Tony Andrews - Isaiah Aiyden, Roy Sanders [Kispali]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vkoppany

Újonc
2024. 04. 17.
22
26
22
cv
V4 karakter
Tony Andrews
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Tony Andrews

Panaszra tett személy InGame neve:
Isaiah Aiyden, Roy Sanders

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Rablás alatti átverés/egyezség megszegése miatt szeretnék panaszt tenni. Szigeten voltunk egyik barátommal, amikoris akartunk volna elmenni. Társam rádióban hív oda magához, mert valakik a ládáim után érdeklődnek egy rablás keretein belül. Láttam őket messziről, de aztán ők is megláttak és odekényszerítettek a helikopterhez ahol a ládáim is voltak. Ment az RP, megmotoztak, elvették a fegyverem és a töltényeim(glock17 + ammo) és azt mondta Isaiah hogyha eladom a ládát akkor visszaadják pisztolyom. Eközben megkérdeztek hogy mennyiért adom oda a ládát(fegyverláda), amire azt válaszoltam hogy ha elveszik a fegyverem, akkor 500.000$ lesz a láda ára. Válasz az volt hogy nem veszik el (közben már el volt véve). Ezután mondta hogyha jó árat adok akkor visszaadja. Mondtam egy árat (350k), ami nem tetszett és egy jóval alacsonyabb árat akart adni érte, amibe nem egyeztem bele, de végül 300k-ba megegyeztünk. Odaadtam a ládát és megkaptam a pénzt, ezután már vártam a fegyverem és töltényem vissza, amit nem kaptam meg arra hivatkozva, hogy nem adtam jó áron a ládát, de ha adok 50k-t, akkor visszaadják. Nyilván nem egyeztem bele, mert nem erről volt szó. Lezárult az RP, és még ott voltak amikor megnyitottam a Home-ot, hogy írjak egy reportot, mert úgy érzem átvertek, ami aztán meg is lett "erősítve". Történt kis ooc diszkurzus, ahol kvázi kiröhögött Isaiah, hogy ez IC ügy. Úgy érzem nem fair, és úgy gondolom hogy ez átverésnek minősül.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/kqwx7hSi

Megjegyzés:
31.-32. sortól kezdődik a ládával kapcsolatos egyezség. Azt gondolom a jó ár az relatív, mindenkinek más; ők már az elejétől fogva tudták hogy nem fogják visszaadni a pisztolyom.

Utoljára szerkesztve:

MotoX

Barangoló
Támogató
2022. 12. 14.
122
159
V4 karakter
Vanessa Lowe
LV karakter
Iker Yuas
[HELYETTE ÍROM] Szia, nem röhögtelek ki egyáltalán, felajánlottam hogy visszaadom a Glockot, mivel már késő volt nagyon, iskolába kellett mennem holnap így nem tudtam volna ott lenni az adminügy alatt, úgy érzem ebben nem volt semmi szabálytalan, rabolni/keresni mentünk ki szigetre, azonban ha találunk valakinél ládát egyértelműen rákérdezünk, hogy eladná-e, hisz nekünk szükségünk van rá, ezért is mentünk ki, nyitottam még aznap reportot, hogy történt-e szabálysértés amire az volt a válasz hogy teljes mértékben IC ügy, leírtam a reportban hogy ha szabálysértés történt szívesen visszaadom neki a fegyvert, szerintem senki se szeretne egy Glock miatt jailbe ülni, főleg nem én, aki elég sok időt tölt a szerveren mindennap... - Amennyiben az adminsegéd tévedett, és nem IC ügy vissza szeretnénk Tony-nak adni a Glockot. ( https://armin.kim/seepaste/EQyf <- előRP ) Elvettük a Glockodat, megvettük a ládádat, az hogy te megbízol bennem SZERINTEM a te hibád, ha nem így van elnézést kérek Tőled, és a bíráló adminisztrátortól is. EDIT: Ha neked megfelel visszaadjuk a fegyveredet szabálytalanság esetben, úgy gondolom meg tudjuk beszélni korrektül.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: ChipZ

vkoppany

Újonc
2024. 04. 17.
22
26
22
cv
V4 karakter
Tony Andrews
Ez a sor miatt gondoltam, hogy átverés, itt már (véleményem szerint) nem feltétlen rablás történik hanem üzlet megy végbe, és ez egy üzleti feltételnek hangzik nekem.
  1. [2024-06-10 01:28:08] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Mondjad mennyibe árulod.
  2. [2024-06-10 01:28:19] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: És visszaadjuk a fegyveredet, ha eladod nekünk
Az eset után pár órával egy admin elvállalta a reportom, és azt javasolta hogy írjak PK-t, mert nem vagytok elérhetőek(ami érthető is, mert már 3:16 volt). Kiröhögést meg az xd-re értettem, ami nem is zavar, nem olyan nagyon rég kezdtem a játékot, szóval sokszor tévedtem és még fogok is.
Úgy gondolom korrekt ajánlatot adtam a ládára, engedtem a kiinduló árból amit előszőr kérni akartam, ezért biztos kéznek vettem, hogy visszakapom azt a glock-ot. Miután láttam, hogy azt biza nem fogom én látni, akkor azt mondtak, hogy nem érdekel, írok egy reportot.

vkoppany

Újonc
2024. 04. 17.
22
26
22
cv
V4 karakter
Tony Andrews
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. - Muurayi
Megbeszéltük az érintett felekkel az ügyet privátban, meg lett oldva a szituáció. Köszi Kispali a kooperációt, bocsi az idővesztegetésért. Részemről az ügy lezárható.

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
809
2 706
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Örülök, hogy sikerült tisztáznotok a tárgyakra vonatkozó részeket egymás között így ebbe mélyebben bele se megyek (Glockot átveheted nálam amiben megegyeztetek), de nézzük az ügyből előkerült többi részt. Nem tartom azt sehol sem reálisnak, hogy nekiállsz valakit rabolni de közbe mivel van nála láda leállsz vele üzletelni meg a végén még te fizetsz neki. Vagy kirabolod, vagy üzletelsz vele, a kettő együtt sehogy nem összeegyeztethető egy szituációban. Az előRP amit beküldtél erősen hanyag. Miután kiveszem belőle a fizetést, tervhez nem tartozó /me-t és társait ez a végeredmény:

[2024-06-09 23:09:06] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Kezdem a tervet. Szigetre fogunk menni egyértelműen, pakolni embereket ha látunk valakit...
[2024-06-09 23:09:12] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: ... és detektorozni.
[2024-06-09 23:09:43] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Ha olyan helyzetben vagyunk, ahol nem fog lőni ott inkább mi se tegyük meg, jobb elkerülni...
[2024-06-09 23:09:56] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: ... az ilyen helyzeteket. Próbáljuk meg inkább kirabolni, annál jobb, nagyobb a zsákmány.
[2024-06-09 23:10:10] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Szereznénk egy fegyvert, és egy emberrel kevesebb detektorozna már ott.
[2024-06-09 23:10:35] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Ajánlom hogy mindent pakolj le, mert ha minket akarnának kirabolni akkor elvesznek mindent.
[2024-06-09 23:11:00] [Output] : *** Roy Sanders figyelemmel követi Isa' szavait, közben bólint párat.
[2024-06-09 23:11:24] [Output] : Roy Sanders mondja: 'Kkay, akár helibe is tudunk pakolni, van benne hely bőven.
[2024-06-09 23:11:24] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Detektort, telefont, rádiót, fegyvert, antikokat, pénzt... Mindent elveszünk.
[2024-06-09 23:11:34] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Van, az üléseken, meg hátul is.
[2024-06-09 23:11:56] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Én P90-et hozok, te meg MP5-öt, célunk minél több láda.
[2024-06-09 23:12:10] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Vihetünk amúgy rádiót, hogy tudjuk elérni egymást.
[2024-06-09 23:14:37] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Tartsunk együtt, de ha véletlenül se találnánk meg egymást, azért van ott a rádió.
[2024-06-09 23:14:50] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Helikopterrel nézünk ki, aztán ja... Szerintem mindent elmondtam.
[2024-06-09 23:15:11] [Output] : Isaiah Aiyden mondja: Ha gáz van segítünk egymásnak.
[2024-06-09 23:18:55] [Output] : Isaiah Aiyden mondja (járműben): Szóval a frekvencia 4485, ha elveszik a rádiónkat, azt látni fogjuk úgy hogy ignoráljuk egymást.
[2024-06-09 23:19:10] [Output] : Isaiah Aiyden mondja (járműben): ... ha elveszik, akkor kimegyünk vissza a helihez, és megbeszéljük mi lesz onnan tovább.
[2024-06-09 23:19:15] [Output] : Isaiah Aiyden mondja (járműben): Mehetünk, állítsd át a frekit.

Ez 17 sor (18 a /me néz RPvel együtt) ami valóban oda kapcsolódó dolog, és az időpontok is csak ezért tűnnek ilyen hosszúnak mert a fele az volt, hogy BMXben meg széfben kerestetek és vásároltatok rádiót. Arról például, hogy mi lesz a rablás folyamata, kinek mi a szerepe benne, mi van ha balul sül el valami, vagy egyáltalán hogyan szeretnétek ezt a detektorozással karöltve (vagy annak álcázva?) csinálni, nem esett szó. A panasztevők Hanyag előrp rablásnál, NonRP indokkal 3 hét kitiltást kaptak a szerverről.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.