Tomi jelentkezése az SGH csapatba!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tomivokxd

Újonc
2022. 12. 15.
31
52
V4 karakter
Zoe Haggerty
LV karakter
Dayne Jamal

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Tomi, 17 éves vagyok. IG Név: Zoe Haggerty >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< Jelenleg 44011 percem van,de folyamatosan gyarapodik!>>
Mi az SGH feladata?

<< Játékosok kérdéseire válasz adás, adminisztrátorok munkájának könnyitése.Segítenie kell az Főadminok, Szuperadminok munkáját. Ezalatt azt értem, hogy a játékos üzenetét továbbítani számukra például Igénylések, széf áthelyezés végett. Illetve kezdő játékosok esetleges betanítása, rp oktatás nyujtása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Szeretek segíteni a játékos társaimon, emiatt kiszeretném próbálni magam ebben a pozícióban. Fejleszteni szeretném magam ezen a területen is, szeretem a kihívásokat, és megoldani mások problémáit. >>
Miért pont téged válasszunk?

<< Úgy vélem elég érett vagyok a feladat elvégzéséhez. Szeretek csapatba dolgozni és új embereket megismerni. Szerintem a jó problémamegoldó képességem, segítőkészségem és találékonyságom mellett sok időt tudnék szánni a rám kiszabott feladatokra, más játékostársaim segítségére. Eddigi tapasztalataim, sok színes szituációban való részvételeim miatt úgy érzem elegendő tapasztalatot szereztem eme pozició betöltésére.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Napi 3-4órát, hétvégén többet,de ha változik előre jelezném. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< nem, nem voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív: Türelmes vagyok az emberekkel, nem idegesítem magamat feleslegesen. Jó a problémamegoldó képességem van és szókimondó vagyok. Negatív: Kicsit lustább vagyok, néha meggondolatlan és feledékeny időközönként. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Nem, egyenlőre csak ebben a pozícióban próbálnám ki magam. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Felhívnám TeamSpeak 3-ra, vagy discordra, ha van lehetősége rá. Ezután első sorban elmagyaráznám, hogy a szerver a szerepjátékról szól, és van egy IC illetve OOC része. IC, In character, nevéből is kiindulva az IG (játékon belüli) karakteredről szól, akit alakítasz. Nem tud egyszerre Rendőr illetve Maffia / bandatag lenni. Szereptévesztésnek számít minden olyan cselekedet amely nem tükrözi a karaktere személyiségét. Ezt hoznám fel ide példának. OOC , Out Of Character, azaz az szólal meg aki a gép előtt ül , nem a charactere. Itt is vannak szabályok mint például , Tisztelje , ne szidja játékostársait. Miután megvannak az alapok , elmagyaráznám neki, ha szükséges saját autóval körbe is vezetném a fontosabb helyeken mint például hogy, hol van a városháza ahol munkát tud felvenni, hogy eltudjon kezdeni dolgozni, és eltudja kezdeni az életét. Elmondanám neki, hogy több féle munka van, illetve több féle megélhetőségi lehetőség van. Elmagyaráznam neki, hogy miután megvan a kellő tapasztalata, illetve rp tudása, jelentkezhet Legális frakciókba (ORFK, OMSZ, stbb), vagy Illégális frakciókba (Cartel De Sinaola), ez attól függ mit akar alakitani az in game karakterével. Mindezek mellett elküldeném neki hogy, hol van a szerver szabályzat amelynek átolvasása erősen ajánlott ahhoz hogy betudjon illeszkedni a szerverközösségbe, ha szükséges végig olvasom vele, az érdekében hogy könnyebben megértse a szabályzatot, emellett ha kérdése van, tudjak rá válaszolni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Sajnos ebben a szituációban nem tudnék neki segíteni. Megkérném ,hogy ilyen helyzetben egy adminisztrátort keressen fel, a megfelelő bizonyítékkal ,hogy mi miatt kell a vhspawn neki. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia. Adminsegédként nem tudok ebben neked segíteni sajnos. Kérlek keress fel egy adminisztrátort, vagy nyiss panaszkönyvet(pk) fórumon, mivel szabályszegésnek minősül az eset. >>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia. Sajnálattal közlöm, hogy ez az esemény IC ügynek minősül. Legközelebb, rp-vel kérd el a fegyvert, illetve rp-sen vizsgáld meg, hogy milyen állapotú a fegyver. Emellett szeretnélek megkérni, hogy az OOC stíluson változtass kicsit, mivel OOC szidásnak minősül, így szankciót vonhat maga után! >>

Utoljára szerkesztve:

LuisL

Újonc
Támogató
2022. 02. 09.
51
52
Erdély, Kézdivásárhely
V4 karakter
Massimo Giovanni
LV karakter
Luis L Hiddleston
V2 karakter
Aiden William
Szevasz barátom! Rég ismerlek és elég sok játszott percet szereztünk együtt! Szerintem egy korrekt srác vagy. Szívesen látnálak az S.G.H csapatban. Én a lapodat Támogatom!

• Imádom
Reactions: Tomivokxd

TakeN

Újonc
2022. 11. 13.
13
6
V4 karakter
Sergio De Bigotes
LV karakter
Thomas Reece
Szervusz öcsi ! - Örömmel látom ,hogy jelentkeztél SGH-ba, elég türelmes ember vagy, sosem láttalak / hallottalak még idegesnek és mindenben teljesen segítőkész vagy ! Szerintem kifogástalanul beleillenél az SGH csapatba, szívesen dobnék neked egy PM-et ! :)) A lapodat Támogatom!

• Imádom

Tailor Zahar

Újonc
2021. 08. 22.
11
19
V4 karakter
Tailor Zahar
Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! Büntetés: 30 pont - Dijego
Támogatom!

Reptilee

Újonc
2022. 11. 21.
20
10
V4 karakter
Jose Antonio Bravur
LV karakter
Emily Byna
V2 karakter
-
Szerintem jó adminsegéd lennél. Támogatom

• Imádom

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 816
13 955
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.