Tomi jelentkezési lapja SGH-nak!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tomi9144

Újonc
2022. 02. 01.
4
3
V4 karakter
Kyle Jones
LV karakter
Dayne Jamal
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< IG nevem Jasmine D White , becenevem Tomi , 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 7 nap, 1 óra és 46 perc (10186 perc) >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata a kisebb kérdesek megválaszolása, az adminok dolgának megkönnyebitése, kezdő játékosok útbaigazitása , segitése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek segiteni az embereken , játékosokon és ez a feladatkör alkalmas lenne nekem erre. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Álltalában amit szeretek csinálni, vagy szeretnék megvalósitani, amelett elkötelezem magam, és mindent beleadok, hogy az adott dolog sikerüljön. Higgadt ,nyugodt természetű vagyok, nehéz kihozni a sodromból. Könnyen és gyorsan tudok jó döntéseket hozni, illetve szeretek csapatban dolgozni. Az én célom az lenne hogy tudjam segiteni a kezdő ,illetve régebbi játékosokat is ha lenne kisebb kérdésük , vagy szimplán csak ha útbaigazitásra lenne szükségük.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Általában 3-4-5 óra, ez változó, hétvégente 6-7 óra akár. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam! https://kephost.net/p/2022/07/2739_bfd1328a9c42.png >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem, nem voltam! https://kephost.net/p/2022/07/1352_d01f80cf0ac0.png >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< 3 pozitív dolog: Kedves, szerény vagyok. Higgadt ,nyugodt vagyok , tudok civilizáltan beszélni még azzal is aki akár nem érdemli meg. Könnyen tudok jó döntést hozni ,és segítőkész vagyok. 3 negatív dolog: Közbe figyelmetlen vagyok, szókimondó vagyok és hiszékeny néha. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem, mivel nem föltétlenül érzem magam egyenlőre alkalmasnak arra, hogy adminisztrátor is legyek a későbbiekben, sokat kell tanulnom még ahhoz. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első sorban elmagyaráznám, hogy a szerver a szerepjátékról szól, és van egy IC illetve OOC része. IC, In character, nevéből is kiindulva az IG (játékon belüli) karakteredről szól, akit alakítasz. Nem tud egyszerre Rendőr illetve Maffia / bandatag lenni. Szereptévesztésnek számít minden olyan cselekedet amely nem tükrözi a karaktere személyiségét. Ezt hoznám fel ide példának. OOC , Out Of Character, azaz az szólal meg aki a gép előtt ül , nem a charactere. Itt is vannak szabályok mint például , Tisztelje , ne szidja játékostársait. Miután megvannak az alapok , elmagyaráznám neki, hogy hol van a városháza ahol munkát tud felvenni, hogy eltudjon kezdeni dolgozni, és eltudja kezdeni az életét. Elmondanám neki, hogy több féle munka van, illetve több féle megélhetőségi lehetőség van. Elmagyaráznam neki, hogy miután megvan a kellő tapasztalata, illetve rp tudása, jelentkezhet Legális frakciókba (ORFK, OMSZ, stbb), vagy Illégális frakciókba (Californian Syndicate, Cartel De Sinola), ez attól függ mit akar alakitani az ig karakterével. Mindezek mellett elküldeném, vagy elmagyaráznám hol van a szerver szabályzat amelynek átolvasása erősen ajánlott ahhoz hogy betudjon illeszkedni a szerverközösségbe.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel nem tudok neki segiteni ebben ,megmondanám neki, hogy keressen fel egy nagyobb admint a kellő bizonyitékkal, hogy mire kell neki a vhspawn. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia. Ha skines volt az adott fegyver, akkor a bizonyitékkal (kép , videó , log) keress fel egy adminisztrátort, mivel én nem tudok ebben segiteni. Abban az esetben ha nem elérhető az adott személy, tegyél pk-t (panaszkönyvet). Az átveréssel nincs gond amig nem skines fegyverről van szó, mert addig minden fegyvert elvehetnek tőled. >>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.