Több japán autó a szerverre

Savanna

Újonc
2022. 03. 15.
1
12
LV karakter
Josef Albert
Személy szerint nincs a játékban elég japán autó. Persze van egy pár, de a legendás JDM autókból lehetne több is.
Itt egy pár példa:

Egy szép Mazda RX7 FD3S. A harmadik generációs FD gyorsan az autó kedvelők szívébe égette magát egy legenda ként. Gyárilag 255 lóerőt tud a 1,3 literes dupla turbózott 13B Wankel motorja. Mivel nincs Mazda autó a szerveren jó újdonság lenne.
DSC_0221-1-scaled.jpg
Egy Nissan 370 Z. A Nissan kedvelők hamar megszerették az autót, és gyorsan egy igazi drift legendává vált. A 332 Lóerős 3.7 literes VQ37VHR V6-al rendelkező 370 Z egy gyönyörű modern autó, amely illene a szerverre.
2018-Nissan-370Z-Nismo.jpg
Más autók amelyek tetszenének a játékosoknak: Nissan Fairlady Z (S30):
IMG_1258.jpg
Toyota Sprinter Trueno GT-Apex:
R.3cc1f366d193666b3d76cb4e36154901
Nissan Skyline R34:
post-2802-1219563359.jpg
Honda Civic Type R EK 9:
R.d0143cb6f0d4551a2ed60bae3fb41f97
Úgy érzem, hogy a játékosok szívesen látnak ezek az autók bármelyikét a játékban.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 938
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Nekem csak egy kérdés fordult meg a fejemben eme sorok olvasása közben. Miért? Miért lenne jó, ha ezek bekerülnének? Melyik modellek lennének lecserélve ezekre? Miért beszélsz mindenki nevében? Elején még egyes számban kezdted utána a vége meg többes szám lett belőle.

@igenazakörte

mellow

Zöldfülű
2019. 01. 10.
163
334
V4 karakter
elyse khan
LV karakter
xu qiu
Biztos nagy divat most ez a régebbi japán autó őrület, de ettől még nem kellene elárasztani szervert ilyen autókkal. Szerintem pont elég japán autó van a szerveren, felesleges szerintem. Azt meg végképp kétlem hogy mindenki erre vágyna.

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Nah mégegy JéDéEm fanboy nem azt mondom hogy nem jó autók meg minden csak annyira túl lett tolva hogy már az emberek nagy része ha ilyet lát okádna legalább is az én részemről feleslegesek ezek az autók ide.

• Tetszik
Reactions: mate7oo

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Civic volt már régebben is, szerintem nem véletlen lett cserélve, Skyline most is van a szerón. Ha jönne bármi is a többi opcióból, mit cserélnél le?

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Nem hiszem, hogy ez hozzájárulna az RP növeléséhez. Maximum a kereskedő RP-hez, de fölösleges lenne.

• Tetszik
Reactions: joccó

azöreg

Aktív fórumozó
2019. 09. 15.
255
509
LV karakter
joseph baley
Drift szervereken megvannak ezek az autók, így sem jó a közlekedés a szerveren mindenki megy mint a mérgezett egér, nem kell még a keresztbe száguldóktól is félni.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Sokan mondjátok, hogy átlagos amerikai autók kellenek, de őszintén.. amik bent vannak átlag amcsi kocsik, hányan használjátok őket?
Egy kezemen meg tudnám számolni hány Ford Vic-et láttam civil kézben, vagy Cadillac Fletwoodot, esetleg Chverloett C1500-at. A játékostábor 3/4 része sportautókat használ, így nem nagyon változna az összkép akkor sem ha bekerülnének átlag amerikai autók. Másfelől ezek a japánok sem kellenek, cringe érzés fog el amikor meglátok egy ilyen Toyotát.

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Sokan mondjátok, hogy átlagos amerikai autók kellenek, de őszintén.. amik bent vannak átlag amcsi kocsik, hányan használjátok őket?
Egy kezemen meg tudnám számolni hány Ford Vic-et láttam civil kézben, vagy Cadillac Fletwoodot, esetleg Chverloett C1500-at. A játékostábor 3/4 része sportautókat használ, így nem nagyon változna az összkép akkor sem ha bekerülnének átlag amerikai autók. Másfelől ezek a japánok sem kellenek, cringe érzés fog el amikor meglátok egy ilyen Toyotát.
Engem inkább szekunder szégyenérzet fog el mikor megáltom 2jzpwr meg 2jz meg 2jz drift meg sr20 meg sr20det meg az isten tudja hany variációkkal én pl az elég sok régi amcsi autót használom is mindegyikből van "jópár" db belőlük hálistennek csak az a baj a szerveren levő playerek nagy része még az amc-t a ford country-t és a szerveren levő olcsó autókat szarba se veszi addig nehéz lesz ezen változtatni.
Mert mindenki csak az M3-mat M5-öt meg a szupersportautókat meg a japánokat veszi mert ezek mennek mindenhol sajnos vagy nem sajnos amig agyilag meg nem érik a sok kereskedő meg a tudatlanok akik ránéznek egy a szereveren kis értékű autóra ami irl riktább mint a supra is társai és legalább annyit ér mint ezek ha nem többet addig ez esélytelen sajnos..

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Azért azt is tegyük hozzá, hogy nem volt a járműveknek az a szegmense frissítve régóta. Szóval, ha néha a méreg drága pp-s kocsi mellett azokat is cserélték volna hébe-hóba, akkor lehet többet valószínüleg többen használnák. ;)

Lion_666

Újonc
2022. 07. 28.
7
2
LV karakter
Michael Curry
Sokak Fejében az a gondolat születik meg itt felettem, hogy jobb lenne ha átlagos Amcsi járművek kerülnének be. Az igaz hogy nem kell túlzásba vinni a japán ikonik autókat, maradjanak ritkák ha már amerikában vagyunk. De! ha egy helyre állítunk 10 embert. Biztos hogy 10-ből 7-8-an azt mondanák hogy a tuningolható, szép kocsikat választják szívesebben, mint egy átlagos amerikait, amiből nem baj ha van. De nem örvendenek nagy népszerűségnek eddig.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Először azokhoz szolnék akik átlag amerikai autót szeretnének. Az amerikai piac több mint 1/3-át japán autók teszik ki. A legeladottabb márka egész Amerikába a Toyota.
Szerintem igenis van helye a japán kocsiknak a szerveren, de nem pont ezeknek. A szereverre tényleg az utcai kocsik kellenek, mint pl Toyota Camry , Toyota Corolla, Mazda 6( ezt @Predi-nek küldöm speciálba), vagy esetleg egy Toyota Hilux, de ha már a posztba szóba került a Civic akkor egy újabb generáció még talán passzolna is ide.

Én is imádom a japán JDM kocsikat, sőt...de nem egy RP szerverre valóak :(

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 730
5 430
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington

christo

Újonc
2022. 08. 27.
4
14
LV karakter
Cartier Jones
Persze még több halálos irambant. Inkább valami jó Mercedes-t kéne betenni mert unalmas hogy van 30 bmw egy normális Mercedes meg nincs.

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: mate7oo és mylobae