Elutasítva Toni Fontecchio - Jhnny

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pogchamp

Újonc
2020. 03. 14.
72
486
LV karakter
Toni Fontecchio
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Toni Fontecchio >

Kitiltás időpontja:
<
2024. 06. 08. 22:37 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Jhnny >

A kitiltás indoka:
<
Külső segédprogram használata >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Elismerem, hogy nem volt helyénvaló segédprogram használatával próbálkozni, és sajnálom, hogy ezzel megszegtem a szabályokat. Természetemnél fogva kíváncsi ember vagyok, ezért az vezérelt, hogy megnézzem vajon hogyan működik és mit csinál egy ilyen "segédeszköz". Bár megpróbálkoztam a használatával, de az nem működött (amelyet láthattál is a rádióbeszélgetésen), ezáltal nem kerültem előnybe senkihez képest. Ezért mondtam azt, hogy nem használok semmit, mivel végül ténylegesen nem használtam semmit a bányászás során. Nem akartalak félrevezetni, és őszintén sajnálom, ha úgy tűnt, hogy tagadom a próbálkozás tényét, de azt a szerveren is jeleztem, hogy a próbálkozás ténye fennállt, de nem tudtam működésre bírni.
Mikor még korábban rámteleportáltál láthattad, hogy azonnal megállok, köszönök, érdeklődök feléd, hogy miben segíthetek. Mikor nem válaszoltál folytattam a munkát, lámpát szereltem fel, stb. Ha a segédprogram működött is volna, a folytonos használatát nem terveztem, mivel (ahogy korábban mondtam) csupán a kíváncsiság vezérelt, pénzügyileg nem szorulok rá, és én sem érzem helyesnek, hogy ezzel valaki előnyt szerezzen a többi játékoshoz képest.
Tudom, hogy akik nem ismernek nem tudhatják biztosra, hogy mi volt a célom a segédprogrammal és milyen etikai értékrenddel rendelkezem, de úgy gondolom, hogy az elmúlt egy év alatt begyűjtött egyetlen IC-OOC keverés jail és a szerveren illetve közösségben történő tevékenységem erről árulkodik.
Nem tudom, hogy hozzájárult-e a kitiltáshoz az, hogy melyik frakció tagja vagyok, de ha ez fennállt, akkor a bírálatnál szeretném, ha elvonatkoztatnál tőle. A frakcióban töltött időm alatt elvétve jártam bankot rabolni a hírhedt tagokkal, és azokban a "tevékenységekben" sem vettem részt, amik miatt adminisztrátori felügyelet lett a rádión. Nagyon fontos számomra ez a közösség, és szeretnék egy új esélyt kapni, hogy a sokat várt fejlesztésünk után a frakciót az RP irányába terelhessem. Ígérem, hogy a jövőben még próbálkozni se fogok ilyen és ehhez hasonló dolgokkal.
>

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 864
2 951
LV karakter
barry.reynolds
Nem tudom, hogy hozzájárult-e a kitiltáshoz az, hogy melyik frakció tagja vagyok, de ha ez fennállt, akkor a bírálatnál szeretném, ha elvonatkoztatnál tőle.
Nem igazán érdekel, hogy ki milyen frakcióban van.

Egyelőre marad a kitiltás.

• Tetszik
Reactions: pogchamp
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.