Panasztevő InGame neve:
► Tiziano La Rosa ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Ismeretlen személy(ek) ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Próbálok rövid lenni, és egyszerű.
Gyanúsított van, de nem szeretnék vagdalózni.
A lényeg hogy meghaltam a szigeten, rablásos lövöldözésben.
Újjáéledést követően lepakoltam mindenem, és elindultam a helikopteremért a szigetre, ami tele volt talált jóságokkal.
Mire odaértem volna érte, már nem a szigeten volt, hanem LS gyár és Palomino közt a hegyen.
Gondolom a brigád jó ötletnek találta, hogy a szabályzat azon kiskapuját játszák ki, kihozzák szigetről az én helikopterem és ls legszélén már ki is pakolhatják.
Nem tartom fernek ezt, ezzel nem ér a szabálypont semmit hogy a szigeten nem vehetek el ládákat, elrablom az embert kivonszolom ls -be és elveszek tőle mindent, elképzelésem szerint ilyen nincsen, és ezzel egyben olyan sem, hogy ha már nem veheti ki a járművemből, ő kedvére kihozza azt.
A panaszom oka(i):
- Szigeten talált helikopterből tiltott itemek kipakolása a szabályzat kiskapujának kijátszásával.
Feltételezésem az is, hogy nem voltak buták ha már ezt a kiskaput kitalálták, és pl az egyik kiment a kopterrel, lerakta, a másik meg kipakolta.
Mindenképp kíváncsi lennék arra is hogy mikor hagyták el a koptert, és mikor pakolták ki, talán alig 10mp különbség lehet a kettő között.
Rengeteg dolgot kivettek, legfőbb igényt a rablástiltott ládákra tartanék.
10:01 -kor haltam meg a szigeten. Az utolsó csomagtartó képemnél jóval több láda volt a heliben, log van róla.
15perc halál, eljutás sfbe, lepakoltam, visszaindulás a kopterért, hajó palomino öbölben van, és akkor veszem észre hogy a helikoptert ls -be mutatja.
Rátalálok üres csomagtartóval 10:49 -kor. 10:01 - 10:49 történhettek a felsoroltak.
Jármű ID: 355269 maverick
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2024-12-13 08:29:44] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Fegyver))
[2024-12-13 08:40:09] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Gázmaszk)
[2024-12-13 08:52:34] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Drog hozzávalók))
[2024-12-13 08:52:36] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Lőszer))
[2024-12-13 08:52:37] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Drog hozzávalók))
[2024-12-13 09:28:46] [Output] : *** Tiziano La Rosa berakott egy tárgyat a jármű csomagtartójába. (Láda (Lőszer))
Watch SeeMTA 2024-12-13 10-01-25 | Streamable
Watch "SeeMTA 2024-12-13 10-01-25" on Streamable.
streamable.com
◄
Megjegyzés:
► Nem érzem fernek a történteket. Ennyi erővel bármelyik szerverszabályt kijátszom a kiskapukkal. :/ Reményeim szerint ez nem megengedett.
Előre is köszönöm a segítéget. ◄
Utoljára szerkesztve: