Tiziano Pedroso Jelentkezési lapja a Nemzeti Nyomozó Irodához.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Csak_Dante

Újonc
2024. 02. 03.
9
8
V4 karakter
Tiziano Pedroso
LV karakter
James L Alcorn

Nemzeti Nyomozó Iroda - Jelentkezési Nyomtatvány
Jelentkezést összeszerkesztette, formázta: Charlie Cortez, Zane Cortez, Joshua F Cortez

1. paragrafus: OOC, játékon kívüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereden kívüli tudnivalókra vagyunk kíváncsiak, amit szívesen megosztanál velünk. A válaszaidban teljes, kerek mondatokat alkoss, mindvégig ügyelj a helyes nyelvhasználatra.

Hány éves vagy?
- 17.
Mennyi ideje játszol a See Game System MTA San Andreas szerverén?
- 2023. 01. 22.
Hányszor lettél adminjailbe helyezve, kirúgva, kitiltva, a szerverről? Indokokat is mellékeld, ha jogtalannak találtad akkor is!(kép)
- Mik voltak az előző neveid a szerveren? Opcionális: Írd le miért váltottál nevet X-ről Y-ra!(kép)
- Hány játszott perced / órád van a karaktereden?(kép)
- Hány NNI jelentkezési lapot írtál ezzel együtt?
- Ez az első lapom.
Mellékeld a karakter ID-d. (UCP)
- 231627

2. paragrafus: OOC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel/előző karaktereiddel kapcsolatos OOC információkra vagyunk kíváncsiak.

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál, milyen névvel, meddig voltál ott és miért hagytad ott! (Ha V2 vagy LV jelezd)
- Eddig csak a BMS-ben voltam, Mester szerelő rangig jutottam. Tiziano Pedroso névvel voltam híres, kb 5 hónapot voltam a frakcióban. A frakciót azért hagytam ott, mert akkor eléggé zűrös volt az életem suli, család, stb.
Mutasd be a szerveren elért eredményeid (Adminisztrátor, TS/Fórum moderátor stb).
- Nincs, még!
Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozója lenni? Minimum 3 mondat!
- Azért szeretnék a NNI nyomozója lenni, mert érdekel a nyomozói szerepkör és szeretnék egy komolyabb, összetettebb RP élményt megtapasztalni. Szeretem a részletes nyomozásokat, az információgyűjtést és azokat a helyzeteket, ahol logikusan kell gondolkodni a siker érdekében. Emellett úgy érzem, hogy az NNI egy jól szervezett frakció, amelyben hosszú távon is élvezetes és minőségi rp-t lehet folytatni. Célom, hogy hozzájáruljak egy igényes, realisztikus RP-hez, miközben fejlesztem a saját játéktudásomat is.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, és ebből mennyit tudnál az NNI-re fordítani?
- Hétköznaponta kb 2 órát / Hétvégenként 3 - 4+ órát
Játszol-e a SeeGameSystem többi szerverén (LV, V2), töltesz-e be bármilyen pozíciót? (Frakciótagság, vagy adminisztrátor)
- Csak V4-en játszom.
Mellékeld a karaktered fórumtörténetét, vagy három élményképet amire büszke vagy (Opcionális).
- -

3. paragrafus: IC, játékon belüli adatok összegzése
A jelentkezési lap ezen részén a karaktereddel fogsz válaszolni. Szerepjátékhűen töltsd ki, a karakteredhez méltóan.

