Tomasz (Zoe Fooze) - S.G.H. Jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tomaszka

Újonc
2021. 11. 09.
9
9
18
twitch.tv
V4 karakter
Tomo Wilson
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Tomasz - (IG: Zoe Fooze)
18 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
30.102 perccel.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az SGH adminsegédek feladata főképp a játékosok kérdéseinek megválaszolása, játékuk segítése. Emellett mint a neve is tartalmazza az Adminisztrátorok munkáit segítik azzal, hogy a kisebb kérdéseket, Admin beavatkozást nem megkövetelő segítségkéréséket megoldják.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
A mostani szabadidőmet, illetve szerveren töltött időmet szeretném hasznosabbá tenni, így szeretnék másokon segíteni. Úgy gondolom, hogy jelenleg van annyi szabadidőm, hogy ezt megengedjem magamnak, és szeretném a céljaimat elérni.
Miért pont téged válasszunk?
A szerveren töltöm a szabadidőm nagy részét, így aktívan tudnék segíteni a játékosoknak, az adminisztrátoroknak. A szerveren töltött időmnek köszönhetően kitapasztaltam, megtudtam dolgokat amiket esetleg egy friss, újonnan regisztrált játékosnak szintúgy érthetően áttudnék adni, mint ahogyan azt régen nekem tették. A fogalmazásaim legtöbbször világosak, tömörek és célratörők, ugyanakkor törekszem arra is, hogy a lényeg mellett az olvasó számára érdekes és érthető is legyen az üzenet. Úgy gondolom, hogy nagyon türelmes vagyok, ami lehetővé teszi, hogy nyugodtan és hatékonyan kezeljek minden szituációt.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Heti 1500-1600 perc az átlagos, azonban ha ez változik akkor azt előre jelzem.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem!
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Igen, tavaly télen.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Empatikus, Megbízható és Kitartó.
Negatív: Halogató, Bizalmatlan és kissé Önfejű.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Egyelőre nem.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első és legfontosabbat mondanám neki, hogy ne féljen sosem kérdezni. Megpróbálnám minél részletesebben és érthetőbben átadni a dolgokat, nem borítanék rá egyből mindent, mivel akkor sokkal nehezebb megérteni, a főbb dolgokat leírnám és várnám a kérdéseit. Először a szerver felépítését magyaráznám el, hogy értse, hogy mi-hogy működik. Utána a szerver szabályait szituációkba elmagyarázva átadni, mivel úgy könnyebben érthető mindenki számára. A főbb parancsokat, menüket mutatnám be neki, hogy a térképet és más egyéb funkciókat tudja használni, így megkönnyítve a "ezt milyen paranccsal csinálod?" szituációkat. Ha ez megvan és esetleg másról vizuális leírást is szívesen látna, akkor a szerver tutorialjait ajánlanám neki, mivel ott látja is, hogy mi történik és nem csak leírva.​

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
661
2 410
23
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Szia!
Nagyon sajnáljuk, azonban a jelentkezési lapod nem nyerte el tetszésünket.
Ne csüggedj, a jövőben lesz még lehetőséged próbálkozni!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.