Tonny J Thompson jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Balent

Újonc
2024. 09. 25.
2
1
Miskolc
V4 karakter
Tonny J Thompson
LV karakter
-
V2 karakter
-

Nemzeti Nyomozó Iroda - Jelentkezési Nyomtatvány
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.

Hány éves vagy?
- 18.
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- Korábban nem játszottam SeeMTA-n. V4-re pedig 2024.09.23.-án regisztráltam.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
- Még nem volt rá példa és szeretném a közel, távol jövőben is így folytatni.
Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
-
Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
- Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ez az első.
Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
- 282267

2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- Nem voltam még frakcióban.
Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- Új vagyok még ezért nincsen.
Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Érdekel maga a nyomozás illetve akikkel találkoztam eddig NNI-sekkel a szerveren egyikre sem tudnék egy rossz szót sem mondani. Mindenki nagyon jól és komolyan végezte a dolgát hiba nélkül nagyon korrekten. Valóéletben is mindig szeretek 1-2 lépéssel előre gondolkodni, lejátszani a "forgatókönyveket" a fejemben amiket mindig többször meg is fontolok amit úgy gondolom, hogy tudnék itt a szerveren is kamatoztatni és előre segíteni a szervezet működését. Továbbá nagyon tetszik ahogy az egész nyomozási rendszer, ahogy felvan itt építve. Továbbá két barátom is a szervezet tagja akikkel még a regisztráláskor felvetettük, hogy NNI-be szeretnénk csatlakozni és szeretnék velük tartani továbbra is. (Hardy Cortez, Deny Wayne)
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Napi szinten minimum 3 órát, a maximum attól függ, hogy éppenséggel, hogyan dolgozom. Ebből a minimumból én úgy gondolom, hogy a teljeset az NNI-re tudnám fordítani.
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Nem játszom másik SeeGameSystem szerveren.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- -

3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.

Neve?
- Tonny J Thompson
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- Tierra Robada Ave. 22/a - +38-77-316-5210 - tonnyjthompson@see-mail.com
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- Nem voltam még rendvédelmi szervezet tagja.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- A városban eltöltött időm alatt többször volt szerencsém találkozni az NNI állományába tartozó nyomozókkal és mindig hibátlanul jártak el az érintett ügyekben. Nagyon nagy pozitívum volt látni azt milyen körültekintően jártak el és minden részletet számításba vettek, akkor döntöttem el, hogy én is szeretnék ennek az állománynak a tagja lenni és szeretnék ehhez a szervezethez érdemben hozzátenni.
Milyen feladatokat végez egy nyomozó?
- Egy nyomozónak egyszerre több feladatra is oda kell figyelnie a munkája során. Beletartozik ebbe a körbe az operatív nyomozások, megfigyelések, amiket részletesen minden meglévő információval együtt dokumentálnia kell. Fontos a lehető legjobb kommunikációs készség a szemtanúk, túszok, elkövetők kihallgatásához a lehető legtöbb információ kinyerésének érdekében, illetve a ravaszság sem elhanyagolható. Bűnesetek feltérképezése, majd azon a nyomon elindulva felgönygölíteni az adott bűnszervezet részleteit.
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
- Nagyon gondosan végzem el a rám kiszabott feladatokat, a lehető legnagyobb körültekintés mellett. Mindig 120%-osan arra a feladatra koncentrálva amit éppen elvégzek, semmi nem zökkent ki a ritmusból. Feletteseim parancsára mindig hallgatok, a tiszteletet mindig mindenkinek megadom még akkor is, ha én azt nem kapom meg az illetőtől, legyen ez akár elkövető, akár civil személy. Könnyen felismerem a lehetőségeket egy adott szituációban és hamar a lehető legmegfontoltabb döntést tudom hozni. Szeretek együttműködni a kollégáimmal, és közösen elérni a legnagyobb sikereket. Legnagyobb negatívumnak azt tekinteném magamat ismerve, hogy az igazságtalanságon nagyon eltudom dobni az agyamat. Mindig kiállok az igazamért, nyilván van az a helyzet amikor 10-en mondanak ellent annak amit én gondolok, viszont akkor belátom, ha nincs igazam és minden esetben elnézést is kérek.
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- Amint megtudjuk, hogy hol tartózkodnak az első és legfontosabb lépés a terület megvizsgálása. Ilyen helyzetben fontos tudnunk, hogy merre vannak bejáratok és kijáratok, hogy hány elkövetővel állunk szemben és milyen szintű a felszereltségük. A lehető leghamarabb ki kell dolgoznunk egy hatásos tervet ami alapján a kollégák és a túsz élete van a középpontban. El kell osztani a jelenlévő rendvédelmi szervezetek tagjait, hogy ki milyen szerepet kell, hogy betöltsön az akció során és hogy honnan induljanak és mikor. Amint ezek teljesültek akkor indulhat el az akció, a feljebb leírtak alapján.

4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

• Fire
Reactions: Evo

Zozi.

Pötyögtető
SzerverAdmin
v4
2020. 02. 04.
421
541
26
V4 karakter
Flavio Nieves
LV karakter
Adnan Elmas
B3sTklU.png

Tisztelt jelentkező.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti, hogy a személyes meghallgatásra nem jutott tovább.

Tisztelettel: Flavio Nieves r. vezérőrnagy!
((Személyes megjegyzés: Kevés játszott perc, szerezz tapasztalatot a szerveren.))

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.