Elutasítva Tomu Tokoda - PENCZ

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Aliii0408

Barangoló
Támogató
2020. 06. 12.
149
112
27
Sopron
V4 karakter
Leo Goldberg
LV karakter
Amanda Wexler
V2 karakter
Nincs
zoldlogo.png

Neved:
< Tomu Tokoda >

A ban időpontja:
< 2018-11-28 19:10:44 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< PENCZ >

A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Azért szeretnék unbant kérni mert megbántam az egészet! Nagyon sajnálom hogy ez bekövetkezett nem így terveztem az esetet! Röviden: El kellett utaznom [IRL] Ausztriába munka miatt így nem gondoltam bele ebbe a helyzetbe! Elnézést szeretnék kérni amiért ez így alakult! Sajnos a PK-t nem tudom vissza keresni, mivel a régi Fórumon lett rám téve a panasz. Nagyon szeretnék bizonyítani és újra RP-zni a játékosokkal és a barátaimmal! Igérem többet nem fog ez előfordulni és bekövetkezni! Egy utolsó esélyt kérek szépen hogy az ígéretemet teljesítséem és bizonyítsak! >

Aliii0408

Barangoló
Támogató
2020. 06. 12.
149
112
27
Sopron
V4 karakter
Leo Goldberg
LV karakter
Amanda Wexler
V2 karakter
Nincs
Szia! Nagyon szívesen megkeresném az erről szóló panaszkönyvet, de sajnos ez az eset a régi fórumon lett elintézve! Sajnos ezt már nem tudom vissza keresni, nagyon sajnálom! Télleg nagyon sajnálom ezt az esetet, egyszerűen csak elfelejtettem meghosszabbítani mivel össze jött egy külföldi állás nekem! Mint ahogy mondani szokták eszem ágába se lett volna átverni senkit mindig tisztességesen játszodtam! UCPmen látható is! Kedves Bíráló Főadmin! Kérlek egy utolsó eséllyel engedj vissza játszani, ígérem több ilyen nem fog előfordulni! Nagyon sajnálom hogy a régi fórumon történt a panasz és nem tudom azt már vissza keresni! Még egyszer is nagyon sajnálom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.