- 2022. 11. 12.
- 84
- 66
- V4 karakter
- tommy schauman
- LV karakter
- moses rowan
- V2 karakter
- clayton becker

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Tommy Schauman
Rendfokozat:
r. Törzszászlós
Egység főkódja és egységszáma:
B1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-
Tommy Schauman
Rendfokozat:
r. Törzszászlós
Egység főkódja és egységszáma:
B1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Dayna Nina
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Suzuki Hayabusa - AD-IC-89
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.05.01.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
88.1 § Kábítószer alkotóelem - Birtoklása (IKAB)
Az intézkedés részletes leírása:
BRAVO-1 alatt fedett járőrszolgálatot végeztem SeeRing környékén a délelőtti órákban. Felfigyeltem egy Suzuki Hayabusa típusú járműre, amelyen Dayna N. ült, és nem hordott bukósisakot. A motorkerékpár után fordultam, elkezdtem őt követni. Fény és hangjelzés együttes használatával felszólítottam a vezetőt hogy húzodjon félre, SeeRing területén megkezdtem vele szemben az igazoltatási intézkedést. A járművezető átadta a szükséges iratokat, minden ellenőrzése után pedig megkértem hogy szálljon le a motorkerékpárról, hogy ellenőrizhessem a csomagteret a fokozott ellenőrzés jóvoltából. Beletekintettem a csomagtérbe, ahol nagyobb mennyiségű kábítószer alkotóelemekre találtam. Megkértem Dayna N. személyét hogy tegye hátra a kezét, és karperec kényszerítőeszköz alkalmazásával őrizetbe helyeztem. A helyszínen kipakoltam a motorkerékpár csomagterét, leltárba vettem az ott talált illegális alkotóelemeket. A célszemélyt a Dillimore-i kirendeltségünkre szállítottam ahol Szanitéci ellátását követően kihallgattam. Kihallgatásán beszélt arról hogy kitől vette az alkotóelemeket, viszont érdemleges információval nem tudott szolgálni. Kihallgatását követően a célszemélyt rabosítottam. Dayna N. végig együttműködő volt a hatóságokkal az intézkedés alatt.

Dayna Nina
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Suzuki Hayabusa - AD-IC-89
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.05.01.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
88.1 § Kábítószer alkotóelem - Birtoklása (IKAB)
Az intézkedés részletes leírása:
BRAVO-1 alatt fedett járőrszolgálatot végeztem SeeRing környékén a délelőtti órákban. Felfigyeltem egy Suzuki Hayabusa típusú járműre, amelyen Dayna N. ült, és nem hordott bukósisakot. A motorkerékpár után fordultam, elkezdtem őt követni. Fény és hangjelzés együttes használatával felszólítottam a vezetőt hogy húzodjon félre, SeeRing területén megkezdtem vele szemben az igazoltatási intézkedést. A járművezető átadta a szükséges iratokat, minden ellenőrzése után pedig megkértem hogy szálljon le a motorkerékpárról, hogy ellenőrizhessem a csomagteret a fokozott ellenőrzés jóvoltából. Beletekintettem a csomagtérbe, ahol nagyobb mennyiségű kábítószer alkotóelemekre találtam. Megkértem Dayna N. személyét hogy tegye hátra a kezét, és karperec kényszerítőeszköz alkalmazásával őrizetbe helyeztem. A helyszínen kipakoltam a motorkerékpár csomagterét, leltárba vettem az ott talált illegális alkotóelemeket. A célszemélyt a Dillimore-i kirendeltségünkre szállítottam ahol Szanitéci ellátását követően kihallgattam. Kihallgatásán beszélt arról hogy kitől vette az alkotóelemeket, viszont érdemleges információval nem tudott szolgálni. Kihallgatását követően a célszemélyt rabosítottam. Dayna N. végig együttműködő volt a hatóságokkal az intézkedés alatt.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$30,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
30 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
$30,000