Tommaso Camorra unban kérelme!--------->[Fa/Sa]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Butcher

Újonc
2019. 01. 10.
27
12
24
Pest
V4 karakter
Adam Butcher
LV karakter
Tommaso Camorra
V2 karakter
David Butcher
zoldlogo.png

Neved:
< Tommaso Camorra >

A ban időpontja:
< Tavaly Március eleje >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Almightym >

A ban oka:
< Autó buggoltatása intibe >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretnék unbant kérni, mert sok időt töltöttem a szerveren több mint 500 órát, és réges régen rossz volt a netem, és az osztálytársam nete is. Úgy tűnt nála mintha lebegnék az inti cp felett. Lefotózta majd elküldte nekem. Facebookon egy vicces oldalra feltöltöttem ezt a képet magamról mert akkoriban viccesnek találtam ezt az egészet. E miatt kaptam bant őszintén, nem holmi kitalált történet. Már lassan így egy év után már csak csak szeretnék játszani a régi jó amerikai környezetben ahol sok barátom van még most is, de sajnos már lassan 1 éve várnak vissza de eddig hiába :( . Ami karaktert kiépítettem, oly nehéz volt. Sok sok rp kellett hozzá, persze ami nagyon szórakoztató volt :) , és szeretnék ebbe a jó közösségbe visszatérni, akár örökké vagy csak egy kis pillanatra. De nagyon szeretnék újra a szerveren játszani a régi barátaimmal, és természetesen mint már azt írtam a közösség miatt is. Remélem végig olvastad és nem volt nagyon hosszú, csak hát én ilyen vagyok sajnos :D . ui: Nagyon megtudnám köszönni ha egy utolsó indokkal is játszhatnék ezen a szerveren e félreértés végett. Nagyon szépen köszönöm! >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.