Több serial egy accounthoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Feri

A modor mutatja, mit érsz.
2019. 01. 10.
927
2 994
23
Vác
www.twitch.tv
V4 karakter
John R Stinson
LV karakter
John R Stinson
Csumi!

Annyi lenne az ötletem, hogy UCP-n a későbbiekben hozzá lehessen adni több serialt egy accounthoz. Ez valószínűleg a játékosok 70 százalékának soha nem fog kelleni, viszont személyes tapasztalatom az, hogy huzamosabb ideig úgy játszottam (játszanék a mai napig, csak nincs kedvem mindig szórakozni vele), hogy minden harmadik nap serial váltást kértem, mivel munkahelyemen fixen bent van a laptopom, a munkám pedig nem akadályozza, hogy játsszak, szóval miért ne. Biztosan sokan vannak úgy, hogy egyik hétvégén ennél a szülőnél, másik hétvégén annál, aztán nem kéne mindig serialváltást kérni nekik sem. Más szervereken megoldható volt a supporttal ez, kérésre beírtak még egy serialt az accomhoz, itt a support oldal azt tanácsolta, hogy írjak mindig serialváltást, ami esetenként addig tarthat, hogy mire elfogadják már megint itthon vagyok (nem, nem az adminokat hibáztatom, ne vegye magára senki, tudom jól hogy nem UCP-n élnek).

Kösz ha elolvastad, jó játszást!

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
171
406
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
Jól jönne sok embernek, még ha adminnal is kell beszélni a második serial felvételéhez.

• Tetszik
Reactions: Feri

ReWeR

𝓛𝓲𝓯𝓮 𝓲𝓼 𝓪 𝓹𝓸𝓼𝓼𝓲𝓫𝓲𝓵𝓲𝓽𝔂
Támogató
2020. 10. 23.
223
666
Tamási
V4 karakter
Toma_Boskovksi
LV karakter
Harry_Robertson
Értelmes, egyszerű ötlet, támogatom!

• Tetszik

timscnin

Újonc
2020. 12. 07.
4
9
V4 karakter
Damien Bryant
eléggé adom az ötletet! a munkám utazást és távol létet igényel és ott nincs nálam a pc-m.. van, hogy hónapokig nem vagyok itthon de így mégis tudnék játszani
támogatom

• Tetszik

Allwright

Újonc
Támogató
2020. 02. 05.
59
32
20
Debrecen
V4 karakter
Allwright Cavataio
LV karakter
Leonard Wayne
V2 karakter
Ludwig Allwright
Jó ötlet, személy szerint én nem használnám, bár nem lehet tudni...
Ez valószínűleg a játékosok 70 százalékának soha nem fog kelleni
Valóban sok embernek nem fog kelleni, viszont akinek igen az tudja használni.
Támogatom!

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.