Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Levi, Tito Alba, tizenhat éves vagyok, idén töltöm a tizenhetedik életévem. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 439.000 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni az adminok munkáját, a játékosok , szituáció, illetve szabályzattal kapcsolatos kérdéseinek megválaszolásával, kezdő játékosok útbaigazítása, oktatása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném a szerver működését és fejlődését támogatni munkámmal. A szerveren eltöltött időm alatt sokszor segítettem kezdő játékosoknak, mindig nagyon jól sikerült jó úton elindítanom őket, s ezzel a pozició betöltésével több lehetőségem lenne ugyan ezt megtenni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Régóta játszom a szerveren, sok tapasztalattal rendelkezem, szeretem a kezdő játékosokat segíteni, számtalan dolgot megtapasztaltam már s a részese is voltam, viszont SGH még sosem voltam így kellően motivált lennék a pozíció betöltésére. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 4-5 órát, hétvégenként ez több is lehet.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos igen, egy régi ügyről van szó, én hibáztam, de megtudtuk beszélni. https://postimg.cc/w7V27b1r >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://postimg.cc/TpRwtyhS >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: időnként kissé bevagyok lassulva, néha elfelejtek dolgokat, előfordult már ,hogy nagyon feltudtak húzni. Pozitív: Kedves, megértő, igazságos. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<
Igen szeretnék adminisztrátori pozíciót betölteni, ez is a célom az sgh-léttel. Egy admin sokkal több dologban tud segítséget nyújtani minden játkosnak mint egy sgh. Szeretném admin munkámmal támogatni, módom szerint fejleszteni azt, a közösséget jó irányba terelni.Szerintem megvan bennem az ami kellhet egy ilyen pozíció betöltéséhez. Fontosnak tartom a szabályok betartatását, a közösségrombolás elkerülését, ehhez feltétlen szükséges az adminisztrátor.
>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmondanám neki, hogy ez valós életen alapuló szerepjáték szerver, hasonlóképpen kell cselekedni mint ahogy irl is tenné. Elmagyaráznám neki azt is ,hogy ez egy fiktív szerver és így vannak olyan dolgok amik a valóságban vannak de itt nincs, illetve van olyan is ami a valóságban nincs de itt van. Elmondanám az IC, OOC jelentését használatát, illetve kihangsúlyoznám a szabályzat fontosságát és lényegét. Megmutatnám neki az rp-zés alapjait s azt is, hogy hol tud segítséget kérni bármilyen kérdésében. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Leírnám neki, hogy ezzel az üggyel egy adminhoz kell fordulnia, mivel én nem rendelkezem ezzel a jogkörrel. Illetve kihangsúlyoznám, hogy készítsen elő megfelelő bizonyítékot. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Amennyiben a fegyver skines volt, egy adminisztrátort kell megkeresned a problémáddal megfelelő bizonyítékkal, mivel én nem tudok neked ebben segíteni. Ha véletlen ez nem állna módodban nyugodtan nyithatsz egy panaszkönyvet is. Ha a fegyver nem skines volt akkor nincs igazán jelentősége annak, hogy hány figyelmeztetés van rajta, mert azt azonnal elveszik. >>
Utoljára szerkesztve: