Tony Andrews jelentkezése a Nemzeti Nyomozói Irodába.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vkoppany

Újonc
Támogató
2024. 04. 17.
41
28
22
cv
V4 karakter
Tony Andrews

Nemzeti Nyomozó Iroda - Jelentkezési Nyomtatvány
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.

Hány éves vagy?
- 22.
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- 2024 április elején kezdtem.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
- - A ban meg lett beszélve Freak-el, panaszkönyvet Rontay Tillman írta, mind a kettőnk nevében. Belinkelem a panaszkönyvet, ahol látható miért kaptam ub-t: https://forum.see-game.com/threads/rontay-tillman-lorii.440431/
Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
-
Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
- Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ez az első.
Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
- 278790

2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- Eddig azért nem voltam egyetlen frakcióban sem, mert nem éreztem úgy, hogy elég tapasztalatom és tudásom lenne a játékhoz. Nem akartam olyan helyzetet teremteni, hogy másokat vagy bármelyik frakciót hátráltassak, hiszen úgy gondoltam, hogy mindenkinek a legjobb élményt kell nyújtania a csapatmunka során. Játszott perceim alatt számtalan rp-ben vettem részt, többféle játékosokkal, frakciókkal.
Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- Nem volt még ilyen, még nem érzem úgy, hogy el tudnék látni ilyen fontos feladatköröket.
Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Több tapasztalatom volt az NNI-vel InGame, ahol nagyon megtetszett az ügyintézés, a titokzatosság. Nagyon vonz a háttérben való munka, az információgyűjtés és az, hogy olyan feladatokat végezhetek, amelyek precizitást és stratégiai gondolkodást igényelnek. Többször láttam lebuktatásokat, rajtaütéseket, ezek nagyon tetszettek és úgy érzem én is hasznos tagja lehetnék ennek a szervezetnek.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Naponta több órát vagyok elérhető, mivel egyetemista vagyok. Hétvégente általában otthon vagyok, ilyenkor nincs lehetőségem játszani. Naponta 4-5 órát is tudnék a frakcióra fordítani.
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Nem, nincs LV karakterem, sem V2.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- Sajnos nincs karaktertörténetem.

3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.

Neve?
- Tony Andrews
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- San Fierro, Calton Heights, 15. - +38-77-846-9462, - t.andrews21@seemail.hu
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- Nem voltam még rendvédelmi szerv tagja.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- Úgy érzem megvannak a kellő képességeim, hogy tudjak segíteni ezt a várost egy szebb hellyé tenni. Egyre többen keresnek meg a semmiből, hogy fegyvert, kábítószert és egyéb illegális szereket, tárgyakat vegyek tőlük. Ezek telefonon történnek, amit mindig azonnal jelentek. Ki szeretném próbálni magam egy teljesen új szakmában.
Milyen feladatokat végez egy nyomozó?
- A nyomozó feladatai közé tartozik a bűncselekmények helyszínének átvizsgálása, bizonyítékok gyűjtése, tanúk és gyanúsítottak kihallgatása, valamint háttérkutatás végzése. Ha szükséges, a bírósági eljárásban is részt vesz, és együttműködik más hatóságokkal a vizsgálatok során.
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumnak és negatívumokat is próbáljon írni!
- Pozitív tulajdonságnak a kitartásomat és gyors gondolkodásomat mondanám. Ha valamibe belekezdek, azt addig nem hagyom abba, amig a végére nem érek. Rengetegszer voltam olyan szituációban, ahol nem volt idő gondolkodni, így gyorsan kellett lépni. Ezek mindig megmentettek egy kellemetlen élménytől. Negatívum, hogy sokszor kapkodok, sietek.
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- Amennyiben egy fontos személyt elrabolnak, és sikerül elhelyezkedésüket meghatározni, első lépésként biztosítanám az alapos megfigyelést, hogy pontos információkhoz jussak a helyszínről és a bűnözők mozgásáról. Ezt követően azonnal értesíteném a megfelelő hatóságokat, biztosítva a szükséges erőforrásokat és koordinálva a műveletet. A célom az lenne, hogy minimalizáljam a kockázatokat, miközben elősegítem a helyzet biztonságos megoldását.

4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

- Válasz helye.

Mich

Kritikus
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 12.
3 361
1 675
28
Berettyóújfalu
V4 karakter
Michael Cortez
nni4.png

Tisztelt jelentkező.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti hogy a személyes meghallgatásra továbbjutott.
Meghallgatás időpontja a
Meghallgatási időpontoknál lesz publikálva!

Tisztelettel: Michael Cortez r. vezérezredes!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.