Több autó a szerverre

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
Honda Accord
Dodge Polara '71 Helyére

Hyundai Sonata
Chevrolet Chevelle SS 70' Helyére (Rozsdás)

Toyota Corolla
A45 AMG Helyére

Ezt a 3-at találtam most, próbáltam olyanokat keresni ami sok embernek tetszene. Ezek az autók elég gyakoriak Amerikában.
Az autók amelyek helyére bekerülhetnének SZERINTEM alájuk írtam.

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Menjél fel a használtautóra aztán vegyél egyet a három közül nehogy már egy rp szerveren átlagos kocsikkal kelljen szórakozni mikor irl lát belőle 200-at egy nap értem én hogy valakinek nincs izlése autótéren vagy egyszerűen nem autóbuzi de a többiek azok..

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
A rozsdás chevelle tudtommal 2 férőhelyes, szóval a Sonata nem valami értelmes ötlet rá. De a szerveren szívesen látnám őket

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Teljesen felesleges lenne :/ Biztos lesznek majd V4-ben új modok.

jaamin

Zöldfülű
2021. 02. 20.
154
352
20
V4 karakter
@kaiden.gross
LV karakter
@callum.cordero
Az adott autók nekem nem jönnek át, de akik sírnak miatta, azok legyenek kedvesek elárulni, hogy miért is ne lehetne több átlagos autó a szerveren? Alapvetően én is imádom az autókat, de a mostani karakteremhez például pont valami nagyon átlagos autót keresek, valószínűleg a Crown Vic lesz a nyertes..
Nem értem, hogy egy RP szerveren miért van az, hogy RP helyett mindenki 100 venomos, durrógos szarokkal akar járni, mert az a "menő".
Egyes karakterek életéhez igenis kellenek hasonló semmilyen autók is, nem járhat mindenki Subaruval meg E60-al.

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
Az adott autók nekem nem jönnek át, de akik sírnak miatta, azok legyenek kedvesek elárulni, hogy miért is ne lehetne több átlagos autó a szerveren? Alapvetően én is imádom az autókat, de a mostani karakteremhez például pont valami nagyon átlagos autót keresek, valószínűleg a Crown Vic lesz a nyertes..
Nem értem, hogy egy RP szerveren miért van az, hogy RP helyett mindenki 100 venomos, durrógos szarokkal akar járni, mert az a "menő".
Egyes karakterek életéhez igenis kellenek hasonló semmilyen autók is, nem járhat mindenki Subaruval meg E60-al.
+egy bandatag nem éppen valószínű hogy az "apjátol fog örökölni" egy 8 venomos P1et a semmiből :D

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
A Honda Accordot és a Toyota Corollát teljes mértékben támogatom, de a rozsdás chevi helyére nem illik a Hyundai. Ez a kocsi a kezdő játékosoknak van bent és nyilván jó lenne helyette egy másik kocsi, de valami olcsó "szar" kéne.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség