Tiziano La Rosa - Larsson Blaustein [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Father0625

Barangoló
Támogató
2019. 12. 24.
119
370
26
Netherlands
V4 karakter
Joak Kwakkel
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Tiziano La Rosa

Panaszra tett személy InGame neve:
Ismeretlen személy(ek)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Próbálok rövid lenni, és egyszerű.

Gyanúsított van, de nem szeretnék vagdalózni.

A lényeg hogy meghaltam a szigeten, rablásos lövöldözésben.
Újjáéledést követően lepakoltam mindenem, és elindultam a helikopteremért a szigetre, ami tele volt talált jóságokkal.
Mire odaértem volna érte, már nem a szigeten volt, hanem LS gyár és Palomino közt a hegyen.
Gondolom a brigád jó ötletnek találta, hogy a szabályzat azon kiskapuját játszák ki, kihozzák szigetről az én helikopterem és ls legszélén már ki is pakolhatják.
Nem tartom fernek ezt, ezzel nem ér a szabálypont semmit hogy a szigeten nem vehetek el ládákat, elrablom az embert kivonszolom ls -be és elveszek tőle mindent, elképzelésem szerint ilyen nincsen, és ezzel egyben olyan sem, hogy ha már nem veheti ki a járművemből, ő kedvére kihozza azt.

A panaszom oka(i):
- Szigeten talált helikopterből tiltott itemek kipakolása a szabályzat kiskapujának kijátszásával.

Feltételezésem az is, hogy nem voltak buták ha már ezt a kiskaput kitalálták, és pl az egyik kiment a kopterrel, lerakta, a másik meg kipakolta.
Mindenképp kíváncsi lennék arra is hogy mikor hagyták el a koptert, és mikor pakolták ki, talán alig 10mp különbség lehet a kettő között.

Rengeteg dolgot kivettek, legfőbb igényt a rablástiltott ládákra tartanék.

10:01 -kor haltam meg a szigeten. Az utolsó csomagtartó képemnél jóval több láda volt a heliben, log van róla.

15perc halál, eljutás sfbe, lepakoltam, visszaindulás a kopterért, hajó palomino öbölben van, és akkor veszem észre hogy a helikoptert ls -be mutatja.
Rátalálok üres csomagtartóval 10:49 -kor. 10:01 - 10:49 történhettek a felsoroltak.

Jármű ID: 355269 maverick

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2024-12-13 08:29:44] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Fegyver))

[2024-12-13 08:40:09] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Gázmaszk)
[2024-12-13 08:52:34] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Drog hozzávalók))
[2024-12-13 08:52:36] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Lőszer))
[2024-12-13 08:52:37] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Drog hozzávalók))
[2024-12-13 09:28:46] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Lőszer))

Megjegyzés:
Nem érzem fernek a történteket. Ennyi erővel bármelyik szerverszabályt kijátszom a kiskapukkal. :/ Reményeim szerint ez nem megengedett.

Előre is köszönöm a segítéget.

Utoljára szerkesztve:

faketaxii

Újonc
2024. 09. 19.
12
62
V4 karakter
Larsson Wrana
felkártyáztam magamat beszálltam a helikopterbe láttam nyitva van meg be van inditva majd elmentem vele arról nem volt tudomásom hogy tiétek a helikopter vissza szolgáltatni nem igazán tudom mivel a report után a ládák kinyitásra kerültek de egy összegben meg tudunk egyezni mint kártérités tudomásom szerint kártyázás után szigeten ugyan úgy kint lehet maradni

Father0625

Barangoló
Támogató
2019. 12. 24.
119
370
26
Netherlands
V4 karakter
Joak Kwakkel
LV karakter
-
V2 karakter
-
A baj az, hogy felkártyáztad magad, lezárva az rp szitut, de te ezután elloptad és kipakoltad a helikopterem. Ez az, amit a szabályzat tilt.

Nem szeretnék pénzben egyezkedni.

A következőkkel károsítottál meg, ezeket szeretném visszakapni, miután ennyire szabályellenesen buktam el:

*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda)
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Fegyver))
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Gázmaszk)
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Drog hozzávalók))
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Lőszer))
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Drog hozzávalók))
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Arany óra)
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Kehely)
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Lőszer))
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Üres háborús lőszer)

Kimentem, ezeket kiszedtem, beraktam, meghaltam, te is, aztán healkártyázás után azért még elloptál mindent a helikopteremből.
Az érték relatív, nem megegyezni vagyunk itt az árukról.

faketaxii

Újonc
2024. 09. 19.
12
62
V4 karakter
Larsson Wrana
amint írtam fogalmam se volt kihez tartozik a helikopter, meg szerver restart után voltunk ahol a sziget tele van tömve helikopterrel, illetve azt is leírtam vissza szolgáltatni nem tudom mivel kinyitásra kerültek a ládák miután az admint megkérdeztük hogy így elhozhatjuk-e.

Rudyy

Barangoló
Támogató
2020. 05. 04.
86
116
twitch.tv
V4 karakter
Nils Mccurdy
LV karakter
Felipe Salvarez
V2 karakter
Kecskes Roland
csácsumi, részese vagyok én is, fegyóládából ami jött: colt 45 és dragunov, azt visszaszolgálatotm Larssonnak, kb 320ks összértékű antik volt(kb, nem vagoyk benne biztos), 320kt odaadok Larssonnak, valamint amit még én kaptam az egészből még 87db AK47 lőszer, meg valamennyi desert lőszer is jött, azt is vissza fogom szolgáltatni és akkor le van tudva az én részem ha szükséges a visszaszolgáltatás.
Részes csak a lootnak vagyok, mikor bejött Larsson szigetről akkor én segitettem neki.

faketaxii

Újonc
2024. 09. 19.
12
62
V4 karakter
Larsson Wrana
minden össze lett szedve amit nyitottunk a ládákból antikokat tekintve, számoltunk egy összértéket ami 476.000$-ra jött ki

Father0625

Barangoló
Támogató
2019. 12. 24.
119
370
26
Netherlands
V4 karakter
Joak Kwakkel
LV karakter
-
V2 karakter
-
Megfelelő lenne kedves Lac, ha mindent megkapnek, amit visszakapok.

*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Fegyver))
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Gázmaszk)
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Arany óra)
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Kehely)
*** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Üres háborús lőszer)

Két lőszer ládából és két drog hozzávalók ládából mindösszesen 87db ak47 lőszert ajánlottak fel eddig. Szerintem ez édeskevés.
Amennyiben minden ládatartalmat megkapok, és nem 1 - 1 lőszereket két ládából, mindannyian ismerjük a droppokat, akkor részemről rendben van.
Szedjék össze a srácok a haverokat akiknek még odaosztogatták, szedjék össze a cuccaim, és rendben.

Father0625

Barangoló
Támogató
2019. 12. 24.
119
370
26
Netherlands
V4 karakter
Joak Kwakkel
LV karakter
-
V2 karakter
-
Ezelőtt a log előtt 87 ak47 lőszert írtatok összesen. :)

Így már sokkal inkább rendben van.

Az említett két fegyver, az említett pénzösszeg, és a logban található lőszerek és droghozzávalók megkapása nekem elég.

• Tetszik
Reactions: Kriszu

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 315
1 265
V4 karakter
Kayden Neal
Fent vagytok a szerveren?

Lac

Modern Verne
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 315
1 265
V4 karakter
Kayden Neal
Szedjetek össze mindent, és nyiss egy reportot a cuccokkal kapcsolatban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.