Panasztevő InGame neve:
► Tony Andrews ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Isaiah Aiyden, Roy Sanders ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Rablás alatti átverés/egyezség megszegése miatt szeretnék panaszt tenni. Szigeten voltunk egyik barátommal, amikoris akartunk volna elmenni. Társam rádióban hív oda magához, mert valakik a ládáim után érdeklődnek egy rablás keretein belül. Láttam őket messziről, de aztán ők is megláttak és odekényszerítettek a helikopterhez ahol a ládáim is voltak. Ment az RP, megmotoztak, elvették a fegyverem és a töltényeim(glock17 + ammo) és azt mondta Isaiah hogyha eladom a ládát akkor visszaadják pisztolyom. Eközben megkérdeztek hogy mennyiért adom oda a ládát(fegyverláda), amire azt válaszoltam hogy ha elveszik a fegyverem, akkor 500.000$ lesz a láda ára. Válasz az volt hogy nem veszik el (közben már el volt véve). Ezután mondta hogyha jó árat adok akkor visszaadja. Mondtam egy árat (350k), ami nem tetszett és egy jóval alacsonyabb árat akart adni érte, amibe nem egyeztem bele, de végül 300k-ba megegyeztünk. Odaadtam a ládát és megkaptam a pénzt, ezután már vártam a fegyverem és töltényem vissza, amit nem kaptam meg arra hivatkozva, hogy nem adtam jó áron a ládát, de ha adok 50k-t, akkor visszaadják. Nyilván nem egyeztem bele, mert nem erről volt szó. Lezárult az RP, és még ott voltak amikor megnyitottam a Home-ot, hogy írjak egy reportot, mert úgy érzem átvertek, ami aztán meg is lett "erősítve". Történt kis ooc diszkurzus, ahol kvázi kiröhögött Isaiah, hogy ez IC ügy. Úgy érzem nem fair, és úgy gondolom hogy ez átverésnek minősül. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/kqwx7hSi ◄
Megjegyzés:
► 31.-32. sortól kezdődik a ládával kapcsolatos egyezség. Azt gondolom a jó ár az relatív, mindenkinek más; ők már az elejétől fogva tudták hogy nem fogják visszaadni a pisztolyom. ◄
Utoljára szerkesztve: