Tommy Schauman r. Törzszászlós jelentései [04.28 - 05.04]

boteszxd

Barangoló
2022. 11. 12.
84
66
V4 karakter
tommy schauman
LV karakter
moses rowan
V2 karakter
clayton becker
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás

JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI

Teljes név:
Tommy Schauman
Rendfokozat:
r. Törzszászlós
Egység főkódja és egységszáma:
B1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Előállított személy teljes neve:

Dayna Nina

Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Suzuki Hayabusa - AD-IC-89
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.05.01.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
88.1 § Kábítószer alkotóelem - Birtoklása (IKAB)
Az intézkedés részletes leírása:
BRAVO-1 alatt fedett járőrszolgálatot végeztem SeeRing környékén a délelőtti órákban. Felfigyeltem egy Suzuki Hayabusa típusú járműre, amelyen Dayna N. ült, és nem hordott bukósisakot. A motorkerékpár után fordultam, elkezdtem őt követni. Fény és hangjelzés együttes használatával felszólítottam a vezetőt hogy húzodjon félre, SeeRing területén megkezdtem vele szemben az igazoltatási intézkedést. A járművezető átadta a szükséges iratokat, minden ellenőrzése után pedig megkértem hogy szálljon le a motorkerékpárról, hogy ellenőrizhessem a csomagteret a fokozott ellenőrzés jóvoltából. Beletekintettem a csomagtérbe, ahol nagyobb mennyiségű kábítószer alkotóelemekre találtam. Megkértem Dayna N. személyét hogy tegye hátra a kezét, és karperec kényszerítőeszköz alkalmazásával őrizetbe helyeztem. A helyszínen kipakoltam a motorkerékpár csomagterét, leltárba vettem az ott talált illegális alkotóelemeket. A célszemélyt a Dillimore-i kirendeltségünkre szállítottam ahol Szanitéci ellátását követően kihallgattam. Kihallgatásán beszélt arról hogy kitől vette az alkotóelemeket, viszont érdemleges információval nem tudott szolgálni. Kihallgatását követően a célszemélyt rabosítottam. Dayna N. végig együttműködő volt a hatóságokkal az intézkedés alatt.

KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI

Kiszabott pénzbírság összege:
$30,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
30 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély

ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR

Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
Nyers gomba (x11)
Kokalevél (x7)
Magic Mushroom spóra (x2)
Bibe (x16)
Marihuana mag (x8)
Kokacserje mag (x3)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):

Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
$188,000

Aláírás:

boteszxd

Barangoló
2022. 11. 12.
84
66
V4 karakter
tommy schauman
LV karakter
moses rowan
V2 karakter
clayton becker
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Tommy Schauman
Rendfokozat:
r. Törzszászlós
B1
-

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Zivota Simic

Mercedes Benz 190E Evolution II - MB-EVO-2
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.05.01.
83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK)
81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK)
57 § Rendőri utasítás megszegése (RUM)
Járőrszolgálatot végeztem The Panopticon területén, amikor a szolgálati táblagépünkre egy új segélyhívás érkezett. Egy tőlem 350 méterre lévő desztináción egy holttestet találtak, akinek a testén lövés nyomok voltak. Egyből a helyszínre fordultam, a célom az volt, hogy biztosítsam a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak. A helyszínre kiérkezve egy szemtanú kezdett el velem beszélgetni, aki egy gyanús alakról adott tudomást. Amint kiérkeztek a nyomozók elkezdtem felkutatni a gyanús alakot Blueberry Arches térségében, viszont nem leltem rá. Visszatérve a helyszínre, éppen összepakoltunk volna amikor a Panopticon feletti erdős területről nagy erőkkel zúdult le egy fekete Mercedes típusú személygépjármű. A gépjármű után fordultam, felszólítottam. Megkezdtem vele szemben az igazoltatást, a fokozott ellenőrzésnek megfelelően mivel kockázat elemzés alapján gyanúsnak ítéltem meg a járművezetőt ezért a csomagteret és a ruházatát is átnézésre szántam. Csomagtartó ellenőrzése után felszólítottam a járművezetőt hogy szálljon ki, ekkor ő beindította a saját járművét, viszont mi az egyik közelben lévő nyomozói egységgel körbevettük a helyszínen lévő szemtanú pedig civil járművével beállt mögé, és éles maroklőfegyverrel kikényszerítettük a járművéből. A célszemélyt karperecbe helyeztük, és őrizetbe vettük a nyomozókkal. Előállítására a Dillimore-i kirendeltségre szállítottam, ahova velem tartott a nyomozói egység is, ők pedig kihallgatáson szintén feltettek neki pár kérdést a lőfegyverrel kapcsolatban. Adott néhány információt, ezért 20%-os enyhítést szavaztunk neki a nyomozókkal. Zivota S. végig együttműködő volt a hatóságokkal az eljárás során.

$120,640
112 nap
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

Glock 19 (x1)
9x19mm (x45)
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):

$50,750

Aláírás:

boteszxd

Barangoló
2022. 11. 12.
84
66
V4 karakter
tommy schauman
LV karakter
moses rowan
V2 karakter
clayton becker
haroldlogo.png

Los Santos Rendőrség

Teljes név:
Tommy Schauman
Rendfokozat:
r. Törzszászlós
B-1
Anton Bjork r. Főtörzszászlós

ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

Rolf Grimstad

-
Körözést elrendelő neve:
-
-
2025.05.04.
117.4 § Bank / Aranyraktár rablás - Fegyveresen (BAKF)
114.2 § Gyilkosság - Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben (EKHSZSZ)
BRAVO egységgel láttam el járőrszolgálatot az Aranyraktár területén 12 óra környékén, mozgóbiztosító egységként. Az aranyraktárnál tűzharc kezdődött, és három helyre is kértek szanitéci ellátást. Az ellátásokat elvégeztem, köztük Rolf G. személyét is elláttam, aki tűzharcban sérült meg mikor megsebesített egy Honvédségi munkatársat. A helyszínen szerzett sérüléseit stabilizáltam, majd egy Honvéd hadnagy megkért, hogy vegyem át az előállítását. A helyszínről előállítottam a Los Santosi kapitányságunkra, ahol a kihallgatásához csatlakozott Bjork r. Főtörzszászlós. Kihallgatása során értékes információkat szolgáltatott a megbízójáról, ezeket az információkat továbbítottam az NNI Nyomozóinak. Rolf G. együttműködött a hatóságokkal a kihallgatása során, illetve az információk is felhasználhatónak tűntek, ezért 40%-os enyhítést ítéltem meg neki a letöltendő börtönbüntetéséből. Kihallgatása után a célszemélyt rabosítottam, a nála talált illegális tárgyakat leltárba vettem majd az ezzel foglalkozó munkatársunknak a raktárba leadtam.

$292,500
120 nap
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
[O] - Vezetői engedély

Füves cigi (x4)
9x19mm (x206)
TEC9 (x1)

$69,695

Aláírás:

.adaam

Klaviatúra gyilkos
2019. 09. 19.
810
549
21
Kecskemét
V4 karakter
Evan Richardson
Heti négy jelentést vártunk el magától, ez a múlthéten és most se jött össze. Kapja össze magát Tommy.