Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Érettségi, Rendészeti szakközépiskola
- Rendőrtiszti Főiskola
- Pénz és vagyonőri képzés
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1.
Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ]
Igen.[ ]
Nem.2.
Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ]
Igen.[ x ]
Nem.2.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:3.
Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ]
Igen.[ ]
Nem.4.
Volt már az állomány tagja? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.4.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5.
Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ x ]
Igen.[ ]
Nem.5.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze: Barátommal bányásztam és bejött egy adóügyi ellenőr és mivel nem volt cégem így letartóztatott.6.
Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.6.1.
Amennyiben igen, kérjük részletezze:7.
Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ x ]
Igen.[ ]
Nem.8.
Beszélt idegennyelv(ek)? Angol
9.
Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ]
Igen.[ x ]
Nem.9.1.
Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.01.21.
Tony Pedroso
Tony Pedroso
Utoljára szerkesztve: