Több rádióállomás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Skywalker

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
15
16
V4 karakter
Cristian Lorenz
LV karakter
Alissa Brassco
V2 karakter
Erza Tao Yun
Sziasztok!

Nézegettem IC a rádióállomásokat és támadt támadt egy ötletem, hogy mi lenne, ha bekerülne még pár (amiket én személy szerint hiányolok de kinek mi:LOL:).:

-Retro Rádió (Szerintem elég sokan szeretik és jó állomás, meghát retro, remek ic partykat lehetne rá szervezni.)
-Magyar Blues Rádió (Azoknak, akik ilyen stílusú zenét szeretnének hallgatni.)
-Nosztalgia Rádió

-Magyar kabaré rádió

Illetve, gondoltam még olyanra, hogy mi lenne ha a SeeGame System-nek is lenne egy saját állomása, IC rádióra gondoltam, IC hírekkel, kívánság műsorral és egyéb nyalánkságokkal. Kivitelezni, kivitelezhető csak engedélyeztetni kell, illetve a jogdíjakat befizetni. (tudom furcsán hangzik de csak egy ötlet.)

Köszönöm a válaszaitokat és további szép napot, jó játékot és Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!??​

B

bluescreen

Van ezer meg egy rádióadó. Amúgy szerintem már volt ilyen téma, de nem kell! NEM KELL! Mindenki így is a cigányzenét nyomatja. Annyira felesleges...
e/ IC hírekkel... minden második hír az lenne, hogy itt milyen dara volt, ott milyen lövöldözés.

• Vicces
Reactions: Burn és Skywalker

Skywalker

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
15
16
V4 karakter
Cristian Lorenz
LV karakter
Alissa Brassco
V2 karakter
Erza Tao Yun
Nem értek egyet veletek. Hogy 'mindenki' a roma stílusú zenét hallgatja, ez a része nem igaz. Ezt általánosításnak vélem de ha meg válaszolnád nekem kérlek, hogy miért 'NEM KELL' annak örülnék, mert lehet hogy te/ti megtaláltátok a megfelelő adót de lehet másnak nem sikerült sajnos. A See-s rádióból ki lehetne hozni a legjobbat, kreatívitás kellene hozzá és semmi más.?

A helyzet az, hogy te leírtad hogy ki kellene szedni az ilyen stílusú állomásokat, de nem egészen értem hogy mire érted. Kompletten a magyar adókra vagy a retro-ra vagy pedig a c. zenékre? Az nem megoldás a problémára, hogy ha te nem szereted az adott műfajt akkor ne hallgassa más sem. :LOL: :LOL:

• Tetszik
Reactions: Burn

Burn

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 10. 28.
326
593
V4 karakter
James D Soprano
LV karakter
Derek Francisco
Helló én úgy gondolom nem minden kocsiból szól a "Gyergyói , Mex , stb rádió..." lásd én mindig Rádió 1-et szoktam hallgatni néha a haverjaimmal este peca közben 1-2 mulatós de az is nagyon gyakran fordul elő csak amikor jó kedvünk van de azt sem a városban "bömböltetve." szóval nem értem elférnének ezek a rádiók szerintem mivel Retro alig van vagy nincs is (?). Valamint ebben igazad van ha más szereti ő nem akkor az legyen amit ő akar ha nem az van akkor már . . . . . .
"A helyzet az, hogy te leírtad hogy ki kellene szedni az ilyen stílusú állomásokat, de nem egészen értem hogy mire érted. Kompletten a magyar adókra vagy a retro-ra vagy pedig a c. zenékre? Az nem megoldás a problémára, hogy ha te nem szereted az adott műfajt akkor ne hallgassa más sem. :LOL: :LOL: ".

Burn

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 10. 28.
326
593
V4 karakter
James D Soprano
LV karakter
Derek Francisco
4.) A többi játékostársnak kötelező megadni a tiszteletet - igenazakörte
Aha akkor sem érdekel a véleményed amikor Nathan_Miralles nevű karaktered nem szereti néha a mulatós zenét :D

• Vicces
Reactions: qpido

Skywalker

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
15
16
V4 karakter
Cristian Lorenz
LV karakter
Alissa Brassco
V2 karakter
Erza Tao Yun
Itt nem arról van szó, hogy nekem ez nem tetszik, és azért kell kivenni. Nem ide való, ennyi az egész.
Ne haragudj de egy RP szerverről beszélünk, ahol kénytelen vagy elfogadni ezeket IC, most ha valaki, mulatóst hallgat had hallgassa én is el tűröm akármennyire is nem tetszik nekem az a műfaj. ? Úgy látom picit elkanyarodtál a témától, én csak azt szeretném, hogy mindenki megtalálja a számára legközelebb álló adót és had hallgassa mindenki azt amit szeretne. Az oka pedig hogy miért vettem fel ezt az ötletet az nem más, minthogy kevés van ezekből az adókból a szerveren.??

• Tetszik
Reactions: Burn
B

bluescreen

Lehet velem van a baj, de mintha leírtad volna, hogy mindeki véleményét meghallgatod, erre ha leírom, hogy szerintem (szerintem sokan mások is így gondolják) nem kell ilyen, ki vagyok röhögve. (???????) Az meg csak pláne, hogy olyannak szólsz be kedves James DÉ Soprano, aki tetszik, vagy sem, sokkal többet RP-zett, mint te. Persze, ez a te dolgod, de magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

Skywalker

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
15
16
V4 karakter
Cristian Lorenz
LV karakter
Alissa Brassco
V2 karakter
Erza Tao Yun
Lehet velem van a baj, de mintha leírtad volna, hogy mindeki véleményét meghallgatod, erre ha leírom, hogy szerintem (szerintem sokan mások is így gondolják) nem kell ilyen, ki vagyok röhögve. (???????) Az meg csak pláne, hogy olyannak szólsz be kedves James DÉ Soprano, aki tetszik, vagy sem, sokkal többet RP-zett, mint te. Persze, ez a te dolgod, de magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Nem pont így írtad le, hogy 'szerinted így gondolják mások is meg te is' hanem csak annyit, hogy 'NEM KELL' és nem nem röhögtelek ki :LOL: , és igen meghallgatom mások véleményét, ha normális válaszként Caps Lock nélkül , ész érvekkel támasztják alá a dolgokat de mindegy is ne haragudj de úgy látom hogy nem érted meg a nézeteimet és így nem erőltetném veled a dolgot ha nem probléma.(Nem szeretnék belemenni a felesleges vitákba, mert felesleges azzal nem lesz előrébb senki).??

Burn

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 10. 28.
326
593
V4 karakter
James D Soprano
LV karakter
Derek Francisco
A fórum semmilyen területén nem használhatsz egy postban 3-nál több hangulatjelet! -Paki
Kedves Kivon Rozé kérlek ne térj el a témától XD ha más akar te meg nem és többen akarjuk akkor nyílván nem neked lesz eleget téve, hogy ne legyen bent akkor ne hallgasd, vedd le az MTA hangerőt Kedves Kivon Rozé! és bocsika nem társkereső oldalon vagyok nem tetszik senkisem nem-nem :D csak tetszik az ötlet és támogatom :D Aha, leszólsz hogy nem tudok rpzni XDD magad járatod le szimplán nem tudod elfogadni más véleményét mert te vagy a fontos mindig te :D.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Vicces
Reactions: vigar
B

bluescreen

Én kérek elnézést a roleplay királyától, azaz James DÉ Soprano kollegától. Legyen csak több rádió, és kevesebb fps. (Bár nagyon kétlem, hogy bekerül.) Szégyenkezem, hogy lejárattam magam. De tényleg eltértem a témától, szóval kanyarodjunk vissza rá.
Miért nem kell több rádió allomás?
- Én eddig 3, azaz három állomást hallottam a szerveren. Ezek a rádió1, mulatós, illetve a hardbass. (Mindegyiktől felfordul a gyomrom, ha meghallom.)
- Tegyük fel, hogy bekerül négy vagy Isten se tudja hány új rádió, mert két ember könyörög érte. Kicsit érdekes arány, és aki eddig csak a fent említett három rádiót hallgatta, nem fogja az újakat hallgatni.
- Szilárd meggyőződésem, hogy minden adót ki kellene venni, vagy ha nem veszik ki, legalább egy olyan parancsot behozni, hogy én egy rádiót se halljak, mert irritál az összes. Mivel én youtuberól hallgatom a kedvenc playlistemet, és kimomdhatatlanul zavaró, amikor a vontatós odajön bömbölő rádióval. Persze, mondhatja azt sok ember, hogy húzzam le az MTA hangerejét, de annak sincs értelme.

Végszóként csak annyit, hogy biztos nagyon vicces lesz ez a kommentem is, de bármilyen nehéz is, ne röhögd ki.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: ACsóka és Burn

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Ne haragudj de egy RP szerverről beszélünk, ahol kénytelen vagy elfogadni ezeket IC, most ha valaki, mulatóst hallgat had hallgassa én is el tűröm akármennyire is nem tetszik nekem az a műfaj. ? Úgy látom picit elkanyarodtál a témától, én csak azt szeretném, hogy mindenki megtalálja a számára legközelebb álló adót és had hallgassa mindenki azt amit szeretne. Az oka pedig hogy miért vettem fel ezt az ötletet az nem más, minthogy kevés van ezekből az adókból a szerveren.??
Igen roleplay szerverről van szó, de úgytudom, hogy a szerver egy fiktív egyesült államokbeli államban játszódik. Szóval minek kellene magyar rádióadó mikor a szerver nem magyarországot úgymond roleplayezi?
Kiegészítésként a véleményem unalmasok a mulatós rádiók egyedibb kéne

Burn

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 10. 28.
326
593
V4 karakter
James D Soprano
LV karakter
Derek Francisco
Kedves Kivon Rozé kolléga! húzd fel az ablakot 2x az összeset és lám csodát megoldódott a problémád. Nem elnézést kell kérni hanem megtanulni a másikkal szemben a tiszteletet megadni és nem vagyok "Roleplay király" mint ahogyan említetted :) Kedves Kivon Rozé kolléga.

ACsóka

Barangoló
2019. 08. 14.
147
1 203
LV karakter
Aldo Sereni
Ez valami grandiózus terv, hogy a See Game System Las Venturas szerverén a Szíriusz egyesüljön Magyarországgal, amelynek következtében a magyar nép egy alvó turul madárhoz hasonlóan feltámadjon és eltörölje a trianoni békeszerződést és megszűnjön az évszázados elnyomás? Ha a megvalósítása után nem garantált, hogy visszaáll Nagy-Magyarország, akkor nem tudom támogatni az ötletet. /s

Már előttem is írták, hogy a szerver nem magyarországon játszódik így is van nem egy magyar rádió. Fölöslegesnek tartom, hogy még többet hozzanak be, aki meg annyira bulizni akar annak ott vannak a jelenlegi opciók(Romano ungriko discovo/autentikus rádió, Magyar Mulatós rádió, Magyar Király rádió stb...).

ChrisB

Zöldfülű
2019. 02. 05.
174
213
24
Budapest
V4 karakter
Chris Johns
LV karakter
Rylan Milo
Szerintem lehet több rádió adó, mindenki találja meg amit szeretne. Nekem egy óriás ötletem az lenne hogy ha én felhúzom a kocsim ablakát, ne halljam a mögöttem meg az előttem levőnek a zenéjét. Mert engem az bosszant hogy előttem meg mögöttem is üvölt egy leadónál, vagy szerelőnél a zene, közben az enyém is, és mind a hárman mást hallgattuk, na akkor szokott az agyam felrobbanni. Tudom lehet youtubeon is zenét hallgatni stb, de attól még szükségem van az MTA hangerőre. Nem tudom hogy ez megoldható lenne e, vagy volt e már erre ötlet, de utána felőlem polka is szólhat csak a kocsiban ne halljam ha valaki legangolt ablakkal hallgatja.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Icco és Skywalker

Skywalker

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
15
16
V4 karakter
Cristian Lorenz
LV karakter
Alissa Brassco
V2 karakter
Erza Tao Yun
Szerintem lehet több rádió adó, mindenki találja meg amit szeretne. Nekem egy óriás ötletem az lenne hogy ha én felhúzom a kocsim ablakát, ne halljam a mögöttem meg az előttem levőnek a zenéjét. Mert engem az bosszant hogy előttem meg mögöttem is üvölt egy leadónál, vagy szerelőnél a zene, közben az enyém is, és mind a hárman mást hallgattuk, na akkor szokott az agyam felrobbanni. Tudom lehet youtubeon is zenét hallgatni stb, de attól még szükségem van az MTA hangerőre. Nem tudom hogy ez megoldható lenne e, vagy volt e már erre ötlet, de utána felőlem polka is szólhat csak a kocsiban ne halljam ha valaki legangolt ablakkal hallgatja.
Ezzel viszont egyetértek eléggé zavaró tud lenni, hogy 86ezer féle zene megy egyszerre néhány helyen, ezzel az ötlettel egyetértek TÁMOGATOM.

• Imádom
Reactions: ChrisB

Dimitrij22

Újonc
2019. 05. 24.
49
58
21
Belecska
LV karakter
Nathan Zvaigzne
Alapjáraton nem rossz, mert lehetne bővíteni a régebbi stílusú csatornákkal a szervert ha már LV, hiszen ha fellép az ember valamilyen szinten úgy érzi, hogy mégse a jelenben van, hanem kicsit a múltba. Akár Blues, akár a Retro rádió stb. ezek behozatala igazából nem rossz ötlet, vagy akár párat kicserélni akár. Támogatom!

ChillBro

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 15.
173
224
👾
xyl.lol
V4 karakter
levie.d.anderson
LV karakter
sophie.spencer
V2 karakter
sophie.spencer
Hát hogy egy rádió kinek mit ad hozzá az rphez arról ne beszéljünk, viszont a bejövetelt támogatom (bár én spotifyt használok)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.