Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Tio Canti Rendfokozat:
Törzszászlós Egység főkódja és egységszáma: LINCOLN-901 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Bosco Banich Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 7 series e38 - AF-IG-64 Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.01.21. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 116 § ATM Rablás (ATMR) 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE) 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK) Az intézkedés részletes leírása:
Január huszonegyedikén járőrszolgálatot teljesítettem a LINCOLN-901-es egység keretein belül amikor töltés közben egy martalóc golyóálló mellényben egy flex segítségével megpróbálta üzemképtelenné tenni a bankautomatát déli benzinkútnál. Gyorsan lesokkoltam és bilincset adtam rá, a társa a kocsiban tartózkodott. Őt is megbilincseltem majd a személygépjárművembe ültettem őket. Beszállítottam a Los Santosi Kapitányságra ahol megkezdtem a kihallgatásukat. Jogaikat ismerték, egyikkel sem szerettek volna élni. Elmondtam a vádakat és rabosítottam a célszemélyeket. Óvadékra lehetőséget nem kaphattak. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $300,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 200 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
TEC9 (x1)
9x19mm (x87) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI Teljes név:
Tio Canti Rendfokozat:
Törzszászlós Egység főkódja és egységszáma: LINCOLN-901 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
- ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Ethan Lagos Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 7 series e38 - AF-IG-64 Körözést elrendelő neve:
- Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
- Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.01.21. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 116 § ATM Rablás (ATMR) 83.3 § Illegális fegyver birtoklás - Egyéb fegyver (IFBE) 81.1 § Illegális töltény birtoklás - 9x19mm, .45 ACP töltény (ITBK) Az intézkedés részletes leírása:
Január huszonegyedikén járőrszolgálatot teljesítettem a LINCOLN-901-es egység keretein belül amikor töltés közben egy martalóc golyóálló mellényben egy flex segítségével megpróbálta üzemképtelenné tenni a bankautomatát déli benzinkútnál. Gyorsan lesokkoltam és bilincset adtam rá, a társa a kocsiban tartózkodott. Őt is megbilincseltem majd a személygépjárművembe ültettem őket. Beszállítottam a Los Santosi Kapitányságra ahol megkezdtem a kihallgatásukat. Jogaikat ismerték, egyikkel sem szerettek volna élni. Elmondtam a vádakat és rabosítottam a célszemélyeket. Óvadékra lehetőséget nem kaphattak. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $300,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 250 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
UZI (x1)
9x19mm (x1) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Los Santos Rendőrség
Tio Canti Rendfokozat:
Törzszászlós Egység főkódja és egységszáma: ADAM-901 Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Dena Wrenlee Főtörzszászlós ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI Előállított személy teljes neve:
Gazmend Krasniqi Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Maverick - AE-GD-03 Körözést elrendelő neve:
Mark Hansen Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
Rendőrség Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.01.21. Elkövetett bűncselekmények megnevezései: 91.1 § Katonai felszerelés - Birtoklása (KAFB) Az intézkedés részletes leírása:
Január huszonegyedikén járőrszolgálatot teljesítettem az ADAM-901-es egység keretein belül amikor egy körözött helikopterre lettünk figyelmesek. Megvártuk míg leszáll és ezt követően fegyverrel szólítottuk ki a sofőrt. Átnéztem a ruházatát és találtam nála egy darab katonai felszerelést. Beszállításra került a Los Santosi Kapitányságra ahol megkezdtük a kihallgatását. Jogaival nem szeretett volna élni. Elvezettem a cellákhoz és rabosítottam a férfit. Óvadékra lehetőséget kaphatotl. KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI Kiszabott pénzbírság összege: $195,000 Letöltendő börtönbüntetés hossza: 36 nap Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
Láda (Drog) (x1) Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):