Elutasítva Tomy-->Frank,Angelo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Darko.

"All the time you have to leave a space"
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
897
802
17
V4 karakter
Ben Sauer
LV karakter
West Thomas
V2 karakter
Dough Thommas
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Dough Thommas//Tomy >

UID-d:
< EC7H83RQ5IO4mnHKhHqkSttsQpk= >

Bann pontos időpontja:
< örök >

Bann pontos indoka:
< Zaklatás #Angelo, Frank >

AKi bannolt:
< Frank, angelo >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Szerintem teljesen jogtalan amiért kaptam a ban-t. Az, hogy ráirok valakire, és megkérdezek valamit tőlle az szerintem nem számít zaklatásnak(nem csak szerintem). Gondolj bele ráírsz egy frakció leaderre(Angelo volt jelen esetbe), hogy le-e lehet kerülni a fekete listáról, illetve ráírok egy srácra, hogy miért röhög a jelentkezési lapomon az miért lenne zaklatás. Illetve azért mert én azt mondtam, hogy oké zaklattam az nem jelenti azt, hogy valóban zaklattam. Mert most én ezt úgy értelmezetem, hogy ha pl: pistike azt mondja, hogy jani hirdetett egy szervert közben nem igaz de jani bevalja, h hirdetett akkor az most jogos mert ő azt mondta, hogy hirdette. >

Megjegyzés:
<
Amennyiben elutasításra kerülne a kérelem, szeretném, hogy a bíráló személy elmondaná, hogy a beszélgetésben pontosan mi volt, az ami zaklatásnak számított.
Köszönöm, hogy elolvastad.
>

Buba válasza:
Frissítsd a v2 karakter neved a profilodnál! 12 órát kapsz rá!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Angelo

I will I can End of the story!
Támogató
2019. 01. 09.
1 133
808
22
Szombathely
V2 karakter
Angelo D Reynolds
Szia! Frankel egyeztettem és egy véleményen vagyunk az UB-t továbbra sem adjuk meg. Még az ügyintézés közben te is egyetértettél azzal, hogy zaklatásnak számított.
És szerintem nem kell magyarázkodnunk ott a pk amit nyitottál ránk, ugyan azt hajtogatod minden egyes ubnél hogy jogtalan de mikor kaptad a bant egyetértettél majd ezek után fórumon privátba ub kéregetés/zaklatás.
Zárható/helyezhető

• Tetszik
Reactions: Pexy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.