Neve?
- Tiziano Pedroso
Állandó lakcíme, Telefonszáma, Email címe?
- Los Santos Levendula út 1/a, - +38-76-478-4183, - tizike38@gmail.com
Volt már korábban bármilyen rendvédelmi szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig szolgált? Mi volt a távozásának az oka?
- Nem voltam még.
Miért szeretne a Nemzeti Nyomozó Irodához csatlakozni?
- Azért szeretnék csatlakozni a Nemzeti Nyomozó Irodához, mert elkötelezett vagyok a bűnüldözés és az igazságszolgáltatás iránt. Hiszem, hogy az NNI kötelékében hatékonyabban tudnék fellépni a szervezett bűnözés és a súlyos bűncselekmények ellen, hozzájárulva ezzel a közbiztonság fenntartásához. A nyomozói munka precizitást, kitartást és logikus gondolkodást igényel, ami mindig is közel állt hozzám. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is felelősségteljes döntéseket tudok hozni a cél érdekében. Célom, hogy szaktudásommal és elhivatottságommal segítsem a bűncselekmények felderítését és hozzájáruljak az igazság érvényesüléséhez.
Milyen feladatokat végez egy nyomozó?
- Egy nyomozó feladata a bűncselekmények kivizsgálása, amely során bizonyítékokat gyűjt, tanúkat hallgat ki és elemzi a rendelkezésre álló információkat. Fontos szerepe van a megfigyelésben és az adatgyűjtésben, például gyanúsítottak követésében vagy digitális nyomok felkutatásában. Szorosan együttműködik más hatóságokkal, mint például az ügyészség vagy egyéb rendvédelmi szervek, hogy hatékonyabban oldja meg az ügyeket. Bizonyos esetekben titkos műveletekben is részt vehet, például beépülhet bűnözői csoportokba a mélyebb információszerzés érdekében. Emellett rendszeresen készít jelentéseket és dokumentációt a nyomozás menetéről, amelyek elengedhetetlenek az ügy további jogi feldolgozásához.
Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
- Úgy gondolom, hogy kitartásom és precizitásom kiemel a többi jelentkező közül, mivel mindig alaposan végzem a munkámat, és nem adom fel, amíg nem találok megoldást egy ügyre. Jó problémamegoldó képességgel rendelkezem, gyorsan tudok alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, és higgadtan hozok döntéseket nyomás alatt is. Emellett csapatjátékos vagyok, de ha szükséges, önállóan is hatékonyan tudok dolgozni.

A negatív oldalam, hogy néha túlzottan maximalista vagyok, ami miatt hosszabb ideig elidőzhetek egy-egy feladatnál, mert minden részletet tökéletesen szeretnék kidolgozni. Emellett hajlamos vagyok túl sok felelősséget vállalni magamra, mert fontos számomra, hogy a munkám eredményes legyen. Ezeken a területeken igyekszem fejlődni, hogy hatékonyabban osszam be az időmet és a feladataimat.
Elrabolnak egy igen fontos személyt, elrejtőznek de mi megtaláljuk őket. Ők nem tudnak a jelenlétünkről, mi a teendő?
- Ha megtaláljuk az elrabolt személyt és az elkövetőket anélkül, hogy észrevennének minket, először fel kell mérnünk a helyzetet. Meg kell figyelnünk az elkövetők számát, fegyverzetét és azt, hogy milyen állapotban van a túsz. Ezt követően értesíteni kell az erősítést, ha szükséges, és összehangoltan kell cselekednünk a csapaton belül. A beavatkozás módját a körülmények alapján kell eldönteni, legyen szó csendes hatástalanításról vagy összehangolt rajtaütésről. A legfontosabb mindig a túsz biztonságos kimenekítése, majd az elkövetők elfogása és a helyszín biztosítása a további vizsgálatokhoz.

4. paragrafus: Hitelesítés
A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.

- Tiziano Pedroso.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Zsomborr

Mich

Kritikus
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 12.
3 361
1 675
28
Berettyóújfalu
V4 karakter
Michael Cortez
nni4.png

Tisztelt jelentkező.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Vezetősége értesíti hogy a személyes meghallgatásra továbbjutott.
Meghallgatás időpontja a
Meghallgatási időpontoknál lesz publikálva!

Tisztelettel: Michael Cortez r. vezérezredes!

• Tetszik
Reactions: Zsomborr
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.